esim epey yakisiklidir.Uzun boylu, fizigi,yuzu dikkat cekici.yanimda gozumun icine baka baka asilan kadinlar oldu, tel birakan garsonlar, tatilde sirnasan yabancilar

ben ise baya baya siradan bir kadinim.kendine bakinca elbet alicisi olan ama ev hali ile dikkat cekmeyen kadinlardanim

simdiye kadar aldatildigimi dusunmuyorum ama ozel oldugum icin degil.Bu erkegin karakteri ile alakali .olay bende degil.
Esim secici biri halihazirda.benden once yillar yili hicbir face whatsapp vs mesajlarini silmemis.arada acar okurum.kadinlari bildiginiz red etmis

cinsellik tekliflerini.bazi kadinlar cokk fena yaa..ben esimle buna sahit oldum.benle sevgili olacagi zaman biz flortlesirken bile yurumus biri beni bile bile

telde okudum agzim acik kaldi.esim bana diyor ben duygusal bag kurmadan kimseyle birlikte olamam. pismidir hastaliklimidir nerden bileyim diyor..bir ara ask acisindan oyle takilayim dedim hayattan, kendimden sogudum dedi...benim ihtiyacim cinsellikte dahil duygusaldir diyor.yani birgun aldatilirsam isin kotu yani bu duygusal bir aldatma olur

her erkek aldatmiyor her kadinin aldatmadigi gibi.bunlar ahlaki konular.yapan insan secmez.