• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

imzaya öyle bişeyler belirtmek için napıoruz yıldönümü hamilelik gibi neyi seçiyoruz yardım edermsnizz

kimse bilmiyoooorr muu cevapp lütfen

canlarr ben kaçarrr kendinizee iyi bakınnn
yolcudur abbas bağlasan durmazz... haydi gittim :54::54::54:

görüşürüzz tatlımm sende kendine iyi bakkk :54::54:

$karikatur10.webp
:68:

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç gün izin alcaksın?
kız belki durmak istemicek, öğrenemicek? belli olmaz.:27:
anovv bizim ön muhasebedeki çocuk askere gidicekmiş:53::53: bende diyorum niye gelmedi sabah şimdi biraz konuştuk kasım celbi için işlemleri yapmış. dünkü mevzu yüzünden heralde kız gelicek ya ön muhasebeye kanına dokundu bence yoksa hep konuşuruz bu konuyu demiyodu gidicem diye. neyse bana yaradı benim yerim boş kalıcak patron armut gibi kalıcak heyooo:32::32::32:

canlarr ben kaçarrr kendinizee iyi bakınnn
yolcudur abbas bağlasan durmazz... haydi gittim :54::54::54:
güle güle sevgi kelebeğimmmm:54::54:

ahahaha. her halukarda izinlisin okey :27:
aynen öyle yavruu:31:

gelinnnn kızlarrr birlikte gidelimm buralardannn :4::4: gezelim göreliimmm :82::82:

bilmiyorum maleseff :44:
:10::10::10: gidelim eylülommm:21::21:

hoşgördük :27::27::27::27:

dizi izliyodm bi bakim dedm :ssz:
İyi ettin.
vampirler mi yine:27:

anovv bizim ön muhasebedeki çocuk askere gidicekmiş:53::53: bende diyorum niye gelmedi sabah şimdi biraz konuştuk kasım celbi için işlemleri yapmış. dünkü mevzu yüzünden heralde kız gelicek ya ön muhasebeye kanına dokundu bence yoksa hep konuşuruz bu konuyu demiyodu gidicem diye. neyse bana yaradı benim yerim boş kalıcak patron armut gibi kalıcak heyooo:32::32::32:

olan yine patrona oldu:27:

:10::10::10: gidelim eylülommm:21::21:

bu patron da ne çekti senden kızzz planlarındann :27::23::23:

gidelim valla ayy şimdi bayılıcaamm mideme yumruk oturdu sankimmm :41::5:

Back
X