- 27 Kasım 2017
- 1.296
- 5.881
- 158
Ha şunu da eklemek istedim ;Merhaba , pazar akşamı içime bişey düştü ve eşimin son silinenlerine girdim orada bir ekran görüntüsü gördüm belliki yanlışlıkla alınmış ve silmeyi unutmuş bir kaç gün öncesine ait bir ekran görüntüsüydü ( tabi ben eşime inanılmaz güveniyorum asla yapmaz dediğim biri , ki gerçekten bizi tanıyanlar hayranlıkla bakar bize ikimizin merhametine ) velhasıl ekranda konuşma şöyle
Eşim: müsaitsen ben ofise geçiyorum o sırada bir boşluğum var konuşabiliriz demiş
Kadın: dedi ve meşgul jajsjdj demiş ( eşim o sırada görüşmelerini yapmış)
Eşim: sorma ya gelen aramalara döndüm demiş /sonra tekrar yazıp / son dediğini anlamadım demiş
Kadın: lavabodayım kapat bi
Eşim: tamam anladım bebeğim
Kadın: tek açıklık video atmış
Eşim aylar önce biz çocuk tedavisine başladığımız dönemde ikimizinde çok yakın bir arkadaşına böyle bi kız var bana eşiyle alakalı birşey danıştı konu konuyu açtı ve bende eşimle olan problemleri konuştum boş bulundum demiş bana anlatacağını ama bu süreçte beni üzmek istemediğini söylemiş sonrasında muhtemelen bir iki muhabbet muhabbeti açtı bu arada kadın evli ve çocuğu var ben öğrenince kadını aradım kadın hemen kapattı ertesi tabi o sırada evde taş üstüne taş bırakmadım sabah oldu kadın beni aradı işteydim aldım telefonu çıktım çok afedersiniz ama ağzıma ne geliyorsa söyledim eşim bu sırada sürekli gittiği her yerin konumunu atıyor sürekli şunu yaptım bunu yaptım buradayım diye mesajlar atıyor tabi ben cevap bile vermiyorum kadına anneliği konusunda da çok ağır konuştum ki hala pişman değilim olmayacağımda kadına istifa edeceksin eşimin olduğu sektörde olmayacaksın dedim tamam dedi akşama kadar ver istifanı dedim ama kadın ısrarla aramızda bişey yoktu ben sadece onunla dertleşiyordum dedi ne kadar bunu eşimde oda söylesede ben rahat değildim ortada bir ihanet olduğunu biliyordum sonrasında akşam oldu eve gittim ben o sırada perişanım eşim bir demet çiçekle gelmiş beni beklemiş konuşalım dedi kabul etmedim kavga büyüdü o sırada kadının eşi aradı senin eşin benim eşime ve anneliğine bunları söylemiş ben eşime güveniyorum vs vs eşim özür diledi adamda zaten eşini işten çıkarmış kapattı böyle olunca ben yine delirip eşimin üstüne yürüdüm kabullenemedim tabi bu sırada annem ve kayınvalidem de işin içine girdi onlar yuvamızı dağıtmamamızı istiyor ama annem sana kapım her zaman açık ne karar verirsen arkandayım diyor ve biz eşimle 3 gündür sadece ağlıyoruz ruh gibiyiz onuda görüyorum 7 yıldır hayatımda ve onu hiç böyle görmedim ona acımıyorum şuan ama evliliğime bir şans vermem gerekiyor mu onuda bilmiyorum
Ve ben hayatım boyunca aldatılırsam boşanırım diyen biriydim
Bana yardım akıl verin ama lütfen acımasız yorumlar yapmayın
Beni tanımıyorsunuz zihniyetim oldukça temiz , ben kadına işten ayrıl git nerde çalışıyorsan çalış dedim ben kocam harika yaptı felan demiyorum zor günler geçiriyoruz belki siz benden daha dirayetli olabilirsiniz belki bu durumda karşınızdaki kadına mükemmel davranabilirsiniz ama bu sizin karakteriniz ben size saygı duyarım ama ben şuan o insan değilim iyilik meleği olamam
Affedecekse işsiz kalacak.Kocanızı işten çıkartsaydınız o zaman. Niye kadın? Yemiyor değil mi?
40 küsur yaşındayım, birinci derece yakinlarim dahil, arkadaslarimda, çevremde birebir şahit olduğum sayisiz aldatma gördüm; bir kere altadan, bir daha aldatiyor.Merhaba , pazar akşamı içime bişey düştü ve eşimin son silinenlerine girdim orada bir ekran görüntüsü gördüm belliki yanlışlıkla alınmış ve silmeyi unutmuş bir kaç gün öncesine ait bir ekran görüntüsüydü ( tabi ben eşime inanılmaz güveniyorum asla yapmaz dediğim biri , ki gerçekten bizi tanıyanlar hayranlıkla bakar bize ikimizin merhametine ) velhasıl ekranda konuşma şöyle
Eşim: müsaitsen ben ofise geçiyorum o sırada bir boşluğum var konuşabiliriz demiş
Kadın: dedi ve meşgul jajsjdj demiş ( eşim o sırada görüşmelerini yapmış)
Eşim: sorma ya gelen aramalara döndüm demiş /sonra tekrar yazıp / son dediğini anlamadım demiş
Kadın: lavabodayım kapat bi
Eşim: tamam anladım bebeğim
Kadın: tek açıklık video atmış
Eşim aylar önce biz çocuk tedavisine başladığımız dönemde ikimizinde çok yakın bir arkadaşına böyle bi kız var bana eşiyle alakalı birşey danıştı konu konuyu açtı ve bende eşimle olan problemleri konuştum boş bulundum demiş bana anlatacağını ama bu süreçte beni üzmek istemediğini söylemiş sonrasında muhtemelen bir iki muhabbet muhabbeti açtı bu arada kadın evli ve çocuğu var ben öğrenince kadını aradım kadın hemen kapattı ertesi tabi o sırada evde taş üstüne taş bırakmadım sabah oldu kadın beni aradı işteydim aldım telefonu çıktım çok afedersiniz ama ağzıma ne geliyorsa söyledim eşim bu sırada sürekli gittiği her yerin konumunu atıyor sürekli şunu yaptım bunu yaptım buradayım diye mesajlar atıyor tabi ben cevap bile vermiyorum kadına anneliği konusunda da çok ağır konuştum ki hala pişman değilim olmayacağımda kadına istifa edeceksin eşimin olduğu sektörde olmayacaksın dedim tamam dedi akşama kadar ver istifanı dedim ama kadın ısrarla aramızda bişey yoktu ben sadece onunla dertleşiyordum dedi ne kadar bunu eşimde oda söylesede ben rahat değildim ortada bir ihanet olduğunu biliyordum sonrasında akşam oldu eve gittim ben o sırada perişanım eşim bir demet çiçekle gelmiş beni beklemiş konuşalım dedi kabul etmedim kavga büyüdü o sırada kadının eşi aradı senin eşin benim eşime ve anneliğine bunları söylemiş ben eşime güveniyorum vs vs eşim özür diledi adamda zaten eşini işten çıkarmış kapattı böyle olunca ben yine delirip eşimin üstüne yürüdüm kabullenemedim tabi bu sırada annem ve kayınvalidem de işin içine girdi onlar yuvamızı dağıtmamamızı istiyor ama annem sana kapım her zaman açık ne karar verirsen arkandayım diyor ve biz eşimle 3 gündür sadece ağlıyoruz ruh gibiyiz onuda görüyorum 7 yıldır hayatımda ve onu hiç böyle görmedim ona acımıyorum şuan ama evliliğime bir şans vermem gerekiyor mu onuda bilmiyorum
Ve ben hayatım boyunca aldatılırsam boşanırım diyen biriydim
Bana yardım akıl verin ama lütfen acımasız yorumlar yapmayın
Önce 'Bebeğim' diyen dilini, sonra da başka bir yerini kesmek lazım böylelerinin ama maalesef hep affediliyorlar. Diğer kadın kötü oluyor, koca hata yapmış sayılıyor.hassa evet ahahsjsj başımdan kaynar sular dökülüyo bacım düşününce bile
aynen öyleÖnce 'Bebeğim' diyen dilini, sonra da başka bir yerini kesmek lazım böylelerinin ama maalesef hep affediliyorlar. Diğer kadın kötü oluyor, koca hata yapmış sayılıyor.
Ben şuan sizin insanlığınızdan şüphe ediyorum bu kadar hassas bir dönemde bu kadar acımasız yorumlar umarım aynısını yaşarsınız
Asıl benim insanlığımdan emin ol, sana abla olarak doğruları söylüyorum. Zira zamanında nişanlım beni aldatmıştı, senin ki daha beteri.Ben şuan sizin insanlığınızdan şüphe ediyorum bu kadar hassas bir dönemde bu kadar acımasız yorumlar umarım aynısını yaşarsınız
madem oyle keşke elin kadınını ekmeğinden etmek yerine karaktersiz kocanı işten çıkarsaydın daha onurlu olurdu. zira size karşı sorumlu olan o şeref yoksunu kocanız , kadın değil.Beni tanımıyorsunuz zihniyetim oldukça temiz , ben kadına işten ayrıl git nerde çalışıyorsan çalış dedim ben kocam harika yaptı felan demiyorum zor günler geçiriyoruz belki siz benden daha dirayetli olabilirsiniz belki bu durumda karşınızdaki kadına mükemmel davranabilirsiniz ama bu sizin karakteriniz ben size saygı duyarım ama ben şuan o insan değilim iyilik meleği olamam
Siz şu anda olaya duygularinizla bakiyorsunuz, bizler mantigimizla.Ben şuan sizin insanlığınızdan şüphe ediyorum bu kadar hassas bir dönemde bu kadar acımasız yorumlar umarım aynısını yaşarsınız
Içten içe üzülüyorum böyle kadınlara. Az çok yaşadıklarını tahmin de ediyorum ama kuduz köpek gibi hep yanlış insanlara saldırıyorlar. Yaşayıp öğrenecek konu sahibi de... karakter degismez, kocasida aynı şekilde değişmeyecek. Muhtemelen yakaladığı ilk seferi ama ilk olduğuna asla inanmıyorumson kelime ne kadar nahoş !!
affedecekler bu foruma yazar, affetmeyecekler yazmaz direkt boşar boşama süreçlerini anlatır...
demek ki affetmek için sebep arıyorsunuz..
size gelen yorumlara bu derece kötü yaklaşmanız
affetmek için aradığınız bahaneyi bulamadığınız için öfke olarak algıladım.
hadi çocuk varsa bir nebze empati yapıyorum. Tek başına çocuk bakmak büyütmek maddi manevi zor. Gözü yemiyor bu ekonomik tabloda diyorum. Ama çocuk da yokken yakalayan neden ayrılmaz anlamıyorum.Içten içe üzülüyorum böyle kadınlara. Az çok yaşadıklarını tahmin de ediyorum ama kuduz köpek gibi hep yanlış insanlara saldırıyorlar. Yaşayıp öğrenecek konu sahibi de... karakter degismez, kocasida aynı şekilde değişmeyecek. Muhtemelen yakaladığı ilk seferi ama ilk olduğuna asla inanmıyorum
+1Sizi aldatan kadındı sanırım. Kadın hırpalandı, kadın işinden oldu, kadının hayatının içine edildi. Koca bey işine devam edecek, affedilecek, koynuna girilecek. İğrendim zihniyetinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?