hıbor enjektör bilgisi olan ?

vuslatt

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
225
1
643
Bursa
merhaba arkadaşlar 8+5 hamileyim dün doktora gittiğimde test sonuclarına falan bakıp bana HIBOR 3.500 IU/0.2 ML 1O adet kullanıma hazır enjektör yazan bir iğne vermiş koldan vuruluyormuş bu iğne bana hiç bir şey söylemedi direk yazmiş bu iğne ne için bilen hamilelikte kullananan yada duyan varmı .yardımcı olursanız sevinirim .

canım bu iğne kan pıhtılaşması olanlar için aynı iğneyi ben de kullanıyorum..önceki gebeliğğimde bebek karnımda öldü..iğne göbekten de yapılabilir..

canım bu iğne kan pıhtılaşması olanlar için aynı iğneyi ben de kullanıyorum..önceki gebeliğğimde bebek karnımda öldü..iğne göbekten de yapılabilir..

benimde bundan önceki bebeğim karnımda öldü .ama doktor bana hiç deemedi kan pıhtılaşması falan var die .acaba tedbir amaclımı verdi anlamadım ki . bi sakıncası yok dimi bebeğe kullanayım o zman . ne kadar süre kullandın ?

benim kürtajdan sonra test yapıldı öyle anlaşıldı..kullan ya da kullanma diyemem ki ben..sen gene dr konuşş muhakkak..eğer şüpelenip verdiyse iyi yapmışş..son aya kadar yapılcak ben de..ama sana test yapılmamş ya belki bir süre kullandırır..yani bunu kesinlikle zaman kaybetmeden dr la konuş muhakkak

Back
X