hiç anne olamayacağımı hissediyorum bazen yaşamak bile güç geliyo artık!

bazen o kadar kaybediyorumki umudumu herhalde hayatimiz hep boyle iki kisi gececek hic cocugumuz olmiyacak herhalde diyorum.hatta esime istersen bosanabiliriz bile diyorum.hayal edemiyorum kendimi anne olarak.ama cok istiyorum annne olmak.kûrler uyguluyorum dualar ediyorum tedavilerimi oluyorum daha yapabilecegim birsey yok allahim ol de olsun yalvariyorum...

inşallah ALLAH!ım dualarınızı kabul ederde en kısa zamanda alırsın bebegını kucagına Allahım tüm isteyenlere versin bebeklerını kimseyi cocuk özlemıyle sınama yarabbim Amin

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

inşallah ALLAH!ım dualarınızı kabul ederde en kısa zamanda alırsın bebegını kucagına Allahım tüm isteyenlere versin bebeklerını kimseyi cocuk özlemıyle sınama yarabbim Amin

Amin canim allah razi olsun insallah rabbim hayirlisiyla tez zamanda hepimize saglikli bebisler nasip eder aminnnnnn amin.

Merhaba Hayal ne kadarlık evlisin neden bu kadar umutsuzsun anlamadım bende 4 yıllık evliyim bu sene hamile kaldım doktora gitmişmiydin

Evet canim 3kez tup bebek yaptirdim fakat hastanede ve aslinda azda olsa normal hamile kalma sansimda var.azonce bir yazi okudum allah nasip etmiyecegi seyi hayal ettirmez diye bende hic bebegim olmus anne olmusum diye hayal edemiyorum cok korkuyorum anne olamiycam diye

daha yolun başındayım.
yarın yada çarşamba günü ofis histeroskopi yapılacak.
çok korkuyorum:18:

bazen o kadar kaybediyorumki umudumu herhalde hayatimiz hep boyle iki kisi gececek hic cocugumuz olmiyacak herhalde diyorum.hatta esime istersen bosanabiliriz bile diyorum.hayal edemiyorum kendimi anne olarak.ama cok istiyorum annne olmak.kûrler uyguluyorum dualar ediyorum tedavilerimi oluyorum daha yapabilecegim birsey yok allahim ol de olsun yalvariyorum...

yazdıkların fazlasıyla etkiledi beni,seni çok çok iyi anlıyorum,sen çok iyi bir anne olacaksın,bende senin gibiydim bak benim mucize bir hikayem var,belki moral olur ne bileyim,yazdıklarına çok üzüldüm,
2yıdan fazlal tedavi gördüm her türlü,3.aşılamadan sonra tedaviyi bıraktım,tüp bebek yaptırmaya karar verdik,ama 6ay sonrasında yaptıracaktık,ben 3.aşılamadan sonra adet gördüm sonrasında adet görmedim bir daha haziran temmuz ağustos adet görmedim, eylülde doktora gittim testler yapıldı yine normal çıktı herşey,bana farlutal yazdı dr her zamanki gibi ama o ay ben o ilacı kullanmadım,allah yüzüme baktı,ramazan ayıydı,ilacı kullanıpta bayramda adet olmak istemedim,ekim ayında kullandım farlutalı ilaç bitti ama adet göremedim üzerinden 15-20 gün geçti yine gelmeyince çok üzüldüm artık ilaçlada adet görmüyordum,kasımın 2sinde doktora gittim ve mucize gerçekleşti,8 haftalık hamilesin dedi,bebek 2 aylık olmuş haberim yok,aslında o tahliller yapıldığında yumurtam çatlamış ve yeni döllenmiş,onun içinde belli olmamış,yani ben hiç adet görmeden hamile kaldım,gerçekten benim için mucizeydi
inşallah en kısa zamanda mucizeni kucağına alır,kokusunu içine çekersin,o minicik ellerini tutarsın,canım annem dediği günleri tez vakitte görmeyi allahım nasip etsin sana

yazdıkların fazlasıyla etkiledi beni,seni çok çok iyi anlıyorum,sen çok iyi bir anne olacaksın,bende senin gibiydim bak benim mucize bir hikayem var,belki moral olur ne bileyim,yazdıklarına çok üzüldüm,
2yıdan fazlal tedavi gördüm her türlü,3.aşılamadan sonra tedaviyi bıraktım,tüp bebek yaptırmaya karar verdik,ama 6ay sonrasında yaptıracaktık,ben 3.aşılamadan sonra adet gördüm sonrasında adet görmedim bir daha haziran temmuz ağustos adet görmedim, eylülde doktora gittim testler yapıldı yine normal çıktı herşey,bana farlutal yazdı dr her zamanki gibi ama o ay ben o ilacı kullanmadım,allah yüzüme baktı,ramazan ayıydı,ilacı kullanıpta bayramda adet olmak istemedim,ekim ayında kullandım farlutalı ilaç bitti ama adet göremedim üzerinden 15-20 gün geçti yine gelmeyince çok üzüldüm artık ilaçlada adet görmüyordum,kasımın 2sinde doktora gittim ve mucize gerçekleşti,8 haftalık hamilesin dedi,bebek 2 aylık olmuş haberim yok,aslında o tahliller yapıldığında yumurtam çatlamış ve yeni döllenmiş,onun içinde belli olmamış,yani ben hiç adet görmeden hamile kaldım,gerçekten benim için mucizeydi
inşallah en kısa zamanda mucizeni kucağına alır,kokusunu içine çekersin,o minicik ellerini tutarsın,canım annem dediği günleri tez vakitte görmeyi allahım nasip etsin sana

amin canim amin allah razi olsun.4.denememizi yaptik trasnferim gerceklesti suan beklemedeyim.07 mayis test gunu.icimde belli bir his yok oldu yada olmadi diye.kafayada takmamaya calisiyorum sonucta rabbim ne yazdiysa o olacak.diger denemelerde kendimi cok bunaltiyordum ama bu sefer ben sadece hep dikkatli oldum agar kaldirmadim 3 gun hep yattim is yapmadim.halada dikkat ediyorum is yapmiyorum.ben elimden gelen herseyi yaptim artik sadece tevekkul ediyorum insallah rabbim nasip etmistirde yumoslarim tutunmustur bana ama tutunmadiysalarda hayirlisi yapacak birsey yok.buda olmazsa dinlenmeyi dusunuyorum cunku esimde bende cok yiprandik 4 kez oldu.dua edin bana kizlar benimde mucizem gerceklessin ve bende anne olayim insallah.rabbim isteyen herkeze hayirlisiyla versin insallah.aminnn...

daha yolun başındayım.
yarın yada çarşamba günü ofis histeroskopi yapılacak.
çok korkuyorum:18:

canim korkma zor birsey degil bende 4.denememden once oldum narkozsuz agrisiz cok basit bir yontem.hic kafana takma korkacak hic birsey yok.rahat ol.

hayalcim canım seni çok iyi anlıyorum.yumoşların allahın izniyle annesine tutunacaklar inşallah .inancını kaybetme.
adaçayı,nane ,kekik,ıhlamur,özellilke nar suyu tüketme!
et ve kefir tüket!
bende doktor gibi yazdım :) ablamda tüp yaptırdı oradan biliyorum.

Kötü düşünmek, kötüyü hayatınıza çağırmaktır, kalbiniz ve beyniniz ne denli mutluysa vücudunuzda ona göre işlemeye başlayacaktır, sadece sabır...

Merhaba Hayal Hanım,
Öncelikle bebek sahibi olabilmeniz için size dua ettiğimi belirtmek isterim. Allah anne olmak isteyen herkese bu kutsal duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Benim hikayem sizinkinden biraz farklı ama yaşadığım duyguları paylaşmak isterim. Ben de yumurtalık kistleri vardı. Her ikisinde de. Hem de ciddi büyüklükteydiler. Yumurtalıkların alınması durumu vardı, yani çocuğumun olmama ihtimali çok yüksekti. O dönemde yaşadığım duygu ok zordu. Sizin şuanki korkunuzu bu nedenle anlıyorum. Ama ben umudumu hiç kaybetmedim. Hep UMUTLU oldum. Hep güzel şeyler düşündüm. Çocuğum olmayacaksa bile bunda bir hikmet olabileceğini telkin ettim kendi kendime. Neyse ameliyat oldum ve çok başarılı geçti. Bu hayatımdaki ilk ameliyat tecrübesiydi. Çok şükür kısa bir süre sonra bebeğime hamile kaldım.

O zor günlerde çok dua ettim. Hem umutlu olmaya çalıştım ve şöyle düşündüm. Allah'ım bana kaldıramayacağım yükü vermeyeceğine inanıyorum. Ben bu yükü kaldıramayacaksam eğer bana vermeyeceksin dedim. Verirsen de kaldırabileceğim bir yüktür bu dedim. Buna gerekten hayatımın her alanında inanırım. Allah'ın adaleti öyle güçlüdür ki, terazisi öyle hassastır ki, bilirim bana ancak kaldırabileceğim yükü vereceğini. Ve hiçbir zaman da bu inancım beni yanıltmadı.

Dilerim siz de böyle düşünür, umutvar olur ve umut ettiğiniz güzelliğe kavuşursunuz. Selamlar..

merhaba arkadaşlar benim durumum belki sizlere umut olur diye kısaca özetlemek isterim
ben 16yaşımda evlendim ve 10 sene çocuğum olmadı gitmediğim dr çalmadığım kapı kalmadı bi sürü tedavi ilaç iğne psikolojim bozuldu gittiğim bi dr çektiği film sonucuna göre rahmimin olmadığını söyledi ben içerde giyinirken eşinizin tüp bebekte bile şansı yok demiş eşime bunu bana yıllar sonra söylesi eşim üzülmemem için sölememiş o zamanlar ve isterseniz hemen boşanabilirsiniz demiş şimdi bulsam ismini hatırlamıyorum dr boğucam gidip kadını o derece sinirliyim ona nasıl dr olmuşsa neyse kimi dr rahmin yok kimi dr yumurtaların yok dedi böle geze geze 10 yıl geçti artık evlat edinmeye karar verdik ama bunun içinde yaş sorunu çıktı karşımıza en son eşimin bi dostu sayesinde sevgili doktorumla tanıştık ve beni ank.hocasına yolladı laporoskopi yapıldı bunun sonucuna göre eğer hocam olur sizin çocuğunuz derse hemen gelin tedavinize başlıyalım dedi gittik ank. ve oldum hocamız müjdemizi verdi rahmim yerinde duruyor sadece doğumsal bi şekil bozukluğu var asıl pko luymuşum yumurtalarımın üzerine küçük delikler açmış kistler için ve geldik ist hemen tedaviye başladık tam 1ay tedaviden sonra hanile kaldım ama karnımda öldü mecburi kürtaj bundan 6ay sonra tekrar hamile kaldım oğlum şimdi 16 yaşında oğlum 3yaşındayken tekrar bebek istedik yine olmadı yine tedavi tedavi olmadı aşılama yapmaya karar verdik dr bu sefer çok umutluyum yumurtalar çok iyi dedi ilk aşılamada hamile kaldım şimdi nerdeyse 4yaşına girecek ve bu 4yaşında olan bebeğim 8aylıkken ben yine hamile kalmışım nasılsa tedavisiz olmuyor diye korunmada yok o bebeğimde 2,5 yaşında şimdi yani ümidinizi asla yitirmeyin kısaca yazayım dedim ama baya uzatmışım kusura bakmayın allah hepinizin gönlüne göre versin kimseyi kimsenin ardından baktırmasın sizleri o kadar iyi anlıyorumki dualarım sizlerle allah çok büyük ümidinizi kaybetmeyin

bu topige hikayelerini yazan annelerr ::::geçmişini unutmayıp,yaşadıkları sıkıntıları hedeflerine kavuşunca unutup gitmeyen duyarlı kadınlarr sizi seviyorummm:16:
umut oldunuzz bana ışık oldunuz...teşekkürlerr

Benim icin dua eden ve umut veren arkadaslarimin hepsinden rabbim razi olsun tuttugunuz altin olsun insallah.bizi birbirimizden baska kimse anlayamaz.3denemede inatla cocugum neden olmuyor neden hamile kalamiyorum artik kalayimda benimde cocuk doguranilecegimi gorsunler gibi davranislarla sadece ve sadece kendimi strese soktum ve sonucta rabbim ne yazdiysa onu yasadim hamile kalamamak beni cok strese sokuyordu.4.denememizde yani sin denememizde nedendir bilmem cok rahatim vucudum yorgunluktanmidir bikkinliktanmidit bilmem kendini salmis bir durumda.son transferimden sonra dusundumki ne yaparsam yapiyim ne dusunursem dusuneyim rabbim ne yazdiysa o olacak mutlaka.o yuzden strese sokmadim kendimi gayet relaxim fakat insallah pozitif sonuc aliriz ve mucizemiz gerceklesir insallah.1 sene once ciddi bir depresyon gecirdim arkadaslar buda beni cok etkiledi ve umutsuzluga sevketti.yeni yeni duzeliyorum.suphesiz rabbim kimseye kaldiramiyacagi guc vermez fakat bizde kuluz ve dayanamadihimiz noktalar oluyor suphesiz lakin rabbim sabirla tevekkul edenlerden nasip eylesin cumlemizi isyan edenlerden olmamizi nasip eylemesin isyan edenlerede hidayet eylesin insallah.cocugu olmasina ragmen olmayanlara umut olmaya devam edenlerdende rabbim 2 kat razi olsun duyarli oldugunuz icin allah razi olsun.

kızlar bugün benim doğum günümm

DOGMAMIS BEBİŞLERİME MEKTUP

bugün benim doğum günüm
kızım,oğlum sizsiz 30 yaşıma girdim.Gene yoksunuz,gene bomboş bu ev.
her yıl yaşlanmak artık bana koyuyor çünkü;
yıllar geçtikçe sanki sizden uzaklaşıyorum
belki hiç gelmeyeceksiniz annenize, belkide çok yakında geleceksiniz bilmiyorum
ama artık gelin annenizi üzmeyin.
kızım benim gibi bembeyaz bi kız,oğlum babası gibi esmer, yakışıklı olsun isterimdim:emir_bebek:
bu dünyada bana en büyük hediye sizin bana gelmeniz,süt kokunuzu içime çekip,minicik ellerinizi öpmek,sizi pamuklara sarmak
içim yanıyor ne olur gelin artık
kimseye belli etmiyorum ama ben çok kötüyüm:14::14::14::14:
ANNENİZİ KOKUNUZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN
CANIM EVLATLARIMA ANNELERİ;TUĞBA................

kızlar bugün benim doğum günümm

DOGMAMIS BEBİŞLERİME MEKTUP

bugün benim doğum günüm
kızım,oğlum sizsiz 30 yaşıma girdim.Gene yoksunuz,gene bomboş bu ev.
her yıl yaşlanmak artık bana koyuyor çünkü;
yıllar geçtikçe sanki sizden uzaklaşıyorum
belki hiç gelmeyeceksiniz annenize, belkide çok yakında geleceksiniz bilmiyorum
ama artık gelin annenizi üzmeyin.
kızım benim gibi bembeyaz bi kız,oğlum babası gibi esmer, yakışıklı olsun isterimdim:emir_bebek:
bu dünyada bana en büyük hediye sizin bana gelmeniz,süt kokunuzu içime çekip,minicik ellerinizi öpmek,sizi pamuklara sarmak
içim yanıyor ne olur gelin artık
kimseye belli etmiyorum ama ben çok kötüyüm:14::14::14::14:
ANNENİZİ KOKUNUZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN
CANIM EVLATLARIMA ANNELERİ;TUĞBA................

canim oncelikle dogum gunun kutlu olsun.o kadar gonulden soyluyorumki bunu sana insallah rabbim tez zamanda sana saglikli hayirli bir evlat ihsan eyler insallah.uzulme umudunu kaybetme ve en onemlisi guclu ol.rabbime emanet ol.

anneler günüde yaklaştı:(bizler ne zaman anne olacağız acaba yüce mevlam duy sesimizi inşallah banada benim gibi olan bütün muhammet ümmetine de nasip eyle hayırlı evlat:(aminnnnnn:43:

Back
X