Kizlar nisanda 4.yilina giricek evliligilmiz ve cocugumuz olmuyor sorun bende.3 kez tup bebek denedik fakat
hala sonuc alabilmis degiliz.bazen o kadar bikiyorum ki hayattan hic cocugum olmiycakmis gibi hissediyorum.inatmis
gibi arkadaslarimin coguda hamile.hamile kalamadigimi kendi annemden esimden ve allahtan baska kimse bilmiyor.
soylemedik cunku akil veren cok oluyor ve millet aciyan gozlerle bakiyor.ama birileriyle dertlesmek istiyorum
icimdekileri bosaltmak istiyorum surekli esimle bu konuslari konusmak yerine kendi hem cinsimle konusmak istiyorum.
bekarken sol overde kist var dediler kisti aldilar fakat yumurtaligimin tupunude almislar.sag yumurtaligim calisiyor allaha sukur.
doktorum tek yumurtalikla hamilelik sureci uzar zor olur diye direk tup bebege baslatti fakat 3 kez denedik hala bir sonuc yok.
bu ay 2 tane embryo transfer ettiler ustelik iyi kalitede embryolardi fakat tutmadi yine.ama bendede suc var kicimin ustunde oturamiyorumki hiperaktiflik ve temizlik hastaligi var bende.evde durup dinleniyim dedim transferden sonra ama dayanamadim yine kalktim temizlik yaptim ve belim cok agridi sabah bir kalktim adet olmusum.YUCE RABBIMMMMMMM DUY SESIMIZI VE BIZLEREDE HAYIRLISI ILE SAGLIKLI EVLATLAR VER.imtihanimizi kolaylastir rabbim.isyana dusmemize izin verme.gunahlarimizdan oturu bizi anne olamamakla sinama rabbim ne olursun