Neden mi? Cevaplayayimda dahada delir o zaman:) y Kizceler bu kismi siz kendini ovmek olarak algilamayin lutfen. lafim sadece bu kadina cevap vermek icin!
Cunku iyi bir egitim almis, guclu kariyeri olan, aklinin alamayacagi kriterde mesleki belgelere sahip bir kadinim. kendime hep guvenirim
.Kendimizi illa ovelimmi?
Ovsek sorun ovmesek sorun.
Cevremde benle olmak isteyen cok adam oldu.Yuzum siradan olabilir ama espri yetenegim ile ilk dakikada farkedilirim:) ortamda hemen yildizim parlar:) aninda iletisime gecip tanimak isterler beni. Sohbetime de bayilirlar.isteyip elde edemedigim bir adam olmadi!
Evliligimizde ise esim kiskanc olan taraftir.kaybetme korkusu olan:)
Dur dur dahasida var!
Esimle tanistik 5 ayda evlendik.5 ayda !.o manken gibi ve kariyerli adam benim gibi siradan vee ustelik 35 yasinda yasli kadin ile 5 ayda masaya oturdu.. 37 de anne oldum.onuda esim.istedi.mukemmel bir baba

cocugumuza gunduz o bakiyor aksam calisiyor.ben gunduz calisip aksam devraliyorum.
Bu kiskanclikla asla sahip olamayacagin seyler bunlar.
senin gerine benim gibi yasi geckin kadini aldi senin dusunce tabirinle.. kendini kiyaslamaktan vazgec bir silkelen kendine gel milletin adamina salca olmayi birak.temeli belli sen kadinlarla yarisiyorsun.senin derdin kadinlar!