• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kızlarrr facede ilişkiyi gizlemiş resimleri değiştrmişşş ve şifresini değiştirmişşş ne yapıcam bilmiyorummmm :43::43::43:

Kahve falı bakmayı bileniniz vağ mı :27::27::27:

2 ay sonra düğünüm var ama maşallah bendeki rahatlığı sorma şimdi babalar konuştu bi daha olayın ciddiyetine vardım heyecan var telaş var bi sürü şey dolaşıyo kafamda aslında düşünmek istemiyorum
ama niye düşünüp duruyorum hazır lokma konsa önüme olmamı?
ama beğeneceğim şeyleri bilen biri olsa ona göre hazır edilse her şey
ben düşünmesem stres yapmasam olmamı:ssz::ssz: yavrummmmm evleniyorummmmmmmmm 2 aya hayaller gerçekleşmiş oluyo :29: heyecanlıyım işte pofiiii:ssz::ssz:

delünün biri kuyuya taş attı kk daki kızlarda peşinden atladı yavrum :27::27:

banada bakınn banada banadaa :27:
ama kahvem yok olmadan bakabilene helal olsunn :52::52:

Şimdi gündem değişicek bak görürsün..

gündem değişti zaten alll $1001474_490363681044743_1146069222_n.webp

kızlarrr facede ilişkiyi gizlemiş resimleri değiştrmişşş ve şifresini değiştirmişşş ne yapıcam bilmiyorummmm :43::43::43:
ahh eylül ahhhh
canım hiç kızma bana bu dediklerim için ama ben sana çok kızıyorum artıkkkk:20:
dilimde tüy bitti ayrıll yaaa kız ayrıllll yeter şu çektiklerinn
ben bile illallah ettim artıkk sen daha nasıl katlanıyosunn:53:

EL falı ? oda mı yok ya :27::27::27:
saç teli falı bakıyom ben olur mu:27::27:

hadi ya deme eylülommm iyimser düşünmek istiyorum acaba tepki vermen için yapmış olabilir mi yoksa bitirmiş mi kafasında ona göre temizlik mi yapıyo:ssz:

ohaaaa:53::53::53: kız kaba etimden uydurdum var mıymış hakkaten öyle fal:27::27::27:
hehe :9::9::9: yokk beeee kız sen hiç saç teline düğüm atılıpta çözüldüğünü nerde gördün
lisede keklerdik böyle saç teline düğüm at sonra çöz falına bakıcam diye
halbuki düğüm çözülemiyor kiiii :52::52::52: imkansızz yaniii

Back
X