Bende sizin yaşadıklarınızı hatta daha fazlasını yaşadım psikolojim ciddi bozuldu panik atak anksiyete başladı lütfen eğer tup bebek yapacaksanız çok iyi bir doktor bulun iyi bir doktor sizin tedavinizi daha iyi yapar üzülmeyin amh 00.01 olanlar var cocuk sahibi olanlarMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Eşimle çok mutluyduk fakat bu sorun tüm hayatımı alt üst etti, lütfen bu konuda bana psikolojik olarak destek olurmusunuz ?
Peki siz cocuk sahibi oldunuz mu?Bende sizin yaşadıklarınızı hatta daha fazlasını yaşadım psikolojim ciddi bozuldu panik atak anksiyete başladı lütfen eğer tup bebek yapacaksanız çok iyi bir doktor bulun iyi bir doktor sizin tedavinizi daha iyi yapar üzülmeyin amh 00.01 olanlar var cocuk sahibi olanlar
Tek amacının çocuk olduğunu söylememiş, sizin de vardır hayattan istekleriniz, kaldı ki anne olmak istemenin nesi yanlış? İnsanları bi salın :)hayat amacınız gerçekten çocuk mu
çocuk olmayınca hayat bitiyor mu
çocuğu olmayan bir tek siz misiniz dünyada
keşke bazen bir hayır vardır demeyi de bilsek
Tek amacının çocuk olduğunu söylememiş, sizin de vardır hayattan istekleriniz, kaldı ki anne olmak istemenin nesi yanlış? İnsanları bi salın :)
Kendinize bunu yapmayın bu kadar stres yaparsanız olacağı varsada olmaz 6 yıllık evliyim 3 evlat kaybım var ama sizin kadar hayata küsmedim ümidimi kesmedim ilk önce Allahtan hayırlısını iste bu kadar umutsuzlukla tedavinide etkilersin cnm rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versinMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Eşimle çok mutluyduk fakat bu sorun tüm hayatımı alt üst etti, lütfen bu konuda bana psikolojik olarak destek olurmusunuz ?
Siz elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi takdir-i ilahi. Düşünseniz de düşünmeseniz de her şey olacağına varıyor. Hayatta hepimizin farklı sınavları var. Aile-iş-eş-çocuk-para-sağlık konularından en az biriyle muhakkak sınanıyoruz. 35 yaşından sonra; yaşam felsefem haline getirdiğim "her şeyin hayırlısı" ve "sahip olduklarının kıymetini bil" "kısmetten öteye yol yok" "olduğu kadar, olmadığı kader" "meseleleri mesele etmezsen ortada mesele de kalmaz" gibi söylemlerin üzerine kurulu. Bazen çok istediğimiz şeyler, inatla olmaz.Siz tüm tedavilerini olup elinizden geleni yapın. Sonucu bu kadar düşünmeyin. Düşünmemek elde değil tabi ama en azından düşünmemek için kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Kurs, etkinlik v.b şeyler olabilir. Bir de Oyuncu Başak SAYAN'ın ikizlerine sahip olma sürecini okuduğumda baya etkilenmiştim. Olumlu düşünme ve meditasyonla ilgili. Hatta bir kitabı vardı onu da okudum. Ben en başta böyle şeylere biraz katıydım ama yaşadığım bazı sıkıntılardan sonra olumlu düşünme ve yaratım meditasyonlarını denemenin bir zararı olmayacağından denemeye karar verdim. Bakış açımı değiştirdim. Açıkçası zararı olmadığı gibi hafifledim ve kendimi daha sakin ve dingin hissediyorum. Eskiden her istediğim şey için deli gibi çalışır, istediğim sonucu alamayınca hayata küserdim. Hep kendimi şanssız, uğursuz hissederdim. Benim tırnaklarımı kazıya kazıya sahip olduğum şeyler için diğer insanların hiç bir şey yapmadan çok daha iyilerine sahip olması beni bu düşünceye sevkederdi..Sonra anladım ki, ben ne kadar plan program da yapsam, Yaradanın planı işliyor. Bu arada yanlış anlaşılmasın planlarım, çabalarım hala devam ediyor ama sonuçlarına çok odaklanmıyorum.Çünkü ben elimden geleni yaptıktan sonra sonucu Yaradan belirliyor. Böylece daha huzurluyum.Size de tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?