- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.731
- 133
- 35
Sen ne yapıyosun acaba diye sormadan zor duruyorum bendeEvlenmek isteyene tek amaciniz evlilik mi? Cocuk isteyene tek amaciniz cocuk mu diyenlerin amaclarini insan merak etmeden gecemiyor :) muhtemelen atomu falan parcalayacklardir.
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Eşimle çok mutluyduk fakat bu sorun tüm hayatımı alt üst etti, lütfen bu konuda bana psikolojik olarak destek olurmusunuz ?
türkçe bilen bir insan olarak ne anlıyorsunuz bu mesajdanTek amacının çocuk olduğunu söylememiş, sizin de vardır hayattan istekleriniz, kaldı ki anne olmak istemenin nesi yanlış? İnsanları bi salın :)
Ben yerine cevap vereyim konu sahibinintürkçe bilen bir insan olarak ne anlıyorsunuz bu mesajdan
peki bu garip değil miBen yerine cevap vereyim konu sahibinin
Hayattaki tek amacı çocuk sahibi olmakmış
Evet yani ilk sorunuzun cevabı
Bunun herhangi bir mahsuru yoktur herhalde...
Garip olup olmaması konumuz değil kipeki bu garip değil mi
nasıl yaşayacak böyle evliliği de riskte daha şimdiden eşim benim yüzümden bla bla diyor
çocuğu olmayan milyonlarca insan var bir sebebi olmalı heralde
Tedavideyim suan canimPeki siz cocuk sahibi oldunuz mu?
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Eşimle çok mutluyduk fakat bu sorun tüm hayatımı alt üst etti, lütfen bu konuda bana psikolojik olarak destek olurmusunuz ?
Bunu diyenler de genelde evlenmiş çocuk sahibi olmuş kadınlar.Evlenmek isteyene tek amaciniz evlilik mi? Cocuk isteyene tek amaciniz cocuk mu diyenlerin amaclarini insan merak etmeden gecemiyor :) muhtemelen atomu falan parcalayacklardir.
Çok etkilenmişsiniz, çok düşünmekten böyle şeyler geliyor aklınıza. Hayatta isteklerimizi onemseyince hep boyle olur, onemsememek gerek. Tedavinizi olursunuz elinizden geleni yaparsiniz olursa olur. Rahat olmaya calisin, ne guzel hayat arkadasiniz var...Psikolağa gidiyorum fakat o da işe yaramıyor, sadece bu konuyu düşünüyorum.Başka hiçbirşeye odaklanamıyorum.İşime veya hayata karşı ilgim kalmadı.Ya hiç anne olamazsam diye düşünüp sürekli kabuslar görüyorum.Benim durumumda olan ya da bu durumu aşan var mı?
Hatta çocuğum olursa o da engelli olur diye korkuyorum ve sürekli böyle kabuslar görüyorum.
Lütfen bana yardım edin.
Insan elde edemediginin hayrani, elde ettiginin nankorudur! Demisler..Evlenmek isteyene tek amaciniz evlilik mi? Cocuk isteyene tek amaciniz cocuk mu diyenlerin amaclarini insan merak etmeden gecemiyor :) muhtemelen atomu falan parcalayacklardir.
Allah'tan ümit kesilmez. Nolur hemen pes etmeyin, ümitsizliğe yakalanmayın. Tedaviye başlayacaktım. Kendime bir ay verdim. Adetim olmayınca adet söktürücü yazdırdım doktoruma, bir an önce tedaviye başlayalım diye. Beta HCG m 74 çıkmış. İnşallah inşallah artar. Artacak biliyorum. Sizinde bebeğiniz olacak bunu da biliyorum. Kendinize çok iyi bakın, spor yapın sağlıklı beslenin bol bol dua edin.Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Beklentı azalınca her sey oluyor sanki .Sende beklentını dusuk tutMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Öncelikle sakin ol bunları yaşıyan ne ilk ne de son kadınsın canım . Gerçekten çok zor ama ümitsiz olma . Bende de pcos var eşimde de sorun vardı . Çok şükür tüp bebek ilk seferde tuttu . Biz 4 yıldır bunun yavaşını verdik sen 1 yıldır uğraşıyorsun ama ne olur ümitsizliğe kapılma hep bunlar etkiliyor. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin . İnanıyorım bir gün gelecek ki buraya betam bu kadar yükseldi diyeceksinMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Tüp bebekle 25 gunluk anneyimMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Öyle olmuyor işte yaşayan bilir keşke o kadar kolay olsaydıhayat amacınız gerçekten çocuk mu
çocuk olmayınca hayat bitiyor mu
çocuğu olmayan bir tek siz misiniz dünyada
keşke bazen bir hayır vardır demeyi de bilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?