- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 36
- Konu Sahibi mavibalon260988
3-4 aylık bir ilişkim var ve her şey çok çabuk ilerledi. 7 martta istemeye geliyorlar kısmet olursa. isteme ve söz bi arada olacak. Nisan ayı gibi de kısmet olursa nişan olacak. mayıs haziran gibi nikah ve temmuz ağustos gibi düğün tabi kısmet olursa. İlk başta sadece fiziksel olarak elektrik almıştım ve huyları çocuksu toy gibi geliyordu hatta yanımda taşıyabileceğim biri olarak düşünmüyordum ayrılırım yapamam böyle biriyle biraz daha deneyeyim olmazsa ayrılırız diye düşünüyordum ve benm yaklaşık 1 aydır ona karşı fikirlerim değişti.. yaklaşık bi bir haftadır da aşık olduğumu farkettimm aklımdan hiç çıkmaz oldu. önceden buradayken buluştuğumzda gitme vakti gelsede gitse derdim şimdi gitmesin istiyorum hep yanımda olsun istiyorum... Bu kişiyle olursa mantık evliliği olacak diyordum. çünkü bana çok değer veriyor el üstünde tutuyor sadık iyi bir insan kalbi çok temiz bu gibi yabana atılamayacak özellikleri vardı ve bana da sevgisini çok fazla belli ediyordu ama bende sadece küçük bi hoşlantı vardı o da yüzü falan güzel olduğu için yani ama benim için bu yeterli değildi hatta onunla evlenmekten emin olup olmadığımı daha 15 gün öncesine kadar bile düşünüyordum ama ben nasıl ollduysa onu tanıdıktan sonra toy çocuksu görünüşünün altında ne kadar olgun bir insan olduğunu farketttim ve ona alışmaya başladım ve şu an aklımdan 1 saniye bile çıkmaz oldu. yemeden içmeden kesildim adeta aşık oldum hemde hiç olmam dediğim kişiye... kendisi öğretmen daha şubatta atandı yeni... Ben çalışmıyorum ünv mezunuym ataması zor bir bölümden mezun olduğum için evdeyim kpss ye hazırlanacağım tekrar. şu an kendisi atandığı şehre gitti kocaeli ye.. ve bende endişeler başladı ya beni unutursa ya sevgisi azalırsa diye... biraz yakışıklı hoş biri ve atandığı okula baktım genç güzel bayan öğretmenler var ve bende endişe başladı... sürekli ayrılırsak ya biterse diye düşünmeye başladım. Bi an önce nişan ve nikah olsun istiyorum adeta korkular etrafımı sarmaya başladı... Bu kaygılardan nasıl kurtulurum acaba