• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kuluçka makinesi mi olcn kız o ne bee :27::27::27:

3 iyidir bnde 3 istiyorum :1::17:
kız yok 7 dediğine bakma 7 tane nasıl doğurayım pert olurum:27::27:

aha! bebek muhabbeti yapınca tosbik geldi :27: bunu bekliyodun dimi, çakalll :27:
La ben bi test çözdüm dün mynt ten. kaç çocuğunuz olsunlu bişidi.
2 çıktı :19:

:27::27::27: bebek demek tospik demek kokusunu alıyorum koşuyorum :1::1: 2 de çok az be 4 iyi aslında severim hele bi de aslanlarım olsun şehzade anası gibi dolanıcam:27::27:

maşşallah :) Kalabalık aile çok güzel olur. 7 çocuk ilerde 30 a yakın torun getirir sana onlarda çok çocuk yaparsa . o kalabalık ailenin içinde yaşlanmazsında . hoş muhasebeci olan sensin bu hesabı sen daha iyi yaparsın ama .)

yaptım geçen zaten kız hamileyken kaç kilo alıcağımın hesabını bile yaptım:27::27: ama 7 çok fazla 4 ideal benim için 4 taneyi hem doğurabileceğime inanıyorum hem de bakabileceğime 2 şer sene arayla doğum yapsam 32 yaşında çocuk doğurma devrini kapatabilirim:27::27:

:27::27::27: bebek demek tospik demek kokusunu alıyorum koşuyorum :1::1: 2 de çok az be 4 iyi aslında severim hele bi de aslanlarım olsun şehzade anası gibi dolanıcam:27::27:

yaptım geçen zaten kız hamileyken kaç kilo alıcağımın hesabını bile yaptım:27::27: ama 7 çok fazla 4 ideal benim için 4 taneyi hem doğurabileceğime inanıyorum hem de bakabileceğime 2 şer sene arayla doğum yapsam 32 yaşında çocuk doğurma devrini kapatabilirim:27::27:

ayyy çok alemsin yaaa :27::27::27::27:

bnde 3 istiyorum da bakalım nasip kısmet evlenince hemen bebiş istiyorum :49:

ahahah,çakma ürreem:27:
3 favorit:23:
3.sünü 7*8 yıl sonra:51:
annemce taktikler:27:

kuzenim evlendikten 4 yıl sonra doğurdu
şimdi diyo ki acaba bebek yokken napıyomuşuz biz
evin resmen neşesi gülü böceği oluyo ya :1:

29 yaşında 9aylık bebişimiz var:emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:

ana sardık yine bebeklere bende 3 istiyom 3 ama benimki istemiyo biricik diyor:19:
kazayla yapacam artıkk :52::52::52:

Back
X