- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi prospectingkit
- #20.641
maalesef margari bilmiyorum ama bilen birine kucak açardım şimcik iyi şeyler söyleyinnnn bana daaaaa![]()
EL falı ? oda mı yok ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef margari bilmiyorum ama bilen birine kucak açardım şimcik iyi şeyler söyleyinnnn bana daaaaa![]()
Eski formum yok be güzelim
Resimlerle cevap veremiyorum artık
Yaşladım..![]()
anamm nekadannn tatlııı buuuuEki Görüntüle 748940 nabiyo gıbı görünüyom nen ordan
kızlarrr facede ilişkiyi gizlemiş resimleri değiştrmişşş ve şifresini değiştirmişşş ne yapıcam bilmiyorummmm![]()
kızlarrr facede ilişkiyi gizlemiş resimleri değiştrmişşş ve şifresini değiştirmişşş ne yapıcam bilmiyorummmm![]()
Kahve falı bakmayı bileniniz vağ mı![]()
2 ay sonra düğünüm var ama maşallah bendeki rahatlığı sorma şimdi babalar konuştu bi daha olayın ciddiyetine vardım heyecan var telaş var bi sürü şey dolaşıyo kafamda aslında düşünmek istemiyorum
ama niye düşünüp duruyorum hazır lokma konsa önüme olmamı?
ama beğeneceğim şeyleri bilen biri olsa ona göre hazır edilse her şey
ben düşünmesem stres yapmasam olmamıyavrummmmm evleniyorummmmmmmmm 2 aya hayaller gerçekleşmiş oluyo
heyecanlıyım işte pofiiii
delünün biri kuyuya taş attı kk daki kızlarda peşinden atladı yavrum![]()
falda fal bı konu gıdıor nemiş bu fal fal bakan mı varda aklıma bı laf gelio guluyorum fal diyincekıslar
banada bakınn banada banadaa
ama kahvem yok olmadan bakabilene helal olsunn![]()
ahh eylül ahhhhkızlarrr facede ilişkiyi gizlemiş resimleri değiştrmişşş ve şifresini değiştirmişşş ne yapıcam bilmiyorummmm![]()
saç teli falı bakıyom ben olur muEL falı ? oda mı yok ya![]()
ne baktım nede baktırdım yaa şimdiye kadarBakandan çok baktırmak isteyen daha çok![]()
heee dimi düğüm attırıyon sonra düğümü çöz bakçam diyonsaç teli falı bakıyom ben olur mu
hadi ya deme eylülommm iyimser düşünmek istiyorum acaba tepki vermen için yapmış olabilir mi yoksa bitirmiş mi kafasında ona göre temizlik mi yapıyo![]()
kaç çeşit fal var ya sac teli el kahve ayak anlamadım gıttıı Eki Görüntüle 748956
heee dimi düğüm attırıyon sonra düğümü çöz bakçam diyon![]()
heheohaaaakız kaba etimden uydurdum var mıymış hakkaten öyle fal
![]()