Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

aşırı sıcak zaten bide içine içine gitmeyi istemmeşssindir en güzeli eylül ekim ayları zaten az yatıssın cildimiz kavurmaya ne gerek ... aynısı bendede var dısarda bıle uykudan uyandırmıslarda zorla yürütüyolar gıbı geziyorum gözler yarıacık yarı kapalı eşimde yok zaten 2 gundur iş gezisinde kayınpederle

demek ki yaz bize iyi gelmiyo

sokaktaki halim derbederler gıbı sıcaktan mümün oldunca yaya gımıyom gıder bi ağaca toslarım falan yürüken bedenimi zor cekiyom

nyse noldu diye sormıcam nasl olsa yazmıcan burda

Kötü birşey olmadı kuzu. Planlar değişti o kadar..
Tarot açtırdım

Bak yoruma..
Erkek arkadaşının sana olan niyeti evlilik yönünde ancak sen belki de evlenmeyi değil bir müddet daha özgür kalmayı tercih edebilirsin gibi görünüyor. Bir takım isteklerin var hayata dair bunların gerçekleşmesi için evliliği bir müddet erteleyebilme durumun olası.

Eğitim ve iş hayatın için ise çıkan kartların iyi ve mutlu haberler alacaksın kalkıştığın işlerin zaferle sonuçlandığını göreceksin. Hediyeler ve ödüller alman olası. Bu başarı sonucu hem maddi olarak hem manen rahatlayacaksın ve maddi manevi mutlulupa ulaşacaksın. Tekrar odaklanıp daha büyük projeler için kolları sıvayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…