HİÇ ALDATILIP AFFETTİNİZ Mİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha şunu da eklemek istedim ;
Ben Allah'ın insanlara virajlar öncesi işaret yolladığına inanıyorum .
Bebek sahibi yapacağınız erkeği sizin tanımanızı istemiş ve " içinize bir şey düşmüş "

O içinize düşen şey , Allahın size mesajı .

Kocanızı işten çıkartsaydınız o zaman. Niye kadın? Yemiyor değil mi?

Kocanızı işten çıkartsaydınız o zaman. Niye kadın? Yemiyor değil mi?
Affedecekse işsiz kalacak.
İşine gelmez.
Kadın çıksın ki tehlike bitsin.
Kocalar kutsaldır.
Bu konuda keşke kocası da nasiplenseydi ama maalesef önce zayıf halka elenir.

40 küsur yaşındayım, birinci derece yakinlarim dahil, arkadaslarimda, çevremde birebir şahit olduğum sayisiz aldatma gördüm; bir kere altadan, bir daha aldatiyor.
O özurler, ağlamalar, yuvamizi(!) yikmayalimlar, şans istemeler yakalanmanin verdiği pismanliktan, alıştıkları konfor alanindan çıkmak istememekten dolayi, yoksa aldattiklarina pişman olmuyorlar.

Burada size şans ver diyen de olacak, boşan diyen de.
Yaşayıp görmek istiyorsaniz, hayat sizin hayatiniz, nihai kararı siz vereceksiniz.

hassa evet ahahsjsj başımdan kaynar sular dökülüyo bacım düşününce bile
Önce 'Bebeğim' diyen dilini, sonra da başka bir yerini kesmek lazım böylelerinin ama maalesef hep affediliyorlar. Diğer kadın kötü oluyor, koca hata yapmış sayılıyor.

Bence süründürün kapınızda, boşanmaya gelince bu konu hakkında bir yorum yapamam, bebeğiniz var mıydı

Sinirimi atamadım eski messajlarına baktıkca.
Kadın anne olmanın derdine düşmüş.
Olanca ilaç, enjektör belki de.
Psikolojik savaş.
Yaşadıgı travmalar.
Bunlarla ugrasırken kocası başka kadınla videolaşma derdinde.
Bu adamı baba yapmak yapmamak size kalmış.
20 yıllık evliliğim ve etrafımdaki gördüklerimin bana öğrettiği şudur
Acıma yetime, döner koyar g......

Ben şuan sizin insanlığınızdan şüphe ediyorum bu kadar hassas bir dönemde bu kadar acımasız yorumlar umarım aynısını yaşarsınız

son kelime ne kadar nahoş !!

affedecekler bu foruma yazar, affetmeyecekler yazmaz direkt boşar boşama süreçlerini anlatır...
demek ki affetmek için sebep arıyorsunuz..
size gelen yorumlara bu derece kötü yaklaşmanız
affetmek için aradığınız bahaneyi bulamadığınız için öfke olarak algıladım.

Ben şuan sizin insanlığınızdan şüphe ediyorum bu kadar hassas bir dönemde bu kadar acımasız yorumlar umarım aynısını yaşarsınız
Asıl benim insanlığımdan emin ol, sana abla olarak doğruları söylüyorum. Zira zamanında nişanlım beni aldatmıştı, senin ki daha beteri.
Ayrıca kendi insanlığını ve adalet duygunu da sorgula bence. Kadına yapmadığın kalmamış, kocana bi halt olduğu yok, bariz affedeceksin. Ağlıyor diye üzülüyorsan kusura bakma ama çok safsın ve bu hayatta cookkk üzüleceksin...ileri de belki dediklerimi hatırlarsın

madem oyle keşke elin kadınını ekmeğinden etmek yerine karaktersiz kocanı işten çıkarsaydın daha onurlu olurdu. zira size karşı sorumlu olan o şeref yoksunu kocanız , kadın değil.

Kadın işten çıkınca tehlike geçmiyor konu sahibi. Konu kadın değil konu adamın karakteri. Aranan adam bulur. Bugün bu kadın okur yarın başka kadın arayan bulur.
Çocuk da yokken evliliği neden ihanete rağmen devam ettiresiniz ki? Hiç bir zaman bu adama tam olarak güvenmezsiniz. Hep acaba diyeceksiniz. Bir ömür diken üstünde yaşamaya değer mi?
Çocuk da yokken koyun tekmeyi. Ahlaksız bir adamı düzeltmezsiniz. Bir kaç sene sonra yine aramaya başlayacak. Karakteri bu çünkü

Siz şu anda olaya duygularinizla bakiyorsunuz, bizler mantigimizla.
Bugün insanlığından şüphe ettiginiz insana gün gelip "siz haklıydıniz" deme ihtimaliniz %99.

Içten içe üzülüyorum böyle kadınlara. Az çok yaşadıklarını tahmin de ediyorum ama kuduz köpek gibi hep yanlış insanlara saldırıyorlar. Yaşayıp öğrenecek konu sahibi de... karakter degismez, kocasida aynı şekilde değişmeyecek. Muhtemelen yakaladığı ilk seferi ama ilk olduğuna asla inanmıyorum

Bahane mi arıyorsun affetmek için
1 insanlar tek eşli değil ilkel benlikten olabilir bazen
2 kadınlar adamları baştan çıkarıyor
3 yoğun bir dönemden geçiyorsunuz bazen insan hata yapar
4 yapmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır
5 ortada emek yıl varbunca şey çöp mü olsun
6 millet ne der
7 zaten bir erkeğe 4 kadın diyor gelenekler
Bunu 7 değil 77 yaparsın
Ayrılmamak affetmek için çok sebep bulabilirsin
Ne yaparsan yap tercihlerini yaşayacaksın

hadi çocuk varsa bir nebze empati yapıyorum. Tek başına çocuk bakmak büyütmek maddi manevi zor. Gözü yemiyor bu ekonomik tabloda diyorum. Ama çocuk da yokken yakalayan neden ayrılmaz anlamıyorum.
Adam aldatmış, ağlasa ne ağlamasa ne. Yine yapacak.
Çocuksuz tertemiz kurtul işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…