hiç anne olamayacağımı hissediyorum bazen yaşamak bile güç geliyo artık!

gamzyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
261
2
46
Sivas
öğle tatilinde eşimle tartıştık tabi söz döndü dolaştı benim sinirimi bebek olmamasına getirdi evet haklı stres yapıyorum hiç olmayacak gibi geliyo artık çok mutsuzum hiç umudum kalmadı

sorunun ney bilmiyrm cnm ama bende çoğu zmn hiç anne olmucam diyorum kendime günlerce evden çıkmıyrm ağlıyrm.
sana hikayemi anlatayım.
2008 yılında evlendik 3 ay eşimle birlikte olamadık die hem eşimin tarafı hem benim tarafımm üstüme gelmekten canımdan bezdirdiler allahım beni bu dertten kurtar sendne başka bişi istemiyrm dedimm snr kendi elimle gittim belime iğne taktırdımm 3gün o iğneyle yaşadım daha bidee abimin kınaısnd ao iğneylee oynadım.iğnedne uyuşturucu veriodum belime belden aşşasını uyuşturup yapıoduk.ozmnlar ona yapan doktora bin duayı bi arada yaparken şimdi küfür ediyrmmm kendimed ekızıyrm çünkü belimden oldum dahaa 20yaşımdaa belimden fıdık oldumm çok zor eğiliyrm bazen çok yorulunca ayaklarım yürüme özelliğini kaybedio.

aradan 6ay çekti daha 9aylık evliydim kaynanam birgün oturrken kaynanamda çok sosyetiktir oturduğum şehirdeki belirli ailelerdenn bana dediki gelin çocuğun olmuosa seni doktora götürelimd edii ben neye döndüğümü şaştımmmhiç cvp vermedimm ahh şimdiki aklım olsaydıı.o gazla doktora gittim sorun eşimd eçıktı hareketli sperm sayısı çok düşüktü .ohh dedim aban dedin oğlundan buldum die bi zil takıp oynamadığım kalmıştım sorun eşimde kaynanama kapak yaptım die meğer kapağıı kendime yapmışımm eşimn ameliyatından bi kaç ay sonra benim tüplerin tıkalı olduğu ortaya çıktı eşimden 8ay sonarada ben ameliyat oldum.tüpleirm açıldı.bu arada bi benim aielme bi eşimin aileis biliodu büütün bunlarıı çevrenin baskısını anlatamm yedim ahkeretlerii.ağlama krizilerimi.

sonraa 1aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmaıd.aşılamada doktor rahmimi duaşrı çıkardı günelrce kanamam oldu ölümden döndüm resmen.

sonra bana pko teşisi lkondu.yumrutam hiç gelişmiodu.artık bıkmıuştımm 3yıldır doktordan.spora yazıldım çok zor kilo veriodum ve beni gören herkes saçına nolmuş die şaşırıdu kel kalmak üzereydim guatırdan şüphelendimm.ve guatır doktoruna gittimki geçen ay bende zehirli guatır olduğu anlaşıldı 2tane nodülüm varmış emeğer kilom saçımın dökülmesi ve yumrutalarımın merionel iğneye rağmen gelişmemesi zehirli guatırımdan mış.uatırı ömür boyu çekicemm tedavisi yokk ve gebe kalmam çok zorr gebe kalsam bile bir sürü riski var düşük sakat doğum gibii.dünyalar başıma yıkıldıı.

bu arada ben eşime zehirli guatır oldumu öğrenincee benimle evli kalamk zorunda değilsinn benim hiç çocuğum olmaya bilirrr seni baba yapamaya bilirim onun için benimle ayrılmakta özgürsün deimm

Son düzenleme:
bu arada ben eşime zehirli guatır oldumu öğrenincee benimle evli kalamk zorunda değilsinn benim hiç çocuğum olmaya bilirrr seni baba yapamaya bilirim onun için benimle ayrılmakta özgürsün deimm

çok geçmiş olsun çok üzüldüm benimde tek tüpüm tıkalıydı laparoskopiyle açıldı eşiminde sperm sayısı iyi ama ileri hareket yüzdesi %37 düşük dedi doktor ama ben çok yorgun hissediyorum çocuk yapmaya çalışmak beni yordu eşime doktor aşılama maddi nedenler ve ameliyat olduğum için istemedi doktora da güvenemedik biraz ben düşük olunca hareket yüzdesi keçiboynuzu kürüne başladım nerdeyse üç haftadır her akşam hazırlayıp yatmadan önce içiriyodum ama akşam onada söylendi içmesin yapmıycam artık birde benim eşimin bir huyu var laptopu sürekli kucağında ve ısınıp spermlerini öldürdüğünü düşünüyorum ve sürekli kavga halindeyiz bıktım artık karışmıycam

bilim adamları spermleriii leptop kaplosuz internet cep tlf gibi cihazların yanına koymuşlar spermler hızla ölüomuşş bu cihazların yaydığııı zararlardann.sigara içiosa sigarayı bıraksınn ben benimkine bıraktırdım evde ne tabaklar ne küllükler havada uçtuuu ama sonunda bıraktıı.bizd eçok kavga yapıyrm hatta 2mizde ilişkiye girmek istmeiyrzzz ödev gibi geldiği içinn.allah yardımcımız olsun sne kaç yıllık evlisin.aşılama deneme bence ona verecen parayı biriktir kimseye söelmeden tüp bebek dene.ben kimsenin duymayacanı bilsem tekrar tüp bebek denerim ama benim eşim herkese sölüoo

al bendende o kadar artık hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor.maddi durumlar malum direk tüp bebek yapim diorm ama onda bile umudum yok.ameliyat olmam gerekiyormuş.ona vercem parayı tüp beeğe veririm daha iyi.bende kocama aynısını dedim eğer istersen ayrılabiliriz o güzel duyguyu sana yaşatamıcam dedim.artık yolda alışveriş merkezlerinde her yerde hamile göruyorum.algıda seçicilik bu olsa gerek.sadece hamileler çarpıyor gözume.içim acıyor ama ne çare.

aynen bend eher yerde hamile görüyrmm.toplum içine çıkmaktan utanıyrm resmen benden snr evlenenlerin bile kucağında bebeklerii varrozmn ortamda sap gibi hissediyrm kendimi çok mutsuzum hiç bişeyden zevk almıyrm hep ağlama pozisyonundayımmm

senin sorunun neydi kaç yıllkık evlisin

aynen bend eher yerde hamile görüyrmm.toplum içine çıkmaktan utanıyrm resmen benden snr evlenenlerin bile kucağında bebeklerii varrozmn ortamda sap gibi hissediyrm kendimi çok mutsuzum hiç bişeyden zevk almıyrm hep ağlama pozisyonundayımmm

senin sorunun neydi kaç yıllkık evlisin

2 yıllık evliyim hiç korunmadık .sorun bendeymiş.tüplrim yumurtalıklarımdan bağımsız haldeymiş tüplerim yumurtaları tutamıyormuş falan filan artık o kadar sıkıldım ki.ameliyat olmam gerekiyormuş canım.

tüplerin tıkalı değil;tüpleirnde şekil bozukluğumu varmışşş cnm doğrumu anladımmm

aynen öyle cnm:18::18::18::18::18::18:

bn laparoskobi oldum basit bi ameliyat sadece 1gece hastanede kalıosun belki kalmazısn bile.ama güvenilir bi doktor olması lazımmm.benimki tüpler tıklaı die oldum ama bendede hem tıkanıklık hemde birinin ucunda şekil bozukluğu varmışş onud ayaptılar ama 1 yılı geçti hala bekliyrm sıpamı ben hiç yumurta üretemiyrm

o sıpalar bizi bitirdiler bi geseler popolarına vura vura sevecez ama gelemiyolar :) allah yardımcın olsun ben tüp bebek yaptırdım ve düşük yaptım gecen hafta allah yar ve yardımcımız olsun sabredin dua edin...

amin allah hepimizin yadımcısı olsun inş.ben o ameliyatı olana kadar tüp bebek yaptrısam dahi ii olmaz mı kızlar.

canım ben 2 yıllık evliyim yaşım 27 çok haklısın laptop sürekli kucağında söylemeye de bıkıyo insan sigarayı kendi bıraktı 2 ay oldu ama bebek için değil kendi için bıraktı alkol alırdı onu da benim zorumla almıyo bakalım doktorlara vericeğimiz paraları düşününce biz bukadar pahalı olduğunu duyunca çok şaşardık tabi ben çok üzüldüm eşim tam da düşündüğüm gibi 6 ay bekleyelim dedi doktora aşılama 3 kere deneriz 1 000 L olmazsa tüp bebek 3 000 L dedi

ah canım ya okuyunca bile gözlerim doluyo dün akşam fatmagülü izlerken dizide bebişi görünce hele babası geldiğinde kucağına verdikleri sahnede ben tabi hüngür hüngür tutamıyorum kendimi aynen dediğin gibi algıda seçiçilikten olsa sanırım çok üzülüyorum Allah yardımcımız olsun bize de nasip etsin sabır ama her ay öyle bi ümit bekle çok yıprandım birde benim eşim olsa da olur olmassa evlatlık alırız modunda bu beni kahrediyor

canım benim çok üzüldüm Allah sabırlar versin inşallah bebişlerimize bir an önce kavuşalım ben de bu ay hsg çektirdim sonucunda laparoskopi oldu tek tüpüm enfeksiyondan kapalıymış filim çekilirken acıdan bayıldım sonrasında istifra içim dışıma çıktı acile kaldırdılar çok canım yandı anlatamam çektiğimi eşimde korktu doktor bazı kadınlarda oluyomouş benim çatım dar bide tek tüpüm tıkalı çıktı hadi ameliyat narkozdan çıkamadım çok acılar çektim Allahım eşim hatta ilerde çocuğumuza anlatırsın senin için ne acılar çektim diye keşke olsa ondan gelen her acıya razıyım ben

ne garip sizlerle aynı duyguları yaşıyorum. 9 senelik evliyim. ve 5. denememde hüsranla bitti.. beta hcg 3000 olmuştu. dünyalar da bizim. ama yine olmadı ve artık hiç olmayacak. yarım bir insan olarak yaşayıp öleceğim.. keşke ecelim çok yakında olsa da. bu bana çok ağır gelen duyguları yaşamasam.. bana bu haksızlıkmış gibi geliyor ve isyan ediyorum. imanım da gitti. son umudum da.. hiç bir şeyim kalmadı. inşallah size nasip olur. allah bu duyguyu düşmanımın başına vermesin. ama veriyor işte...

ah ah! inanki bazen nefes almak güç geliyo gece uyuyamıyorum durup durup ağlıyorum bide yaşıtlarım hamile bazısının doğumu yakın nasıl bebek görmeye gidicem bilmiyorum psikolojim alt üst hiç sağlıklı düşünemez oldum. Annem bana önceden böyle değildi diyor bana hemen hamile kalmış bizim nesil hep hormonlu gdolu bilemiyoruzki hiç yediğimizden mi içtiğimizdenmi oluyor anlamıyorum ben de hiç hamile kalmadım tek tüple bile hamile kalınabiliyomuş aslında ama olmadı işte şu an iki tüpümde açık ama bu ay da adet olucam biliyorum Allah'ım nolur bize sabır ver

geçen gun arkadaşım korunurken hamile kalmış ben anlamıyorm nasıl oluyor.dun gecede eşime dedim ben seni bu mutluluktan mahrum ediyorum istersn ayrılabiliriz dedim.bunu istedin an söle razıyım kabul ederim dedim.inanırmısınz sesini çıkarmadı dahada kahroldum.bekleridm öyle şey olur mu ben seni bırakmam demesini ama hiç ses etmedi.demekki ayrılmayı teklif edebilecek potansiyelde.ne diim benmde kaderm buymuş.her gün ağlamaktan her gün kahrolmaktan yoruldum.içimdeki duyguları bir siz anlarsınız kızlar.Rabbimde beni bununla sınıyor demekki.isyan etmim diorum ama içim parçalanıyor yorulddum yoruldum yoruldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…