Hiç annenizden dayak yediniz mi ?

benim kadar kimse yememiştir her halde sabahlara kadar ağladığımı bilirim üstelikte ya kardeşlerimden dolayı olurdu bu dayak yada bişey yapmamışken suçladığı için ....ooff off asla çocuğuma vurmayacağım...dayak çözüm olsa her dayak yiyen uslanırdı..doğru yolu bulurdu..tam tersi yapmayacağın varsa dahada öfken artıyorrr...:59:

15 yaşıma kadaar baya bi yemişimdir annemin dayağını.şimdi düşünüyorumda hak veriyorum egenlikte çok agresiftim. hergün mutlka abimle kavga ederdim saatlerce ağlardım en ufak bişey sinirimi bozmaya yeterde artardı.fakat o yaşımdan sonra kesinlikle annemin el kaldırdığını görmedim

ben hem en küçük hemde tek kız olduğum için annem bana el kadırmadı bugüne kadar tartışmalarız çok olur ama dayak olmadı inşallah bundan sonra da olmaz :52:

evlenene kadar yedim :14:
biraz asiliğim vardır ama ne olursa olsun ben onun tek kızıyım böyle davranmamalıydı şimdi ne kadar iyi olmaya çalışsak da bazı yaraların sadece üstü örtülüyor altında yine kalıyor acısı :59:

evlenene kadar yedim :14:
biraz asiliğim vardır ama ne olursa olsun ben onun tek kızıyım böyle davranmamalıydı şimdi ne kadar iyi olmaya çalışsak da bazı yaraların sadece üstü örtülüyor altında yine kalıyor acısı :59:

katılıyourm sana. ben TEK ÇOCUĞUYUM.. ama yınede yedim..
cok derim çıkmıyo anne içimden diyede malesef boş... :25:

annemin viledayla vurduğunu bilirim hem de kırılana kadar.. sebep komsunun balkonuna meyve çekrdeği atmamız ve kadının sikayet etmesi..ahh hala daha devam ediyo elalem ne der lafları..çocuklğuma insek daha neler çıkacak:emir_bebek:

ben hiç dayak yemedim ama abilerim benim yüzümden cok dayak yemiştir.dayak da ancak annemin hırpalamalarıdır oda sinirlendigi için tabi tek kız cocugu olunca biraz degerli oldum :21:
annemm beniim cannnıımm :69:

yedim yaramazlıklarımdan ötürü
hatırlamıyorum ufaktım
:37:

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın tatlım sen:))

Valla ben çocukken çok yemişimdir annemden. Ama sadece annemden. Şimdi kendim anneyim. Dayakla terbiye olunmayacağına inanıyorum ama çocuklar da bazen insanı çileden çıkarıyorlar canım. İnsanın sabrını zorluyorlar resmen

dayak yedik dayakla terbiye tabiki olmaz bizler korkardık çekinirdik annemizin babamızın karşısında konuşamazdık şimdiki çocuklara bakıyorumda dayak atmayı bırakın söz söylemeye korkuyoruz bunalımamı girer evimi terk eder die. yoklukta vardı dayakta vardı ama annemize babamıza bir okadarda saygılı ve bağlıydık

Dayak yemedim annemden.Üvey abim dayak yedi ve şimdi mezarda..
Allah çocuğuma vurmayı nasip etmesin bana.

annelerin yaptıkları yaşarken akıldan cıkmıyor,ona kızıyoruz ama onları kaybedince keşke yaşasaydıda beni gene dövseydi diyorum.yaşarken annemin kıymetini bilemedim diye hep üzülüyorum.canım annem seni çok özlüyorum.keşke yaşasaydında bana kızsaydın dövseydin diyorum.:43::43:

ben ne annemden ne de babamdan dayak yedim.annem bir sözü yada babamın bir sözü bana dayaktan daha çok acı verir üzerdi o yüzden allah razı olsun onlardan, hiç incitmediler beni. inşallah bende onlar gibi olabilirim......onları çok seviyorummmmmmmmmmmm.:39:

ohooo küçükken o kadar çoook yedim ki hatırlamıyorum annemden de babamdanda bazı kere kızsamda ama şimdiki yaşıtlarımı onların yanlışlarını gördükçe diyorum ki annem iyiki sıkmış bizi disiplinli büyütmüş bazende iyiki dövmüş diyorum tamam abarttıklarını biliyorum ama en azından annem bizi böyle büyütmeseydi şimdiki gençlik gibi olurdum ve olmak istemezdim ..

"dayak yemeseydim şimdiki gibi akıllı uslu olmazdım"

ilginç bir bakış açısı...

ben annemden kötü söz bile işitmedim.. bir gün "of" dediğini bilmem...kötü mü oldum ben şimdi :26:

otorite ve disiplin dayak ya da baskı değildir...gerçek otorite karşısındakine doğruyu zorlamadan yaptırmayı başarmakla sağlanır. sesini bile yükseltmemesine rağmen ben annemi üzmekten hep çok korkmuşumdur...

aslında doğru diyorsun ama ailemizi biz seçmiyoruz kurulmuş bi düzene doğuyoruz ne yapalım iyisiyle kötüsüyle ailemiz ilerde yaptıklarını başlarına kakmaya hakkımız yok ki hatasını anlayan bi çok aile vardır bence ..

babamdan hiç dayak yemedim ama annemden kaç kere yediğimi hatırlamam... hiç de kızgın değilim ona bu yüzden. çünkü bilirim ki onun sabrını çooooook zorladım:60::60::60: canım benim başka türlü baş edemezdi benimle sanırım. bak yine çooooooook özledim annemi yaaaa:14::14:

"dayak yemeseydim şimdiki gibi akıllı uslu olmazdım"

ilginç bir bakış açısı...

ben annemden kötü söz bile işitmedim.. bir gün "of" dediğini bilmem...kötü mü oldum ben şimdi :26:

otorite ve disiplin dayak ya da baskı değildir...gerçek otorite karşısındakine doğruyu zorlamadan yaptırmayı başarmakla sağlanır. sesini bile yükseltmemesine rağmen ben annemi üzmekten hep çok korkmuşumdur...

Çok abartmadığı sürece problem yok bence :)

ya benim annem bana kiyamazdi hatta hic kimse kiyamazdi... kucukken benle ayni yasta olan kuzenlerimle oynardik, onlar kadar bende yaramazlik ederim ama annelerimiz onlara kizardi banada yalanciktan kizarlardi, kuzenlerimde anlardi bunu ve bana hep gicik kaparlardi:1:

Back
X