Yaa ben de çok tercih edilen, beğenilen bir kadınım aslında ama ben söyleyince herkes dalga geçiyor inanmiyor.ama başkası söyleyince kimse ağzını açmıyor nedense.bir de güzel olmayıp kendinden daha üst seviyede biriileriyle birlikte olabilen kadınlar gördüğüm zaman gerçekten deliriyorum valla.adalet duygum aşırı tetikleniyor.tam kendimi maneviyata veriyorum.işte tek denklik dış gorünüşle olmuyor, o da başka konularda daha iyidir falan filan diye kendimi avutmaya çalışıyorum, kısmet bu işler falan diyorum ama nafile.2 gün sonra yine aynı.yeterince güzel olmayan kişilerin iyi hayatlar yaşamasını kaldıramıyorum.ee bu arkadaş da ben sıradanım kocam çok yakışıklı deyince kaldıramadım tabıli.adamin yakasına yapışıp neden len neden diyesim geliyor.o kadar kendine denk kadin varken neden yani?kısaca kendimi başarılı hissetmek istiyorum, insanlara aslında tepeden bakip, sonra da merhametli, mütevazi insan rolü oynamak istiyorum ama hayat ağzımın payını fazla fazla veriyor maalesef.

benim de çok ilişkim oldu ama kendimden yukarıda gördüğüm hiçkimse olmadı maalesef.hep yukarida olan kişi bendim.hayatimdaki erkekler de benim için bu mesajları yazsa yeridir ama ben tam tersini istiyorum işte.hem benim yerime kimi koysan üstte kalmayacak yani.ihtimal de düşük.