HİÇ ALDATILIP AFFETTİNİZ Mİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
madem oyle keşke elin kadınını ekmeğinden etmek yerine karaktersiz kocanı işten çıkarsaydın daha onurlu olurdu. zira size karşı sorumlu olan o şeref yoksunu kocanız , kadın değil.
Böyle itlere boş senet imzalatip tüm parasına cokeceksin senin için köpek gibi çalışıp varını yoğunu eline sayacak sonra da tekmeyi vuracaksın herif yalandan iki ağlamış öbür kadın bu ekonomik darbogazda işsiz kalmış . Kadın kadına dahi bu dünyada adalet yok . Konu sahibi de hala mal gibi çocuk yapma derdinde . Doğur da şerefsiz kocana şeref bahşet afferin . Cinlerim tepeme çıktı okurken .

Gayette iyilik meleğisi ama eşine karşı. Affetin daha ne yapacaksın?

pazar akşamı içime bişey düştü ve eşimin son silinenlerine girdim
( tabi ben eşime inanılmaz güveniyorum asla yapmaz dediğim biri , ki gerçekten bizi tanıyanlar hayranlıkla bakar bize ikimizin merhametine )
ya kendini kandirma esine inanilmaz guvensen niye silinenlerine giresin? mantikli mi bu dedigin?
ayrica cevren hayranlikla bakiyormus ama ayni cevren ayan beyan boynuzlandigin halde "devam et şans ver" diyor. sence bu salak cevrenin fikrinin bir onemi var mi? Bunlarin hayran oldugu tek sey evli olman. evli kal yeter. dayak da yesen devam etsen yine gipta ederler "masallah yuvasini bozmadı" diye.
ayrica kadin isinden oldu eşin neden hala orada?
aldatan kadin suclu ama senin altin büllüklün hayatina oldugu yerde devam etsin oyle mi?
bir de agliyormus
kiyamam
yakalanmasa da aglayacak miydi sence?

Niye eşinize o işten derhal ayrılıyorsun demediniz de kadına dediniz? Sonuçta sizi aldatan eşiniz kadınla niye muhattap oluyorsunuz ki

Kocanıza neden işten çık demediniz?

Üyelik iptali yapmışsınız ama muhtemelen burayı okuyorsunuzdur. Eğer boşanmayacaksanız çocuk fikrini uzunca bir süre rafa kaldırın. Bu adam çocuğu haketmiyor. Yine aynısını yaşadığınızı varsaydığımızda çocukla sizin için daha zorlayıcı olur. Bundan sonrasında güvenmek zor. Bakmayın şimdi konumlar attığına , 2 gün sonra sizi manipüle edecek. Bana güvenmiyorsun diyecek siz de güvenmeye çalışacaksınız ama nafile. Paronayaklaşacaksınız. Değer mi? Düşünmek lazım.

Keşke kadını uzaklaştırmasaydınız, gittiği yerde sıfırdan başlayacak, ama eşiniz mimli olacak ben affedeceksem eğer adamı o ortamdan çekerdim ha yaptım mı böyle evet.sonuç:fizana da gitseler birbirlerini buluyorlar.çünkü hacı hacıyı Mekke’de hoca hocayı tekkede B.k b.ku dakkasında bulurmuş. Adam bu bu kadar, a kişisi olmaz B kişisi olur karakteri şerefi bu kadar bu adamın.konu sizin karakteriniz bu kadar mı? Ben şahsen affetmeye çalıştım çocuklarım çok küçük ve mutluydu.varsın sevilmeyeyim, varsın paspas olayım çocuklarıma değer dedim ama yok işte olmuyor.

Hayır eşim hiç yapmadı bunu ilk defa yaşıyoruz yanlış anlamışsınız
Hesabı kapatıp gitmişsiniz ama yazayım, bu ne ilktir ne de son olur. Yani Ayşe gider, Fatma gelir. Elin kadınlarına çarlamadan önce evinizdeki sadakatsiz ile uğraşın çünkü muhtemelen affettiz adamı.

Kadın da suçlu eşiniz de suçlu, ama neden bu suçun cezasını tek taraf çekiyor ve bu kadın oluyor, ne hakla hanımefendi sizin haddinize mi işinden etmek?
Size sadakat yükümlülüğü olan sizin eşiniz, kadın evli olduğu halde metres olmayı kabul ediyorsa sizin yapabileceğiniz tek şey BOŞANMAK. Eşinize olan hıncınızı kadına saldırarak alamazsınız.

Bende aldatıldım ne yazıkki hiç düşünmeden tek celsede boşadım 2 oğlumla çokkk mutluyuz bir kere yapan 1000kere daha yapar boşandıktan sonra adam 3kere evlendi boşandı zaten affetmiş bile olsanız bu ihanet hiçç aklınızdan çıkmıycak ve daha mutsuz olacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…