Hiç annenizden dayak yediniz mi ?

Erkek arkadasımla haftasonu dısarı cıkmıstık araba çamura saplandı mahsur kaldık!
Eve döndüğümde birbirimize girdik tabi o da aksam 8.30 du saat cok gec döndüm diye! Açıklamasını yaptıysam da nafile.. Annem , babam birbirimize girdik öyle canımın yandığını bilmem hiç..Çok ağır konustum sonrasında ne o dayağı unuturum ne de söylenenleri..! Affetmis değilim ama bellı de etmıyorum dayakla insan terbiye edılmezz! Bunu hiç bi zaman anlayamıcaklar..!

Valla çok üzüldüm cnm geçmiş olsun cnm benimde defalarca başıma geldi bu olay :( annenler çok mu kızdı ki? ne dediler? istersen özel mesaj atabilirsin cnm :)

Yemedim.Hem annelerin vurduğu yerde gül biter:1:

bence annelik sabır mesleği biz evlatlar küçükken çok yaramaz olup o sabır taşı annelerin sabrını çatlata biliyoruz o yüzden bence de annelerin vurduğu yerde gül biter :1:
ama yaş büyüdükçe tabi dayağın anlamı farklılaşabiliyor

ben annemden iki defa dayak yemiştim
ilkinde okul yüzünden ikincisinde fırının üstüne çıkıp onu devirip kırdığım için
babamdan hiç dayak yemedim

çooooooooooooookkkk :9::9::9:

şaka bi yana annesinden hiç terlik yememiş çocuk yoktur heralde :9:

Ben,biz :3:Ne ben nede kardeşlerim annemden bırakın terlik yemeyi azar bile işitmedik.Sesini hiç yükseltmemiştir bizlere karşı.
Bu yönüm anneme benziyor bende çocuklarıma bir tokat dahi atmamışımdır,hatta bağırmamışımdır.

dayak mı :) ooooo ne diyosun annemden sevgilim olduğu için dayak yemiştim sonrada sevgilimle evleneceğimi söylediğimde yedim 22 yaşındaydım sanırım ozamanlar :) annem babannemlere kızar bizi döverdi bol bol şimdi ben kendime söz verdim çocuğu dövmeyeceğim inşllh :)

Erkek arkadasımla haftasonu dısarı cıkmıstık araba çamura saplandı mahsur kaldık!
Eve döndüğümde birbirimize girdik tabi o da aksam 8.30 du saat cok gec döndüm diye! Açıklamasını yaptıysam da nafile.. Annem , babam birbirimize girdik öyle canımın yandığını bilmem hiç..Çok ağır konustum sonrasında ne o dayağı unuturum ne de söylenenleri..! Affetmis değilim ama bellı de etmıyorum dayakla insan terbiye edılmezz! Bunu hiç bi zaman anlayamıcaklar..!

Canım kusura bakma özel mesajına cevap veremiyorum mesaj sayın az olduğu için istersen mail yada msn adresini yazsan ordan konuşsak :) seni çok iyi anlıyorum çok daha kötülerini bende yaşadım :S

çocuklukta yediğim dayakları anımsamıyorum, o kadar çok kiiii:27: anne ve baba ,ikiside asabi bazı problemler olunca....en büyük çocuk ye Allah ye benimki:37:
ciddi manada babamdan dayak yemişimdir,kimsenin tasvip etmeyeceği şekilde...hiç birini anımsamıyorum ama,şuan o zamanlar nasıl olduğunun o da farkında zaten...güzel bir baba kız ilişkimiz var:119::nazar:

Back
X