hiç anne olamayacağımı hissediyorum bazen yaşamak bile güç geliyo artık!

yok canım malesef nette ancak birilerini bulman lazım orada yasayan yada getirtebilecek olan benim eşimin bir tanıdıgı var kamyoncu sürekli gidio romanyaya önümüzdeki günlerde gene gidecek ama isteyen cok bu sefer onlara aldıracagım nasipse kesin bişi diyemiorum cünkü sonucta adam iş icin orda oluo alamayabilir her seferinde bana getirdi sagolsun ama bulabilirseniz cok ii olur cok ii bir ilac

hiç tanıdığım yok romanyada :(( ama napalım belki araştırınca çıkar birileri. hayırlısı olsun.

Allahım bana sabır ver diyorum ama çok zor ya eşimle bu konuyu hiç konuşamıyorum her açıldığında (ki bu sefer kendi açtı konulu direk olmasada) kavga şiddet ben 6 ay bekleyelim olmazsa tedavi görelim dedikçe çıldırıyor ona kalsa hiç olmasa sorun yok anne olmayı istemem suçmu çok üzülüyorum Allahım bide boşanalım o zaman daha çok zaman varmış olmazsa da olmazmış bunu söyledikçe çok nefret ediyorum eşimden çok yaralıyor beni biz evlendiğimizde 26 yaşındaydım şimdi 28 yaşındayım geç olmasından çok korkuyorum bu işte moral çok önemli diyor bana ama tedavi olmak konusu tedavi masrafı konusu açıldığında yaza gideceğimiz tatil onun için ön planda geliyor artık hiç takatim kalmadı tek bi söz söylemeden kalktım gittim işteyim şimdi gözlerim yaşla doldu bu yolda yanlız yürüyorum biliyorum evlat diye yanıp tutuşan benim yüreğim :43:

selam kızlar
size umutsuz olmayın derken bugün ben aldığım bir haberle (komşum hamile ve güya korunuyordu) o ümitsizliğin içine düştüm içim çokk acıyor :(( böyle bir garip dünyada yaşıyoruz işte isteyenin olmuyor istemeyenin oluyor sadece bebek değil bu herşeyde böyle rabbim hayırlısını versin herşeyin

selam kızlar
size umutsuz olmayın derken bugün ben aldığım bir haberle (komşum hamile ve güya korunuyordu) o ümitsizliğin içine düştüm içim çokk acıyor :(( böyle bir garip dünyada yaşıyoruz işte isteyenin olmuyor istemeyenin oluyor sadece bebek değil bu herşeyde böyle rabbim hayırlısını versin herşeyin

çok sinir oluyorum ya benim de üst komşum bi kere azından kaçırmıştı ankara'ya gittiklerini doktora neyse bize geldi geçmiş olsuna ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım diyor gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor Allah analı babalı büyütsün de bizim acı çektiğimizi görmek onlara zevk veriyor bence bilerek yapıyolar çok canım sıkılıyor ya Allah yardımcımız olsun bize de nasip etsin

selam arkadaslar ilk önce uutsuz olmayın allahtan isteyin sabredin diyorum sonrada bir ilac var bu ilac romanyada satılıo birtek adı branca ursului 13 yıl bebek özlemi ceken arkadasımız dogurdu bile topicte bircok hamile var ilacın en güsel özelligi icinde %100 dogal ürünler ve alkol var ve erkek infertilitesindede cok ii sonuclar alınıyor bununla ilgili bir topicte var kadınlar klubunde bi bakın derim ben getirttim ilacı ama bulmak biraz zor sırf romanyada var cünkü 2. asılamam yapıldı tutmazsa buna baslayacagım ve ümitliyim sizde arastırın derim :kkk::kkk::kkk::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar beninmde asılamam tutmadı bugun adet oldum ve barancaya baslıyorum allahın izniyle umarım bu sefer olur tüpten cok korkuyorum cünkü

selam arkadaslar ilk önce uutsuz olmayın allahtan isteyin sabredin diyorum sonrada bir ilac var bu ilac romanyada satılıo birtek adı branca ursului 13 yıl bebek özlemi ceken arkadasımız dogurdu bile topicte bircok hamile var ilacın en güsel özelligi icinde %100 dogal ürünler ve alkol var ve erkek infertilitesindede cok ii sonuclar alınıyor bununla ilgili bir topicte var kadınlar klubunde bi bakın derim ben getirttim ilacı ama bulmak biraz zor sırf romanyada var cünkü 2. asılamam yapıldı tutmazsa buna baslayacagım ve ümitliyim sizde arastırın derim :kkk::kkk::kkk::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar beninmde asılamam tutmadı bugun adet oldum ve barancaya baslıyorum allahın izniyle umarım bu sefer olur tüpten cok korkuyorum cünkü

çok sinir oluyorum ya benim de üst komşum bi kere azından kaçırmıştı ankara'ya gittiklerini doktora neyse bize geldi geçmiş olsuna ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım diyor gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor Allah analı babalı büyütsün de bizim acı çektiğimizi görmek onlara zevk veriyor bence bilerek yapıyolar çok canım sıkılıyor ya Allah yardımcımız olsun bize de nasip etsin

ben komşumun samimiyetine inanıyorum canım. istiyorumda daha değil diyordu hatta doğum kontrol hapı alıyordu kocası sen içme ben korunurum demiş yani kocasının oyununa gelmiş
bide rabbim verecek olsa hiç bişey engel değil onunda kısmeti oymuş
Allah bizede nasip eder inşallah

ben komşumun samimiyetine inanıyorum canım. istiyorumda daha değil diyordu hatta doğum kontrol hapı alıyordu kocası sen içme ben korunurum demiş yani kocasının oyununa gelmiş
bide rabbim verecek olsa hiç bişey engel değil onunda kısmeti oymuş
Allah bizede nasip eder inşallah

amin canım İnşallah güzel haberler paylaşırız vazgeçmiyoruz mücadeleye devam tüm olumsuzluklara rağmen :16:

selam kızlar

aynene katılıyorum bende sana canım ya malesef böyle herşey

bir zamanlar bende başlıktaki cümleyi hissettiğim için açıp okuyup yorum yapma gereği duydum. evet çok zor adımdanda anlışlabileceği gibi bende çok zor günler geçirdim. hatta bi konu açmıştım "kardeşim hamile ona bile sevinemedim" konulu. ama bi mucize oldu, 4. aşılamamda hamile kaldım, kalp atışlarını bile duymadım daha ama en azından hamile kalabiliyorum bu bile bizim için büyük mucize oldu. diyeceğim oki sakın ümitsizliğe kapılmayın, kendinizi kasmayın. ben bu ay çok rahattım, aşılamadan 2 saat sonra uzun yola çıktım, 3 hafta boyunca gezdim, bowling bile oynadım. kafam rahattı "nasıl olsa buda tutmaz ama tüp bebeğe geçeriz" diye yeni bir ümit vardı içimde ve bebiş sürpriz yaptı.
sakın üzülmeyin moralinizi bozmayın, hamile kalınca anlayacaksınız bizler hamile kalınca normal hamile kalabilenlerden misli misli daha mutlu oluyoruz ve buna değiyor, hamile olduğunuzu öğrendiğinizde, hastaneymiş, ilaçmış, sıkıntıymış, sanki hiçbirini yaşamamış gibi oluyor

bir zamanlar bende başlıktaki cümleyi hissettiğim için açıp okuyup yorum yapma gereği duydum. evet çok zor adımdanda anlışlabileceği gibi bende çok zor günler geçirdim. hatta bi konu açmıştım "kardeşim hamile ona bile sevinemedim" konulu. ama bi mucize oldu, 4. aşılamamda hamile kaldım, kalp atışlarını bile duymadım daha ama en azından hamile kalabiliyorum bu bile bizim için büyük mucize oldu. diyeceğim oki sakın ümitsizliğe kapılmayın, kendinizi kasmayın. ben bu ay çok rahattım, aşılamadan 2 saat sonra uzun yola çıktım, 3 hafta boyunca gezdim, bowling bile oynadım. kafam rahattı "nasıl olsa buda tutmaz ama tüp bebeğe geçeriz" diye yeni bir ümit vardı içimde ve bebiş sürpriz yaptı.
sakın üzülmeyin moralinizi bozmayın, hamile kalınca anlayacaksınız bizler hamile kalınca normal hamile kalabilenlerden misli misli daha mutlu oluyoruz ve buna değiyor, hamile olduğunuzu öğrendiğinizde, hastaneymiş, ilaçmış, sıkıntıymış, sanki hiçbirini yaşamamış gibi oluyor

ay canım benim nasıl mutlu okudum senin adına Allah bizede nasip eder inşallah geçen ay ameliyat oldum ben tek tüpüm tıkalıydı Annem geldi dertleşiyoduk birebir senin cümlelerini söylemiştim hamile olduğumu öğrendiğimde ondan gelicek tüm sıkıntılar için ağzımdan tek bi şikayet nazlamanma sözü duymayacak kimse dedim keşke senin gibi kendimi rahatlatacak ortamlar olsa bulunduğum yerde şark görevinde ilçedeyim ev iş başka yapacak hiç bişey yok diyebilirim moral çok önemli eşimde tedavi konusunda benim gibi düşünmüyor maalesef bu beni çok üzüyor içten içe biliyorum:43:

kızlar benim adetim başladı galiba kahverengi gibi gelir ilk gün sonra devam eder bu ay da olmadı ve adetim bugün günüydü ve hiç şaşmadı anlayacağınız çok üzgünüm çok yorgun hissediyorum öğlen evde eşim lavaboya geldi çıkmayınca sarıldım ağladım neden olmadı yine adetim düzenli keçiboynuzu kürü incir kürü hiçbiri mi işe yaramıyo niye olmuyo diye yani yine yıkıldım benim derdi kaldırıcak dayanacak gücüm kalmadı diye ağladım üzülme sonraki ay olur diyor ağlama diyor üzülmemek ağlamamak elde değil ki bir de işe gel hiç bişey yok gibi davran bi kimseye diyeme derdini bir daha asla ümitlenmicem bu kadar incir kürü falan da yapmayı düşünmüyorum sanki ışıkları söndürdü biri hayatta bir başıma yapayanlız kalakaldım ellerim bomboş :43:

öğle tatilinde eşimle tartıştık tabi söz döndü dolaştı benim sinirimi bebek olmamasına getirdi evet haklı stres yapıyorum hiç olmayacak gibi geliyo artık çok mutsuzum hiç umudum kalmadı :(

Slm ya umutsuzluğa kapılmayın bence herşeyin bi vakti saati vardır sizin yazılarınızı okuyunca aklıma ablam geldi her gün ağlıyodu üzülüyodu etrafındakiler de cabası hep hamileydi daha çok üzülüyodu şimdi ise ellerinizden öper iki oğlu var biri 5 biri 3 yaşında inşallah darısı size yaşamayan bilemez tabiki o psikoloji çok farklı ama her ne olursa olsun herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Rabbim gönlünüzdekini versin inşallah. Öpüyorum hepinizi çoookk

ah ah! inanki bazen nefes almak güç geliyo gece uyuyamıyorum durup durup ağlıyorum bide yaşıtlarım hamile bazısının doğumu yakın nasıl bebek görmeye gidicem bilmiyorum psikolojim alt üst hiç sağlıklı düşünemez oldum. Annem bana önceden böyle değildi diyor bana hemen hamile kalmış bizim nesil hep hormonlu gdolu bilemiyoruzki hiç yediğimizden mi içtiğimizdenmi oluyor anlamıyorum ben de hiç hamile kalmadım tek tüple bile hamile kalınabiliyomuş aslında ama olmadı işte şu an iki tüpümde açık ama bu ay da adet olucam biliyorum Allah'ım nolur bize sabır ver :(

Rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere hayırlı bebişler nasibetsin.Annemin dediği gibi olsa bir dert olmasa bir dert..

geçen gun arkadaşım korunurken hamile kalmış ben anlamıyorm nasıl oluyor.dun gecede eşime dedim ben seni bu mutluluktan mahrum ediyorum istersn ayrılabiliriz dedim.bunu istedin an söle razıyım kabul ederim dedim.inanırmısınz sesini çıkarmadı dahada kahroldum.bekleridm öyle şey olur mu ben seni bırakmam demesini ama hiç ses etmedi.demekki ayrılmayı teklif edebilecek potansiyelde.ne diim benmde kaderm buymuş.her gün ağlamaktan her gün kahrolmaktan yoruldum.içimdeki duyguları bir siz anlarsınız kızlar.Rabbimde beni bununla sınıyor demekki.isyan etmim diorum ama içim parçalanıyor yorulddum yoruldum yoruldum....

yaa elbetteki bir problemi yaşamadan bilemezsin ama eşinde senin kadar üzülüyodur.Onun için birbirinizi kırmayın destek olun birbirinize.Herşeyin hayırlısını dilemek lazım. bizim bebeğimiz var 3,5 aylık olmak üzere her iki elindede 3 parmaklı doğdu eşim ve ben doğumdan önce bilgimiz olmadığı için şok olduk.Ama alıştık bu duruma şimdi çok şükrediyorum daha büyük bi problemi yok diye Rabbim akıl sağlığı versin.Herkesin bi sınavı var işte. İnşallah en kısa zamanda tüm isteyenler evlat sahibi olur hayırlısıyla.Ama eşinle kanlı kinlide olsan ne kadar kavga edersen et yatağını asla ayırma.

merhaba kader arkadaşlarım bende 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır bebeğim olmuyor....3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi,hormon testleri vs olmadı.eşimin testleri normal çıktı rahım filmi çekindim ama doktorum bir problem olmadığını söyledi buarada gurbetteyim ne anne var ne aile herşeyimi kendim yapmaya çalıştım:(doktorum gel aşılama yapalım dedi ama içime sinmeyen bişeyler vardı 6 ay doktora gitmedim madem sorun yok doğal yoldan olsun dedim yine olmadı sonra memlekette annem zorla doktora götürdü ve doktor rahim filmime bakınca senin rahmin,rahim çatın ve rahim ağzın dar doktorun bişey söylemedi mi dedi o an başımdan kaynar sular döküldü...sana ilaç vereceğim kullan gel rahim ağzını genişleteceğim dedi ilacı lullandım ve br iğne bile vurmadan canlı canlı acıta acıta açtı geeçen ay ama üzerine yine adet oldum.....rahminin darlığına bişey yapamam eğer hamile olursan bile düşük riskin var dedi.diğer yönleri sıkıntılarımı hiç anlatmama gerek yok zaten sonuçta hepimiz yaşıyoruz yaşamayan anlamaz işte böyle rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah....

kızlar kısaca hikayemi anlatayım 2009 yaz evlendim 2011 için bebek düşünüyorduk. ama ben 2010 da sürpriz şekilde hamile kaldım. adetlerim düzenliydi fakat pcos var kiloluyum artı tiroid var. dedik ki anca olur ve 2010 aralıkta hamile kaldığımı öğrendim ama hemen düştü. biz de hemen tedaviye başladık.çocuğu çok istediğimi o an farkettik. 2011 ocak şubat mart aylarında 3 kez üstüste klomen ve ovitrelle kullandım. ama çocuk olmadı. ne stresli bir dönemdi. sonraki aşama aşılamaydı. ama baktım ki fazla stresli bir süreç. cinsel ilişkiyi görev gibi zamanında denk getirmeye çalışmalar..sonra erteledik. borca falan girdik.borçlar bitinceye kadar erteledik. bu arada o düşükten sonra adetlerim feci düzensizleşti. 35 gün 40 gün bazen tam 28 böyle. neyse bu ayda 40 gün falan oldu. geçen haftaydı sabah kalktım öylesine banyo dolabımı kurcalıyordum gebelik testi gördüm yaptım 2. çizgi şak diye çıktı tabi ben şokkkkk. gittim beta hcg için kan verdim sonuç pozitif. 5 haftalık hamileyim inşallah cuma günü tekrar doktora gideceğiz.

yani demem o ki bekleyince gelmiyor bu bebişler. rahat olun hobi edinin. düşünmeyin. gerçekten 2011 martta tedaviyi bıraktığımdan beri hiç öyle gününde ilişki olsun,oldu mu olcak mı diye düşünmedim. ve oldu. siz de hayata sadece anne olmak için geldim diye görmeyin kendinizi.herşeyin vakti zamanı belli. Allah herkese hayırlısı versin...

Sperm sayısı/kalitesi iyi,
yumurtalar iyi; çatlamıyor ama düşük dozda bir ilaç yetiyor.
Tüplerde sorun yok
Hormon değerleri normal
Rahim kalınlığı normal
Genetik tahlillerde sorun yok.

Negatif iki aşılama ve iki tüp bebek denemesi... Kısmet, kısmet, kısmet... Biz gel deyince gelmiyor işte. Ağzı dualı, manevi kapıları açık birini bulsam onunla konuşacağım, bizim bir hatamız mı var diye. Belki ilerde anlayacağım sebebini. Bilmiyorum. Bilemediğimiz o kadar çok şey var ki.

Kizlar nisanda 4.yilina giricek evliligilmiz ve cocugumuz olmuyor sorun bende.3 kez tup bebek denedik fakat
hala sonuc alabilmis degiliz.bazen o kadar bikiyorum ki hayattan hic cocugum olmiycakmis gibi hissediyorum.inatmis
gibi arkadaslarimin coguda hamile.hamile kalamadigimi kendi annemden esimden ve allahtan baska kimse bilmiyor.
soylemedik cunku akil veren cok oluyor ve millet aciyan gozlerle bakiyor.ama birileriyle dertlesmek istiyorum
icimdekileri bosaltmak istiyorum surekli esimle bu konuslari konusmak yerine kendi hem cinsimle konusmak istiyorum.
bekarken sol overde kist var dediler kisti aldilar fakat yumurtaligimin tupunude almislar.sag yumurtaligim calisiyor allaha sukur.
doktorum tek yumurtalikla hamilelik sureci uzar zor olur diye direk tup bebege baslatti fakat 3 kez denedik hala bir sonuc yok.
bu ay 2 tane embryo transfer ettiler ustelik iyi kalitede embryolardi fakat tutmadi yine.ama bendede suc var kicimin ustunde oturamiyorumki hiperaktiflik ve temizlik hastaligi var bende.evde durup dinleniyim dedim transferden sonra ama dayanamadim yine kalktim temizlik yaptim ve belim cok agridi sabah bir kalktim adet olmusum.YUCE RABBIMMMMMMM DUY SESIMIZI VE BIZLEREDE HAYIRLISI ILE SAGLIKLI EVLATLAR VER.imtihanimizi kolaylastir rabbim.isyana dusmemize izin verme.gunahlarimizdan oturu bizi anne olamamakla sinama rabbim ne olursun:19::19::19:

Kizlar nisanda 4.yilina giricek evliligilmiz ve cocugumuz olmuyor sorun bende.3 kez tup bebek denedik fakat
hala sonuc alabilmis degiliz.bazen o kadar bikiyorum ki hayattan hic cocugum olmiycakmis gibi hissediyorum.inatmis
gibi arkadaslarimin coguda hamile.hamile kalamadigimi kendi annemden esimden ve allahtan baska kimse bilmiyor.
soylemedik cunku akil veren cok oluyor ve millet aciyan gozlerle bakiyor.ama birileriyle dertlesmek istiyorum
icimdekileri bosaltmak istiyorum surekli esimle bu konuslari konusmak yerine kendi hem cinsimle konusmak istiyorum.
bekarken sol overde kist var dediler kisti aldilar fakat yumurtaligimin tupunude almislar.sag yumurtaligim calisiyor allaha sukur.
doktorum tek yumurtalikla hamilelik sureci uzar zor olur diye direk tup bebege baslatti fakat 3 kez denedik hala bir sonuc yok.
bu ay 2 tane embryo transfer ettiler ustelik iyi kalitede embryolardi fakat tutmadi yine.ama bendede suc var kicimin ustunde oturamiyorumki hiperaktiflik ve temizlik hastaligi var bende.evde durup dinleniyim dedim transferden sonra ama dayanamadim yine kalktim temizlik yaptim ve belim cok agridi sabah bir kalktim adet olmusum.YUCE RABBIMMMMMMM DUY SESIMIZI VE BIZLEREDE HAYIRLISI ILE SAGLIKLI EVLATLAR VER.imtihanimizi kolaylastir rabbim.isyana dusmemize izin verme.gunahlarimizdan oturu bizi anne olamamakla sinama rabbim ne olursun:19::19::19:

canım sanada çok geçmiş olsun amin rabbim fazla sınamasın inşallah hiçbirimizi ümidimizi kaybetmememiz lazım 1 saat önce bebek hayırlı olsun diye komşuya geçtim birşey yokmuş gibi gülümsemekten başka çarem yoktu elbette çünkü herkes sen ne zaman bebek yapacaksın sıran geldi de geçiyor deyip durdular....yüce mevlam ol desin yeterki bebeğin yüzüne bakınca kendime ve bütün bebeği olmayanlara dua ettim Allahım bizlerede bu sevinci yaşat diye amin inşallah......

Back
X