bazen o kadar kaybediyorumki umudumu herhalde hayatimiz hep boyle iki kisi gececek hic cocugumuz olmiyacak herhalde diyorum.hatta esime istersen bosanabiliriz bile diyorum.hayal edemiyorum kendimi anne olarak.ama cok istiyorum annne olmak.kûrler uyguluyorum dualar ediyorum tedavilerimi oluyorum daha yapabilecegim birsey yok allahim ol de olsun yalvariyorum...
inşallah ALLAH!ım dualarınızı kabul ederde en kısa zamanda alırsın bebegını kucagına Allahım tüm isteyenlere versin bebeklerını kimseyi cocuk özlemıyle sınama yarabbim Amin
bazen o kadar kaybediyorumki umudumu herhalde hayatimiz hep boyle iki kisi gececek hic cocugumuz olmiyacak herhalde diyorum.hatta esime istersen bosanabiliriz bile diyorum.hayal edemiyorum kendimi anne olarak.ama cok istiyorum annne olmak.kûrler uyguluyorum dualar ediyorum tedavilerimi oluyorum daha yapabilecegim birsey yok allahim ol de olsun yalvariyorum...
yazdıkların fazlasıyla etkiledi beni,seni çok çok iyi anlıyorum,sen çok iyi bir anne olacaksın,bende senin gibiydim bak benim mucize bir hikayem var,belki moral olur ne bileyim,yazdıklarına çok üzüldüm,
2yıdan fazlal tedavi gördüm her türlü,3.aşılamadan sonra tedaviyi bıraktım,tüp bebek yaptırmaya karar verdik,ama 6ay sonrasında yaptıracaktık,ben 3.aşılamadan sonra adet gördüm sonrasında adet görmedim bir daha haziran temmuz ağustos adet görmedim, eylülde doktora gittim testler yapıldı yine normal çıktı herşey,bana farlutal yazdı dr her zamanki gibi ama o ay ben o ilacı kullanmadım,allah yüzüme baktı,ramazan ayıydı,ilacı kullanıpta bayramda adet olmak istemedim,ekim ayında kullandım farlutalı ilaç bitti ama adet göremedim üzerinden 15-20 gün geçti yine gelmeyince çok üzüldüm artık ilaçlada adet görmüyordum,kasımın 2sinde doktora gittim ve mucize gerçekleşti,8 haftalık hamilesin dedi,bebek 2 aylık olmuş haberim yok,aslında o tahliller yapıldığında yumurtam çatlamış ve yeni döllenmiş,onun içinde belli olmamış,yani ben hiç adet görmeden hamile kaldım,gerçekten benim için mucizeydi
inşallah en kısa zamanda mucizeni kucağına alır,kokusunu içine çekersin,o minicik ellerini tutarsın,canım annem dediği günleri tez vakitte görmeyi allahım nasip etsin sana
daha yolun başındayım.
yarın yada çarşamba günü ofis histeroskopi yapılacak.
çok korkuyorum:18:
kızlar bugün benim doğum günümm
DOGMAMIS BEBİŞLERİME MEKTUP
bugün benim doğum günüm
kızım,oğlum sizsiz 30 yaşıma girdim.Gene yoksunuz,gene bomboş bu ev.
her yıl yaşlanmak artık bana koyuyor çünkü;
yıllar geçtikçe sanki sizden uzaklaşıyorum
belki hiç gelmeyeceksiniz annenize, belkide çok yakında geleceksiniz bilmiyorum
ama artık gelin annenizi üzmeyin.
kızım benim gibi bembeyaz bi kız,oğlum babası gibi esmer, yakışıklı olsun isterimdim
bu dünyada bana en büyük hediye sizin bana gelmeniz,süt kokunuzu içime çekip,minicik ellerinizi öpmek,sizi pamuklara sarmak
içim yanıyor ne olur gelin artık
kimseye belli etmiyorum ama ben çok kötüyüm
ANNENİZİ KOKUNUZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN
CANIM EVLATLARIMA ANNELERİ;TUĞBA................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?