Böyle itlere boş senet imzalatip tüm parasına cokeceksin senin için köpek gibi çalışıp varını yoğunu eline sayacak sonra da tekmeyi vuracaksın herif yalandan iki ağlamış öbür kadın bu ekonomik darbogazda işsiz kalmış . Kadın kadına dahi bu dünyada adalet yok . Konu sahibi de hala mal gibi çocuk yapma derdinde . Doğur da şerefsiz kocana şeref bahşet afferin . Cinlerim tepeme çıktı okurken .madem oyle keşke elin kadınını ekmeğinden etmek yerine karaktersiz kocanı işten çıkarsaydın daha onurlu olurdu. zira size karşı sorumlu olan o şeref yoksunu kocanız , kadın değil.
Beni tanımıyorsunuz zihniyetim oldukça temiz , ben kadına işten ayrıl git nerde çalışıyorsan çalış dedim ben kocam harika yaptı felan demiyorum zor günler geçiriyoruz belki siz benden daha dirayetli olabilirsiniz belki bu durumda karşınızdaki kadına mükemmel davranabilirsiniz ama bu sizin karakteriniz ben size saygı duyarım ama ben şuan o insan değilim iyilik meleği olamam
pazar akşamı içime bişey düştü ve eşimin son silinenlerine girdim
ya kendini kandirma esine inanilmaz guvensen niye silinenlerine giresin? mantikli mi bu dedigin?( tabi ben eşime inanılmaz güveniyorum asla yapmaz dediğim biri , ki gerçekten bizi tanıyanlar hayranlıkla bakar bize ikimizin merhametine )
Niye eşinize o işten derhal ayrılıyorsun demediniz de kadına dediniz? Sonuçta sizi aldatan eşiniz kadınla niye muhattap oluyorsunuz kiBeni tanımıyorsunuz zihniyetim oldukça temiz , ben kadına işten ayrıl git nerde çalışıyorsan çalış dedim ben kocam harika yaptı felan demiyorum zor günler geçiriyoruz belki siz benden daha dirayetli olabilirsiniz belki bu durumda karşınızdaki kadına mükemmel davranabilirsiniz ama bu sizin karakteriniz ben size saygı duyarım ama ben şuan o insan değilim iyilik meleği olamam
Adam demiş kadınaKadının teki kocama bebeğim diyecek ha? AHAHDHDKSJSAK
Kocanızı işten çıkartsaydınız o zaman. Niye kadın? Yemiyor değil mi?
Kocanıza neden işten çık demediniz?Beni tanımıyorsunuz zihniyetim oldukça temiz , ben kadına işten ayrıl git nerde çalışıyorsan çalış dedim ben kocam harika yaptı felan demiyorum zor günler geçiriyoruz belki siz benden daha dirayetli olabilirsiniz belki bu durumda karşınızdaki kadına mükemmel davranabilirsiniz ama bu sizin karakteriniz ben size saygı duyarım ama ben şuan o insan değilim iyilik meleği olamam
Çünkü affedecekKocanıza neden işten çık demediniz?
Ya şu o kadar komik kigerçekten bizi tanıyanlar hayranlıkla bakar bize ikimizin merhametine
Hesabı kapatıp gitmişsiniz ama yazayım, bu ne ilktir ne de son olur. Yani Ayşe gider, Fatma gelir. Elin kadınlarına çarlamadan önce evinizdeki sadakatsiz ile uğraşın çünkü muhtemelen affettiz adamı.Hayır eşim hiç yapmadı bunu ilk defa yaşıyoruz yanlış anlamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?