bu arada ben eşime zehirli guatır oldumu öğrenincee benimle evli kalamk zorunda değilsinn benim hiç çocuğum olmaya bilirrr seni baba yapamaya bilirim onun için benimle ayrılmakta özgürsün deimm
al bendende o kadar artık hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor.maddi durumlar malum direk tüp bebek yapim diorm ama onda bile umudum yok.ameliyat olmam gerekiyormuş.ona vercem parayı tüp beeğe veririm daha iyi.bende kocama aynısını dedim eğer istersen ayrılabiliriz o güzel duyguyu sana yaşatamıcam dedim.artık yolda alışveriş merkezlerinde her yerde hamile göruyorum.algıda seçicilik bu olsa gerek.sadece hamileler çarpıyor gözume.içim acıyor ama ne çare.
al bendende o kadar artık hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor.maddi durumlar malum direk tüp bebek yapim diorm ama onda bile umudum yok.ameliyat olmam gerekiyormuş.ona vercem parayı tüp beeğe veririm daha iyi.bende kocama aynısını dedim eğer istersen ayrılabiliriz o güzel duyguyu sana yaşatamıcam dedim.artık yolda alışveriş merkezlerinde her yerde hamile göruyorum.algıda seçicilik bu olsa gerek.sadece hamileler çarpıyor gözume.içim acıyor ama ne çare.
aynen bend eher yerde hamile görüyrmm.toplum içine çıkmaktan utanıyrm resmen benden snr evlenenlerin bile kucağında bebeklerii varrozmn ortamda sap gibi hissediyrm kendimi çok mutsuzum hiç bişeyden zevk almıyrm hep ağlama pozisyonundayımmm
senin sorunun neydi kaç yıllkık evlisin
2 yıllık evliyim hiç korunmadık .sorun bendeymiş.tüplrim yumurtalıklarımdan bağımsız haldeymiş tüplerim yumurtaları tutamıyormuş falan filan artık o kadar sıkıldım ki.ameliyat olmam gerekiyormuş canım.
tüplerin tıkalı değil;tüpleirnde şekil bozukluğumu varmışşş cnm doğrumu anladımmm
aynen öyle cnm:18::18::18::18::18::18:
o sıpalar bizi bitirdiler bi geseler popolarına vura vura sevecez ama gelemiyolar :) allah yardımcın olsun ben tüp bebek yaptırdım ve düşük yaptım gecen hafta allah yar ve yardımcımız olsun sabredin dua edin...bn laparoskobi oldum basit bi ameliyat sadece 1gece hastanede kalıosun belki kalmazısn bile.ama güvenilir bi doktor olması lazımmm.benimki tüpler tıklaı die oldum ama bendede hem tıkanıklık hemde birinin ucunda şekil bozukluğu varmışş onud ayaptılar ama 1 yılı geçti hala bekliyrm sıpamı ben hiç yumurta üretemiyrm
bn laparoskobi oldum basit bi ameliyat sadece 1gece hastanede kalıosun belki kalmazısn bile.ama güvenilir bi doktor olması lazımmm.benimki tüpler tıklaı die oldum ama bendede hem tıkanıklık hemde birinin ucunda şekil bozukluğu varmışş onud ayaptılar ama 1 yılı geçti hala bekliyrm sıpamı ben hiç yumurta üretemiyrm
o sıpalar bizi bitirdiler bi geseler popolarına vura vura sevecez ama gelemiyolar :) allah yardımcın olsun ben tüp bebek yaptırdım ve düşük yaptım gecen hafta allah yar ve yardımcımız olsun sabredin dua edin...
bilim adamları spermleriii leptop kaplosuz internet cep tlf gibi cihazların yanına koymuşlar spermler hızla ölüomuşş bu cihazların yaydığııı zararlardann.sigara içiosa sigarayı bıraksınn ben benimkine bıraktırdım evde ne tabaklar ne küllükler havada uçtuuu ama sonunda bıraktıı.bizd eçok kavga yapıyrm hatta 2mizde ilişkiye girmek istmeiyrzzz ödev gibi geldiği içinn.allah yardımcımız olsun sne kaç yıllık evlisin.aşılama deneme bence ona verecen parayı biriktir kimseye söelmeden tüp bebek dene.ben kimsenin duymayacanı bilsem tekrar tüp bebek denerim ama benim eşim herkese sölüoo
o sıpalar bizi bitirdiler bi geseler popolarına vura vura sevecez ama gelemiyolar :) allah yardımcın olsun ben tüp bebek yaptırdım ve düşük yaptım gecen hafta allah yar ve yardımcımız olsun sabredin dua edin...
ne garip sizlerle aynı duyguları yaşıyorum. 9 senelik evliyim. ve 5. denememde hüsranla bitti.. beta hcg 3000 olmuştu. dünyalar da bizim. ama yine olmadı ve artık hiç olmayacak. yarım bir insan olarak yaşayıp öleceğim.. keşke ecelim çok yakında olsa da. bu bana çok ağır gelen duyguları yaşamasam.. bana bu haksızlıkmış gibi geliyor ve isyan ediyorum. imanım da gitti. son umudum da.. hiç bir şeyim kalmadı. inşallah size nasip olur. allah bu duyguyu düşmanımın başına vermesin. ama veriyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?