hiç anne olamayacağımı hissediyorum bazen yaşamak bile güç geliyo artık!

amin canim rabbim yuzumuzu guldursun insallah her careyi deniyorum artik ne yapiyim bitkisel yontemler dualar tibbi yontemler
her seyi deniyoruz caresizlikten.ama yilmiycam rabbimin izniyle her yonu sonuna kadar deniycem insallah.su adetim bi bitsin sarilicam
seccademe dualarima bir yandanda bitkisel ilaclar bir yandan doktoruma gidicem insallah olucak birseyler.sagligim yerinde oldukca
umudumu kaybetmiycem insallah sizde kaybetmeyin isterseniz hepimiz bir olur yasini serifler salavati serfiler okuruz yeterki birbirimize yardimci olalim.ben belcikada yasiyorum gurbetteyim buraya gelin geldim.bunlari burada paylasabilecegim kimse yok esimden baska.gelin birlik olalim dualar edelim rabbimize sesimizi hep beraber duyuralim

amin canim rabbim yuzumuzu guldursun insallah her careyi deniyorum artik ne yapiyim bitkisel yontemler dualar tibbi yontemler
her seyi deniyoruz caresizlikten.ama yilmiycam rabbimin izniyle her yonu sonuna kadar deniycem insallah.su adetim bi bitsin sarilicam
seccademe dualarima bir yandanda bitkisel ilaclar bir yandan doktoruma gidicem insallah olucak birseyler.sagligim yerinde oldukca
umudumu kaybetmiycem insallah sizde kaybetmeyin isterseniz hepimiz bir olur yasini serifler salavati serfiler okuruz yeterki birbirimize yardimci olalim.ben belcikada yasiyorum gurbetteyim buraya gelin geldim.bunlari burada paylasabilecegim kimse yok esimden baska.gelin birlik olalim dualar edelim rabbimize sesimizi hep beraber duyuralim

canım bende gurbetteyim ama yurtiçinde gurbette ayrı bir dert zaten anlatacak kimsen olmuyor ben herzaman varım duada etmeye herşey yapmaya....elbette çok şükür sağlığımız yerinde elimiz ayağımız tutuyor rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş demekki biraz daha çabalamamız gerekiyor canım hem tıbbi hem manevi biz elimizden geleni yapalım inşallah....:16:

canım bende gurbetteyim ama yurtiçinde gurbette ayrı bir dert zaten anlatacak kimsen olmuyor ben herzaman varım duada etmeye herşey yapmaya....elbette çok şükür sağlığımız yerinde elimiz ayağımız tutuyor rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş demekki biraz daha çabalamamız gerekiyor canım hem tıbbi hem manevi biz elimizden geleni yapalım inşallah....:16:

konusmaya o kadar ihtiyacim varki 7 kat yabancimda olsa benimle ayni derdi paylasan benim dostumdur.isteyen hotmail adresimi eklesin ordanda dertlesiriz.dualar okuyalim anlasip.kalpten_kalbe_hasret@hotmail.com yasini serif okuyup yollayalim birbirimize muminin mumine duasi cabuk gecermis.sonucta ayni imtihani yasiyoruz musluman muslumanin kardesi ve yoldasidir.isteyen eklesin
adim bahar.kendi msn adresimdir esim girmez.

annemden baska kimseye acamiyorum derdimi birde rabbime tabi.ama insan bildiklerini veya bilmediklerini paylasmak istiyor
sorup cevap vermek istiyor.daha dogrusu manevi destek bekliyor birilerinden.hepimiz ayni imtihani paylasiyoruz rabbim hepimize
saglikli hayirli evlatlar versin insallah.

selam kizlar yazdiklarinizi okuyunca inanin agladim halime ve halinize...
bende haziranda 5yillik evli olucam ama halen bebegimiz yok bende basta 6ay korundum sonra biraktim cocuk sevgisi agir basti ve 1yil denedik olmayinca doktora gittik bende görünürde birsey yoktu esimin sperm sayisi azdi ve hic basta umursamadik olur dedik ve bir baktik 3yil gecti ortada birsey yok 2 defa tüp bebek denedik hersey cok iyi gitmesine ragmen bebeklerimizde en iyi kalitedeydiler ama tutmadilar bende bu arada ne kürler ne dualar ne hacdan gelen seyler yani anlayacaginiz hersey denedik ama olmadi üstünede bende simdi yumurta gelisimi olmuyor ve troid cikti yani hersey dahada zorlasti bazen ne günah isledim diyorum ama bulamiyorum hatta esime kiziyorum belki namaz kilsan olur diye rabbim belki seni bekliyor diyorum ama anlamiyor benimkide olmazsa olmasin cocugumuz diyor böyle yasariz diyor ama her negativ tüp bebekten sonra hickira hickira agliyor bende suanda 25 yasindayim esimde 27 nezaman bir cocuk görürsek yolda ikimizde sessiz kaliyoruz suanda iki tane dondurulmus bebeklerimiz var Rabbim izin verirse yarin histereskopi olucam eger bir sorun cikmazsa bu ay 2tane dondurulmus bebegimi transfer yapacaklar Rabbim insllah bu sefer nasip eder kimseyi mahrum birakmasin yüce rabbim bu seferde olmazsa artik vaz gececem cocuktan cünkü hersey iyi gitmesine ragmen Rabbim nasip etmiyor demekki hakimizda bu hayirliymis bilemiyoruz.ve bu tedavilerden kimsenin haberi yok sadece sorun esimde oldugunu bir türlü ögrenmis sülalemiz ve bu yüzdende kimse sormuyor ama ben nedense akraba ziyaretlerine artik gitmiyorum topluma bir türlü girmek istemiyorum......

bende haziranda 5yillik evli olucam ama halen bebegimiz yok bende basta 6ay korundum sonra biraktim cocuk sevgisi agir basti ve 1yil denedik olmayinca doktora gittik bende görünürde birsey yoktu esimin sperm sayisi azdi ve hic basta umursamadik olur dedik ve bir baktik 3yil gecti ortada birsey yok 2 defa tüp bebek denedik hersey cok iyi gitmesine ragmen bebeklerimizde en iyi kalitedeydiler ama tutmadilar bende bu arada ne kürler ne dualar ne hacdan gelen seyler yani anlayacaginiz hersey denedik ama olmadi üstünede bende simdi yumurta gelisimi olmuyor ve troid cikti yani hersey dahada zorlasti bazen ne günah isledim diyorum ama bulamiyorum hatta esime kiziyorum belki namaz kilsan olur diye rabbim belki seni bekliyor diyorum ama anlamiyor benimkide olmazsa olmasin cocugumuz diyor böyle yasariz diyor ama her negativ tüp bebekten sonra hickira hickira agliyor bende suanda 25 yasindayim esimde 27 nezaman bir cocuk görürsek yolda ikimizde sessiz kaliyoruz suanda iki tane dondurulmus bebeklerimiz var Rabbim izin verirse yarin histereskopi olucam eger bir sorun cikmazsa bu ay 2tane dondurulmus bebegimi transfer yapacaklar Rabbim insllah bu sefer nasip eder kimseyi mahrum birakmasin yüce rabbim bu seferde olmazsa artik vaz gececem cocuktan cünkü hersey iyi gitmesine ragmen Rabbim nasip etmiyor demekki hakimizda bu hayirliymis bilemiyoruz.ve bu tedavilerden kimsenin haberi yok sadece sorun esimde oldugunu bir türlü ögrenmis sülalemiz ve bu yüzdende kimse sormuyor ama ben nedense akraba ziyaretlerine artik gitmiyorum topluma bir türlü girmek istemiyorum......

canim insallah hamile haberini alirim insallah.ayni yastayiz nerdeyse yasadiklarimizda ayni umudunu kaybetme

canim ben sana ozelden msj atamiyorum 100 yorum yapmis olmam gerekiyormus.msne ekledigine dair msj gelmedi bana sen ozelden
hotmail adresini yolla bana ben ekliyim gorusuruz optum

canim insallah hamile haberini alirim insallah.ayni yastayiz nerdeyse yasadiklarimizda ayni umudunu kaybetme

sagol canim insallah rabbim nasip eder bizlere bu arada mesajini aldim sende yurtdisindansin bende Almanyada yasiyorum.

Son düzenleme:
canim ben sana ozelden msj atamiyorum 100 yorum yapmis olmam gerekiyormus.msne ekledigine dair msj gelmedi bana sen ozelden
hotmail adresini yolla bana ben ekliyim gorusuruz optum

tamam canım ben mesaj yazıyorum sana özelden şimdi çıkıyorum hayırlı geceler....

sagol canim insallah rabbim nasip eder bizlere bu arada mesajini aldim sende yurtdisindansin bende Almanyada yasiyorum.

evet canim yurtdisinda yasiyorum ve cok zor geliyor bana inan.yukarida msn adresimi yazdim istersen sende ekliyebilirsin beni
msnine.kendine iyi davran optum

Kizlar nisanda 4.yilina giricek evliligilmiz ve cocugumuz olmuyor sorun bende.3 kez tup bebek denedik fakat
hala sonuc alabilmis degiliz.bazen o kadar bikiyorum ki hayattan hic cocugum olmiycakmis gibi hissediyorum.inatmis
gibi arkadaslarimin coguda hamile.hamile kalamadigimi kendi annemden esimden ve allahtan baska kimse bilmiyor.
soylemedik cunku akil veren cok oluyor ve millet aciyan gozlerle bakiyor.ama birileriyle dertlesmek istiyorum
icimdekileri bosaltmak istiyorum surekli esimle bu konuslari konusmak yerine kendi hem cinsimle konusmak istiyorum.
bekarken sol overde kist var dediler kisti aldilar fakat yumurtaligimin tupunude almislar.sag yumurtaligim calisiyor allaha sukur.
doktorum tek yumurtalikla hamilelik sureci uzar zor olur diye direk tup bebege baslatti fakat 3 kez denedik hala bir sonuc yok.
bu ay 2 tane embryo transfer ettiler ustelik iyi kalitede embryolardi fakat tutmadi yine.ama bendede suc var kicimin ustunde oturamiyorumki hiperaktiflik ve temizlik hastaligi var bende.evde durup dinleniyim dedim transferden sonra ama dayanamadim yine kalktim temizlik yaptim ve belim cok agridi sabah bir kalktim adet olmusum.YUCE RABBIMMMMMMM DUY SESIMIZI VE BIZLEREDE HAYIRLISI ILE SAGLIKLI EVLATLAR VER.imtihanimizi kolaylastir rabbim.isyana dusmemize izin verme.gunahlarimizdan oturu bizi anne olamamakla sinama rabbim ne olursun:19::19::19:

canım çok çok geçmiş olsun üzülmemeye çalış Bitanem Allah bize de nasip etsin seni çok iyi anlıyorum o kadar çok üzülüyodumki kahrettim kendimi aylardır bu dert beni yaşlandırdı resmen ben bu ay o kadar rahatımki anlatamam hafiflediğimi hissediyorum hatta sırf bu yüzden forumda hamilelik ile bebek ile ilgili konulara girmemeye özen gösteriyorum uğraştıkça ümitlendikçe daha da üzülüyorum öğlen bir arkadaşımı gördüm ameliyatımdan haberdar bebek istediğimi bilen biri hamile şimdi yanıma geldi özellikle karnı belli olmaya başlamış elini karının üstüne koyuyo falan inanki o kadar canım sıkılırdı normalde çok takmadım belli ki bana gösteriş yapıyo aklınca Allah onada bebeğine de sağlık versin hiç ama hiç tkmıyorum kafama ben asla böyle hassas bir konuda böyle davranmazdım bir başkasına

annemden baska kimseye acamiyorum derdimi birde rabbime tabi.ama insan bildiklerini veya bilmediklerini paylasmak istiyor
sorup cevap vermek istiyor.daha dogrusu manevi destek bekliyor birilerinden.hepimiz ayni imtihani paylasiyoruz rabbim hepimize
saglikli hayirli evlatlar versin insallah.

ah canım İnşallah ben de gurbetteyim ailemi senidi bir hafta görebiliyorum kimsem yok burda sadece annemle dertleşiyorum telefonla bana da yazabilirsin kendini yanlız hissetme iyiki bu başlığı açmışım derleşelim üzmemeye çalış kendini sana hiç kıyamam

canım İnşallah Allah en kısa zamanda bebişine kavuştursun çok zor Allah yardımcımız bazen düşünüyorum da uğraştıkça ümitlendikçe daha da uzaklaşıyorum gibi geliyo artık oluruna bıraktım nasip bide benim eşim tedaviyi istemiyor bakalım kısmet sen benden 2 yaş küçüksün Allah hayırlısını versin

Hepinizin yerine kendimi koydum anlamaya çalıştım yaşadıklarınızı yıllarca yaşadığınız olumsuzluklar ve getirdikleri...
Ben 5 aydır uğraşıyorum bebeğim olması için benim çikolata kistim var bu yüzden olmuyor tabii başka nedenleri varmı bilmiyorum..
Allah dileyen isteyen bekleyen herkeze nasip etsin o duyguyu.bazen isyan ediyorum günağa giriyorum biliyorum hele o doğurup sokaklara atanlar varya kadın ,anne ve ya insan bile demek içimden gelmiyo onlara..allah onun gibilere o duyguyu nasip ediyorda değerini bilmiyorlar.

Dilerim birgün bizde yazarız topiklere kocaman kocaman
'bende hamileyim ' diye

Slm ya umutsuzluğa kapılmayın bence herşeyin bi vakti saati vardır sizin yazılarınızı okuyunca aklıma ablam geldi her gün ağlıyodu üzülüyodu etrafındakiler de cabası hep hamileydi daha çok üzülüyodu şimdi ise ellerinizden öper iki oğlu var biri 5 biri 3 yaşında inşallah darısı size yaşamayan bilemez tabiki o psikoloji çok farklı ama her ne olursa olsun herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Rabbim gönlünüzdekini versin inşallah. Öpüyorum hepinizi çoookk

canım Allah razı olsun iyi dileklerin için inan ki artık takmıyorum bıraktım uğraştıkça araştırdıkça ümitlendikçe tekrar tekrar yıkılıyorum kendime olan özeni yitirdiğimi farkettim geçen bir anne ile bebiğini gördüm otobüste üşümesin diye sardı sarmaladı bide öptü öyle içtendiki öpüşü benim gözlerim doldu gözümden yaşlar süzüldü eşim o an bana bakıyomuş üzülme sende anne olucaksın dedi daha çok ağladım şu an da hatırlayınca gözlerim doldu ama artık saldım kendimi çünkü çok yorgun hissediyorum kendimi Allah bize de nasip etsin yüreği evlat diye yanan herkese bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Ablanı tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Hepinizin yerine kendimi koydum anlamaya çalıştım yaşadıklarınızı yıllarca yaşadığınız olumsuzluklar ve getirdikleri...
Ben 5 aydır uğraşıyorum bebeğim olması için benim çikolata kistim var bu yüzden olmuyor tabii başka nedenleri varmı bilmiyorum..
Allah dileyen isteyen bekleyen herkeze nasip etsin o duyguyu.bazen isyan ediyorum günağa giriyorum biliyorum hele o doğurup sokaklara atanlar varya kadın ,anne ve ya insan bile demek içimden gelmiyo onlara..allah onun gibilere o duyguyu nasip ediyorda değerini bilmiyorlar.

'bende hamileyim ' diye

canım daha 5 ay olmuş İnşallah hayırlısıyla olur sakın kafana takma ve olmuycak diye düşünme kisti olup hamile kalan çok kadın var diye biliyorum senin önünde en azından 7 ay var bakalım güzel haberlerini alırız burdan ama takmamaya çalış üzme kendini

bende hamile kalamıyorum :(( 13 aydır uğraşıyoruz. doktora gittik bir kaç defa sorun olmadığını söyledi. bende annelik duygusunu tatmak istiyorum. yazıyı okuyunca paylaşmak istedim.

canım daha 5 ay olmuş İnşallah hayırlısıyla olur sakın kafana takma ve olmuycak diye düşünme kisti olup hamile kalan çok kadın var diye biliyorum senin önünde en azından 7 ay var bakalım güzel haberlerini alırız burdan ama takmamaya çalış üzme kendini

burayi takip edemiyorum surekli msn adresimi kaydedin ( kalpten_kalbe_hasret@hotmail.com )kizlar esim girmez msn adresime rahat olun isterseniz
kamerada acarim.ben 25 yasindayim beynim 50 rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.gunahlarimizdan oturu
bizi anne olamamakla sinamasin ve imtihanimizi kolaylastirsin eger hayirli degilse anne olmamiz hayirli olmasini nasip eylesin
insallah.

bende hamile kalamıyorum :(( 13 aydır uğraşıyoruz. doktora gittik bir kaç defa sorun olmadığını söyledi. bende annelik duygusunu tatmak istiyorum. yazıyı okuyunca paylaşmak istedim.

canım benim ya belki eşin de desteklerse aşılama denersiniz İnşallah çok bekletmesin hemen gelsin bebişin ha bide canım incir kürü ile keçiboynuzu kürü deneyebilirsin ben geçen ay yaptı sonuç hüsran belki sen faydasını görürsün

'bende hamileyim ' diye

insallah canim insallah o gunlerde hayirlisi ile gelir insallah demekten baska birsey gelmiyor elimizden.

Back
X