• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bu ne dünya kardeşim üzen üzene
Bu ne dünya kardeşim böyle
Kimseyi incitmeden kırmadan tek bir kalbi
Yaşamak elbet en güzeli

Bugün sular var yarın kesilecek bu suyun kesilmesi de aslında bir yönden iyi ; tasarruf yapmayı öğreniyoruz biraz daha dikkatli su kullanmaya başladığımı farkettim. Su yokken hem daha az su kullanıyoruz. Temiz suyu stoklarken aklıma Gazzeliler geldi acaba temiz içme suyu bulabiliyorlar mıdır?

Gazze derin yaramız...

Dün gece Avrupa'daki ülkelerin ve yabancı birçok ülkenin Gazze için yaptığı eylemleri izledim yorumları okudum yemin ediyorum artık Avrupa'ya başka bir hayranlık duyuyorum. Sumud Kafilesindeki 137 aktivist 36'sı Türk Avrupa'da ciddi bir örgütlenme var Gazze artık tüm dünyanın derdi...

14 sayfa matematik 4 sayfa Türkçe görevi 😬
1000086061.webp

Evi dipköşe süpürdüm sildim mobilyaların tozu alındı. Temizlik gibisi yok her yer ışıl ışıl

Kurutmadakiler dürülecek
Bir makine çamaşır makinesindekiler var
Pazara turşuluk almaya gideceğim.

Evi dipköşe süpürdüm sildim mobilyaların tozu alındı. Temizlik gibisi yok her yer ışıl ışıl

Kurutmadakiler dürülecek
Bir makine çamaşır makinesindekiler var
Pazara turşuluk almaya gideceğim.
Kurutmadakiler ve çamaşır makinesindekiler kaldı bi çamaşır makinesindekileri asacağım elektrikten tasarruf olsun biraz bulaşık makinesindekiler yıkandı onları yarına bırakacağım.

Sabah bir yerde durdum eşimi bekliyorum ama bir suratsızım öyle böyle değil dün lastik patladı diye canım çok sıkkın aşağı taraftan da bir kadın iki çocuğuyla geliyor ben de kafamı yukarı doğru çevirdim çok fena suratsızım ama aynı şu emojideki gibi
1000086210.webp

Kadın geçerken bana gülümseyerek Selamün Aleyküm dedi yemin ediyorum utandım suratsızlığımdan ne güzel enerjisi güzel insanlar hâlâ var🥹

Dünyada insanî duyguları ölmemiş hâlâ iyi insanlar var körelen umudumuz bir nebze olsun yine alevleniyor. Avrupa gün geçtikçe sana hayranlığım artıyor. Bir dünya istiyoruz çocuklar ölmesin savaşılacaksa bu çocuklar üzerinden değil!

Taze fasulye ve köfte yaptım 2.5 litre de limonata 2 kilo salatalık turşusu kurdum. Ben erkenden yemekleri yapmışken eşim domates yemeği istiyorum dedi bir şey demiyorum yani 😬

Sabah 7'den beri doğru dürüst durmadım daha yoğurt mayalanacak duruyor çamaşırlar dürülecek duruyor dursun akşama yaparım pertim çıktı yahu

Back
X