Hiç annenizden dayak yediniz mi ?

ya benim annem bana kiyamazdi hatta hic kimse kiyamazdi... kucukken benle ayni yasta olan kuzenlerimle oynardik, onlar kadar bende yaramazlik ederim ama annelerimiz onlara kizardi banada yalanciktan kizarlardi, kuzenlerimde anlardi bunu ve bana hep gicik kaparlardi:1:

ben olsam bende gicik olurdum:1::1:neden ayrimcilik yapiyolar hepiniz yapiosaniz yaramaligi hepinize kzmalari lazim...:63:

ben olsam bende gicik olurdum:1::1:neden ayrimcilik yapiyolar hepiniz yapiosaniz yaramaligi hepinize kzmalari lazim...:63:

:61:yaaa bana kimse kiyamiyodu, kuzenler evrenime niye kizmiyorsun demesinler diye bana goz kirparak kizarlardi:1: simdi kuzenlerle kucuklugumuzu konustugumuzda guluyoruz hep:61:

:61:yaaa bana kimse kiyamiyodu, kuzenler evrenime niye kizmiyorsun demesinler diye bana goz kirparak kizarlardi:1: simdi kuzenlerle kucuklugumuzu konustugumuzda guluyoruz hep:61:

herhalde sen hemen kusup agliyordun kizdiklarinda ama kuzenlerin alinmiyordu ondan sana goz kirpiyolardi herhalde :1::44::63::64:

herhalde sen hemen kusup agliyordun kizdiklarinda ama kuzenlerin alinmiyordu ondan sana goz kirpiyolardi herhalde :1::44::63::64:

hmm yok tam oyle degil:1: bana hic ciddi kizmadilar zaten sakadan kizdiklarindada belli oluyodu:1: simdi buyudum 23 yasindayim ama hala bana karsi hep oyleler:61:

aynen terlikleri meşhurdu benim anneminde küçükken pat pat atardı dışarıdan hep zili çalıp su yada ekmek arası isterdim ben o da eve geldiğimde sinirlenir terlik atardı:60: ama sadece terlik olayımız vardı bizimde:)) yaklaşık 14-15 senedir terlik olayımız da yok özledim küçüklüğümü, o günleri:60::60:

hayatım da annem beni ilk ve son kez dövdü hemde oklavayla vurmuştu 14-15 yaşlarındaydım:18:

bi gün arkadaşlarla anlaştık ramazandı ozamanlar sokakların ne kadar sakin olduğunu görmek için sahur vakti dışarı çıkıcaktık..benim annem izin verir mi?
ben de giyindim güzeeelce..yemeği yedik heralde yada yemedik annemin özel günümü sahura kalkamıcaz mı tam olarak hatırlamayamıyorum..:1:

neyse annemin iyice uyuduğunu anladığım da arkadaşlarıma çıkıyorum diye bi mesaj çektim tabi onlar bizim evin yakınındalar onlar bi şekilde çıkmış:1: tam kapıda yakalandım arkamdan nereye! diye bi ses..:1:

ee şeyy...diyorum ama:18:
anneme anlattım durumu banane çıkıcam diye yeri göğü inletiyorum ağlamaktan annemde aldı oklavayı yumdu gözünü:1::1:
bidaha eve geç bile kalmaya korktum
o yaşta nasıl bi cesaretse:1::1::1::1::9::9::9:

hayatım da annem beni ilk ve son kez dövdü hemde oklavayla vurmuştu 14-15 yaşlarındaydım:18:

bi gün arkadaşlarla anlaştık ramazandı ozamanlar sokakların ne kadar sakin olduğunu görmek için sahur vakti dışarı çıkıcaktık..benim annem izin verir mi?
ben de giyindim güzeeelce..yemeği yedik heralde yada yemedik annemin özel günümü sahura kalkamıcaz mı tam olarak hatırlamayamıyorum..:1:

neyse annemin iyice uyuduğunu anladığım da arkadaşlarıma çıkıyorum diye bi mesaj çektim tabi onlar bizim evin yakınındalar onlar bi şekilde çıkmış:1: tam kapıda yakalandım arkamdan nereye! diye bi ses..:1:

ee şeyy...diyorum ama:18:
anneme anlattım durumu banane çıkıcam diye yeri göğü inletiyorum ağlamaktan annemde aldı oklavayı yumdu gözünü:1::1:
bidaha eve geç bile kalmaya korktum
o yaşta nasıl bi cesaretse:1::1::1::1::9::9::9:

Geçmiş olsunn :)

Annem dövmek bir yana dursun sesini yükseltmez
Şunu şöyle niye yapmadın demez
Hatıralarımızın içinde şiddet yok.

Bende yedim valla hemde evire çevire ağlaya ağlaya :27:

Sebepleride çoğu zaman ufak şeylerdi annem biraz depresif bir insan olduğu için dayak yerdim :27: Ufak sebepleri açıklayayım :27: ( birşeyi yap derdi birazdan yaparım derdim istediği zaman yapmadığım için döverdi, ya da ben istediği gibi davranmadığım zaman döverdi, yaramazdım hemde çok yaramaz ortadan kaybolduğum zaman beni bulduğu vakit döverdi ya da en kötü ihtimal aklınca canımcım benle başa çıkamayacağını düşünüp babama gaz verirdi babamdan dayak yerdim) öyle işte :27:

Küçüktüm, bebeklerimi almıs dısarda arkadaslarımla oynuyordum, zaten annem hep evimizin balkonun izler kaçırmazdı beni gözünün önünden..
Bi anlık dalgınlıgına gelmiş annemin, bende cocuk işte kaptırmısım kendimi almısım bebeklerimi baya acılmısım.Saatler geçti ben yokum, annem sokaklarda beni arıyor deli gibi...Neyse en sonunda buldu beni :9: Kızdı ama dövmedi :9::9: Çok korkmuştu çok hiç unutmam o halini...

Çabuk eve giriyosun yok sana sokak mokak demişti :60::60::60:

bende en son 11 12 yasımda filandım yani 8 9 sene önce yemek yemediğim için merdaneyi omzuma yemiştim dayak yiyince o yemeği yine yemedim :)) dayak yemişliğim vaarsa çoğu belki de hepsi yemek yemediğim içindi :37:

Annem hmm
öyle çok şiddetli olmasa bile yemişimdir .
Ama bizde genelde sessiz şiddet vardır böyle gözlerle ..

En son sanırım kardeşimle kavgamıza girip yineb eni suçlu çıkardığında yedim.

Son düzenleme:
Yediyseniz sebebiyle yazarmısınız :D

Ben çok yedim en son okuldan kaçtığım içindi :D

belli sebep yok annem 14 yaşına gelene kadar bana çooook dayak attı,ama hepsinin geçerli nedeni vardı eminim. dayaktanmıdır bilmem ama 3 kardeşiz ve çok ağır uslu çocuklardık hep.

çok yedim hem de çok. Hiç yoktan sudan sebeblerle bahanelerle. Oysa çok çok usluydum hiç sesim çıkmazdı annemden korkardım. O sinirini hep benden çıkarırdı erkek kardeşimi de döverdi ama bana daha çok sözü geçiyor gibiydi sevmeden evlenmesinin acısını çektim sanırım ki sonunda boşandılar. Her kötü not aldığımda eve ağlayarak gelirdim bilirim dayak yiyeceğimi. Boşandılar yine aynı ilk sarımsak soyuşumdu yapamadım diye tokat yemiştim. Evlenene kadar dayak yedim desem abartmış olmam evlenmeme birkaç ay kala çöpü dökmedi diye kül tablasını fırlatmıştı alnıma gelmişti müstakbel eşim kamerada gördüğünde banyoda kaydım dedim. Ama evlenince en iyi evladı ben oldum çünkü elini hiç çekmedim üzerinden yaptıkları için pişman mıdır bilmiyorumm..

Erkek arkadasımla haftasonu dısarı cıkmıstık araba çamura saplandı mahsur kaldık!
Eve döndüğümde birbirimize girdik tabi o da aksam 8.30 du saat cok gec döndüm diye! Açıklamasını yaptıysam da nafile.. Annem , babam birbirimize girdik öyle canımın yandığını bilmem hiç..Çok ağır konustum sonrasında ne o dayağı unuturum ne de söylenenleri..! Affetmis değilim ama bellı de etmıyorum dayakla insan terbiye edılmezz! Bunu hiç bi zaman anlayamıcaklar..!

Back
X