• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç aldatılmamış kadınlar

Bir de övünüyor hpv falan olmamış diye yahu çok daha ciddi hastalıkların var bir psikoloğa gidip karakterini tedavi ettirmen gerekiyor ki evli adamlarla birlikte olmayasın.
Seks bağımlısı ve yetersiz hissettiği sevilmeyeceğini düşündüğü için bunu yapıyor isterse tedavi olabilirdi yada bu kadar herkesle düşüp kalkmaz tek bir adamla yasayabilirdi
Ama bazı kadinlar- erkekler ciddi şekilde seks bağımlısı oluyor evli misal çocukları var esiyle seks hayatı var ama başka birilerini de istiyor
Hastalık yani

esim epey yakisiklidir.Uzun boylu, fizigi,yuzu dikkat cekici.yanimda gozumun icine baka baka asilan kadinlar oldu, tel birakan garsonlar, tatilde sirnasan yabancilar🤭
ben ise baya baya siradan bir kadinim.kendine bakinca elbet alicisi olan ama ev hali ile dikkat cekmeyen kadinlardanim🤭 simdiye kadar aldatildigimi dusunmuyorum ama ozel oldugum icin degil.Bu erkegin karakteri ile alakali .olay bende degil.
Esim secici biri halihazirda.benden once yillar yili hicbir face whatsapp vs mesajlarini silmemis.arada acar okurum.kadinlari bildiginiz red etmis🤣 cinsellik tekliflerini.bazi kadinlar cokk fena yaa..ben esimle buna sahit oldum.benle sevgili olacagi zaman biz flortlesirken bile yurumus biri beni bile bile🫣telde okudum agzim acik kaldi.esim bana diyor ben duygusal bag kurmadan kimseyle birlikte olamam. pismidir hastaliklimidir nerden bileyim diyor..bir ara ask acisindan oyle takilayim dedim hayattan, kendimden sogudum dedi...benim ihtiyacim cinsellikte dahil duygusaldir diyor.yani birgun aldatilirsam isin kotu yani bu duygusal bir aldatma olur🫤 her erkek aldatmiyor her kadinin aldatmadigi gibi.bunlar ahlaki konular.yapan insan secmez.
Kocan seni bırakmıyorsa bil ki Aysenimi yok oralarda haberin olsun yoksa elinden gider görürsün😂

Özgüven de tavan yalnız
Sanirsin kainat güzeli tanrıça vs vs şekerim ortalık senin gibilerle dolu hepimiz kadınız yani
Erkek için boy kilo vs pekde mühim değil adam yanında kendi olabildiği kadını istiyor (adam dedim erkek değil çünkü erkek olarak doğabilirsin ama adamlık başka birşey )

Ne hastalığı ne pisi ya.tamam aldatma da bu kadarı yersiz saçma sapan düşünceler.sen de psikopat gibi adamın eski mesajlarını okuyup burada aklınca hava atıyorsun.birisi konu açsa manyak misın derdi herkes.başka birinin tercihi üzerinden kendine değer mi biçiyorsun ? Ondan sonra buralarda millete kişisel gelişim tavsiyesi verirsiniz.sonra da tepki çeken ben oluyorum.epey yakisikli eşini de al götüne sok ya.gerizekalı herif.bok varmış elin sidikli çirkin karisinda.ben orada olsan sen o zaman görürdün reddetmeyi.
Gülemiyordum kaçtır kahkaha attım😂 kurdugun cümlelere güldüm.
Ama ne farkettim biliyor musun sende Ferhans, cok ilginc bir sekilde cımbızla bir kelimeyi cekiyosun onun üzerinden uzun uzun yazıyosun.
Mesela neden “hastalık, pis” kısımlarına yorum yaptın? Bu kısımlarda hassas bir yaran mı var?
Senin birde “güzellik-çirkinlik” üzerine alınmaların vardı. Biri güzel oldugunu söylediginde agız dolu saydırıyordun. Saydırdıgın kelimeler bilincaltında sakladıgın yaraları gösteriyor. Tamam açık sözlü, cesur konusuyosun fakat cok ciddi psikolojik sıkıntıların var kendinde söylemiştin ilk konularında travmalarım var diye. Bir tıbbı destek almak sana iyi gelecek.

cogu doktor smear bile bakmiyor.ama anlasmali oldunan lab onemli.kitlerde hangi hastaliklara bakiliyor.doktor vasitasi ile ogrenemiyorsun ki detayini.ben direk lab ile gorusuyorum.
Laboratuvarla da mı gorüşülüyormuş? Eee o doktor bakmadan bilgi veriyor mu? Yasak değil mi? Eee yapıyoruz diyorlar smear.yapıyorlar.

Kocan seni bırakmıyorsa bil ki Aysenimi yok oralarda haberin olsun yoksa elinden gider görürsün😂
Evet evet biliyorum.o yuzden van a adim dahi atmiyorum.kocam soruyor neden vana gitmek istemiyorsun diye, havasi dokunuyor diyorum.ne zamana kadar yalan soylemek zorunda kalacagim bilmiyorum😒

Aldatıldığımı bilmiyorum. Eşim ayda 2 kez 4-5 günlük toplamda 10 gün yurtdışı görevde oluyor. Ne halt ediyor bilemem ama bir şey hissetsem duramam hele ki bekarken aldatılmak falan çok kötü. Bekarken aldatan adamla da evlenmezsin yahu.

Seks bağımlısı ve yetersiz hissettiği sevilmeyeceğini düşündüğü için bunu yapıyor isterse tedavi olabilirdi yada bu kadar herkesle düşüp kalkmaz tek bir adamla yasayabilirdi
Ama bazı kadinlar- erkekler ciddi şekilde seks bağımlısı oluyor evli misal çocukları var esiyle seks hayatı var ama başka birilerini de istiyor
Hastalık yani
İstediği kadar kişiyle birlikte olsun kimseyi bağlamaz ama evli erkek neden yani bir insanın duruşu olmalı

Laboratuvarla da mı gorüşülüyormuş? Eee o doktor bakmadan bilgi veriyor mu? Yasak değil mi?
Yoo doktorundan Lab i ogrenebilirsin.yada ben su labla anlasiyorum diyebilirsin.doktorunkine mecbur degilsin.
Rontgen gibi dusun.mr yada.disarda da yaptirabilirsin.
Ornegin ben fetal dna verecektim doktora dedim ben sizin lab ile gorusmuyorum tanidik labim var.orayla yaptiracagim. Ha doktor komisyon aliyor bazen boyle durumlarda.orda israrci davranabilir ama zaten o doktordan da uzak durmak lazm:)

test sonuclarini alip gidebilirsin.doktor iletisim maili alip lab a iletebilirsin.onlar paylasir.istanbulda boyle en azindan.

hatta araci doktor olmadan da direk laba smear verebilirsin.

Ama ne farkettim biliyor musun sende Ferhans, cok ilginc bir sekilde cımbızla bir kelimeyi cekiyosun onun üzerinden uzun uzun yazıyosun.
Mesela neden “hastalık, pis” kısımlarına yorum yaptın? Bu kısımlarda hassas bir yaran mı var?
Senin birde “güzellik-çirkinlik” üzerine alınmaların vardı. Biri güzel oldugunu söylediginde agız dolu saydırıyordun. Saydırdıgın kelimeler bilincaltında sakladıgın yaraları gösteriyor. Tamam açık sözlü, cesur konusuyosun fakat cok ciddi psikolojik sıkıntıların var kendinde söylemiştin ilk konularında travmalarım var diye. Bir tıbbı destek almak sana iyi gelecek.
Yaa ben de çok tercih edilen, beğenilen bir kadınım aslında ama ben söyleyince herkes dalga geçiyor inanmiyor.ama başkası söyleyince kimse ağzını açmıyor nedense.bir de güzel olmayıp kendinden daha üst seviyede biriileriyle birlikte olabilen kadınlar gördüğüm zaman gerçekten deliriyorum valla.adalet duygum aşırı tetikleniyor.tam kendimi maneviyata veriyorum.işte tek denklik dış gorünüşle olmuyor, o da başka konularda daha iyidir falan filan diye kendimi avutmaya çalışıyorum, kısmet bu işler falan diyorum ama nafile.2 gün sonra yine aynı.yeterince güzel olmayan kişilerin iyi hayatlar yaşamasını kaldıramıyorum.ee bu arkadaş da ben sıradanım kocam çok yakışıklı deyince kaldıramadım tabıli.adamin yakasına yapışıp neden len neden diyesim geliyor.o kadar kendine denk kadin varken neden yani?kısaca kendimi başarılı hissetmek istiyorum, insanlara aslında tepeden bakip, sonra da merhametli, mütevazi insan rolü oynamak istiyorum ama hayat ağzımın payını fazla fazla veriyor maalesef.😁😁 benim de çok ilişkim oldu ama kendimden yukarıda gördüğüm hiçkimse olmadı maalesef.hep yukarida olan kişi bendim.hayatimdaki erkekler de benim için bu mesajları yazsa yeridir ama ben tam tersini istiyorum işte.hem benim yerime kimi koysan üstte kalmayacak yani.ihtimal de düşük.

Yaa ben de çok tercih edilen, beğenilen bir kadınım aslında ama ben söyleyince herkes dalga geçiyor inanmiyor.ama başkası söyleyince kimse ağzını açmıyor nedense.bir de güzel olmayıp kendinden daha üst seviyede biriileriyle birlikte olabilen kadınlar gördüğüm zaman gerçekten deliriyorum valla.adalet duygum aşırı tetikleniyor.tam kendimi maneviyata veriyorum.işte tek denklik dış gorünüşle olmuyor, o da başka konularda daha iyidir falan filan diye kendimi avutmaya çalışıyorum, kısmet bu işler falan diyorum ama nafile.2 gün sonra yine aynı.yeterince güzel olmayan kişilerin iyi hayatlar yaşamasını kaldıramıyorum.ee bu arkadaş da ben sıradanım kocam çok yakışıklı deyince kaldıramadım tabıli.adamin yakasına yapışıp neden len neden diyesim geliyor.o kadar kendine denk kadin varken neden yani?kısaca kendimi başarılı hissetmek istiyorum, insanlara aslında tepeden bakip, sonra da merhametli, mütevazi insan rolü oynamak istiyorum ama hayat ağzımın payını fazla fazla veriyor maalesef.😁😁 benim de çok ilişkim oldu ama kendimden yukarıda gördüğüm hiçkimse olmadı maalesef.hep yukarida olan kişi bendim.hayatimdaki erkekler de benim için bu mesajları yazsa yeridir ama ben tam tersini istiyorum işte.hem benim yerime kimi koysan üstte kalmayacak yani.ihtimal de düşük.
Aşağılık kompleksi var basbaya
Denklik ne sence ?!hay Allah im belki kadın efsane güzel ama nazar vs olmasın diye mütevazi davranıyor yada güzelliğinin farkında kafa buluyor kendiyle ve diğerleri ile
güzeliz diye de daldan dala atılamıyoruz yada yakışıklı vs diye kategorilere sokmuyoruz seks iki türlüdür bir şehveti nefsi tatmin için yapılan birde duyguları kalbi beyni nefsi şehveti tatmin için olan ikinci olan da insanlar hem duygularını hem arzularını besliyor öyle yaptım oldu bittiye getirmiyorlar

Çok tercih edilen oldugun aşikar da begenildigine nasıl emin olabiliyorsun ?

Aynen öyle sadece işine geleni alıyor ben bu durumdan rahatsızlık duymuyor musun adamlar la aynı ortamda oluyorsunuz vs dedim hastalıktan dan guzellikten vs dem vurdu

Çok tercih edilen oldugun aşikar da begenildigine nasıl emin olabiliyorsun ?
Sokakta dolaşırken herkesin gözü bende.zaten teklif de çok geliyor.teklif dediğim de sacma sapan sanal mesajlar değil.hastanede gördüm beğendim falan.dediğin gibi aşağılık kompleksi olduğu için sizler gibi en iyisini seçip kalıcı olarak yoluma devam edemiyorum.

Yaa ben de çok tercih edilen, beğenilen bir kadınım aslında ama ben söyleyince herkes dalga geçiyor inanmiyor.ama başkası söyleyince kimse ağzını açmıyor nedense.bir de güzel olmayıp kendinden daha üst seviyede biriileriyle birlikte olabilen kadınlar gördüğüm zaman gerçekten deliriyorum valla.adalet duygum aşırı tetikleniyor.tam kendimi maneviyata veriyorum.işte tek denklik dış gorünüşle olmuyor, o da başka konularda daha iyidir falan filan diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama nafile.2 gün sonra yine aynı.yeterince güzel olmayan kişilerin iyi hayatlar yaşamasını kaldıramıyorum.ee bu arkadaş da ben sıradanım kocam çok yakışıklı deyince kaldıramadım tabıli.adamin yakasına yapışıp neden len neden diyesim geliyor.o kadar kendine denk kadin varken neden yani?kısaca kendimi başarılı hissetmek istiyorum, insanlara aslında tepeden bakip, sonra da merhametli, mütevazi insan rolü oynamak istiyorum ama hayat ağzımın payını fazla fazla veriyor maalesef.😁😁 benim de çok ilişkim oldu ama kendimden yukarıda gördüğüm hiçkimse olmadı maalesef.hep yukarida olan kişi bendim.
Neden mi? Cevaplayayimda dahada delir o zaman:) y Kizceler bu kismi siz kendini ovmek olarak algilamayin lutfen. lafim sadece bu kadina cevap vermek icin!

Cunku iyi bir egitim almis, guclu kariyeri olan, aklinin alamayacagi kriterde mesleki belgelere sahip bir kadinim. kendime hep guvenirim
.Kendimizi illa ovelimmi?
Ovsek sorun ovmesek sorun.
Cevremde benle olmak isteyen cok adam oldu.Yuzum siradan olabilir ama espri yetenegim ile ilk dakikada farkedilirim:) ortamda hemen yildizim parlar:) aninda iletisime gecip tanimak isterler beni. Sohbetime de bayilirlar.isteyip elde edemedigim bir adam olmadi!
Evliligimizde ise esim kiskanc olan taraftir.kaybetme korkusu olan:)
Dur dur dahasida var!
Esimle tanistik 5 ayda evlendik.5 ayda !.o manken gibi ve kariyerli adam benim gibi siradan vee ustelik 35 yasinda yasli kadin ile 5 ayda masaya oturdu.. 37 de anne oldum.onuda esim.istedi.mukemmel bir baba❤️ cocugumuza gunduz o bakiyor aksam calisiyor.ben gunduz calisip aksam devraliyorum.
Bu kiskanclikla asla sahip olamayacagin seyler bunlar.
senin gerine benim gibi yasi geckin kadini aldi senin dusunce tabirinle.. kendini kiyaslamaktan vazgec bir silkelen kendine gel milletin adamina salca olmayi birak.temeli belli sen kadinlarla yarisiyorsun.senin derdin kadinlar!

Sokakta dolaşırken herkesin gözü bende.zaten teklif de çok geliyor.teklif dediğim de sacma sapan sanal mesajlar değil.hastanede gördüm beğendim falan.dediğin gibi aşağılık kompleksi olduğu için sizler gibi en iyisini seçip kalıcı olarak yoluma devam edemiyorum.
İşte adamlar seni konuşuyor da ondan niye herkese değilde sana !?herkes çok mu çirkin
Adam sapık veya abaza degilse niye durup dururken gidip birine teklif etsin tamam gençler edebilir ama hemen seks yapmıyorlar ki görüşüyorlar flört ediyorlar vs uyum olursa anlaşabilirlerse yola çıkıyorlar
Çok güzel kadınlar kızlar var bazen kadın olarak ben bile bakıyorum ama adamlar gayet normal şekilde devam ediyor +50 yaş üstü hariç onlar öküz gibi yiyecek gibi bakıyor çirkin güzel farketmez

Seni cok kolay okuyabiliyorum biliyor musun? Verecegin cevapları bile kestirebiliyorum bu da onlardan biri uzun süredir sıkca dile getirdigin seyler bunlar. Ama arka perdenin farkında degilsin.
Yazdıklarında çok güçlü bir adalet duygusu ve aynı zamanda yogun bir kıyaslama egilimi var. Bu his, aslında senin kendi degerini baskalarının secimleri üzerinden ölctüğünü gösteriyor.

Kendi güzelligini ve tercih edilme halini biliyorsun ama icten ice bu degerin onaylanmasını baskalarının yasantılarında arıyorsun. Aslında bu seni yoran sey. “Neden o, neden ben degilim?” sorusu daima insanı tüketir çünkü bunun net bir cevabı yok herkesin hikayesi farklı.
Kendi icindeki üstünlük ihtiyacın, bir yandan basarı ve güc istemenden kaynaklanıyor ama diger yandan sana yük oluyor. Baskalarının hayatına bakıp öfkelenmek yerine, kendi hayatının anlamını ve tatminini nerede bulduguna odaklandıgında bu hisler azalacaktır. Cünkü aslında senin savasın baskalarıyla degil, kendi icindeki “yeterli miyim?” sorusuyla. Bu soruya iceriden bir cevap bulduğunda dısarıdaki denklik arayısının da önemi kalmaz.

Neden mi? Cevaplayayimda dahada delir o zaman:) y Kizceler bu kismi siz kendini ovmek olarak algilamayin lutfen. lafim sadece bu kadina cevap vermek icin!

Cunku iyi bir egitim almis, guclu kariyeri olan, aklinin alamayacagi kriterde mesleki belgelere sahip bir kadinim. kendime hep guvenirim
.Kendimizi illa ovelimmi?
Ovsek sorun ovmesek sorun.
Cevremde benle olmak isteyen cok adam oldu.Yuzum siradan olabilir ama espri yetenegim ile ilk dakikada farkedilirim:) ortamda hemen yildizim parlar:) aninda iletisime gecip tanimak isterler beni. Sohbetime de bayilirlar.isteyip elde edemedigim bir adam olmadi!
Evliligimizde ise esim kiskanc olan taraftir.kaybetme korkusu olan:)
Dur dur dahasida var!
Esimle tanistik 5 ayda evlendik.5 ayda !.o manken gibi ve kariyerli adam benim gibi siradan vee ustelik 35 yasinda yasli kadin ile 5 ayda masaya oturdu.. 37 de anne oldum.onuda esim.istedi.mukemmel bir baba❤️ cocugumuza gunduz o bakiyor aksam calisiyor.ben gunduz calisip aksam devraliyorum.
Bu kiskanclikla asla sahip olamayacagin seyler bunlar.
senin gerine benim gibi yasi geckin kadini aldi senin dusunce tabirinle.. kendini kiyaslamaktan vazgec bir silkelen kendine gel milletin adamina salca olmayi birak.temeli belli sen kadinlarla yarisiyorsun.senin derdin kadinlar!
Maşallah tebarekeallah canım 🥰

Back
X