• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ee anlat bakalım, düğünü balayını. seni bekliyoduk biz de :23::23:

balayında girdim siteye ama telefondan foruma bağlanamadım nasıl yazacağımı bilemöedim,
şöyleki kına gecem kız erkek karışıktı düğün salonunda oldu sanki nişan gibi çok güzeldi. hatta orkestra bi ara şaşırdı evet pastamızı alalaım falan dediler yani :)
düğünüm de 5 dk oturmadım gece 12 ye kadar sürdü çok eğlendceliydi baya güzeld,i herkes öyle söylüyor.
balayıda birazx sıkıntılıydı :) ben faranjit oldum boğazım fena yuandı burun akıntım falan derken antibiyotik kullanmaya başladımn 2. günü öyle işte canım herşeyim çok gzel geçti allaha şükürler olsun.

balayında girdim siteye ama telefondan foruma bağlanamadım nasıl yazacağımı bilemöedim,
şöyleki kına gecem kız erkek karışıktı düğün salonunda oldu sanki nişan gibi çok güzeldi. hatta orkestra bi ara şaşırdı evet pastamızı alalaım falan dediler yani :)
düğünüm de 5 dk oturmadım gece 12 ye kadar sürdü çok eğlendceliydi baya güzeld,i herkes öyle söylüyor.
balayıda birazx sıkıntılıydı :) ben faranjit oldum boğazım fena yuandı burun akıntım falan derken antibiyotik kullanmaya başladımn 2. günü öyle işte canım herşeyim çok gzel geçti allaha şükürler olsun.

ayy ayy nekadar guzel canım yaaaa Allah bozmasın mutluluğunu

Ayyy sen şimdi evli bi kadın oldun öyle mi:16: Allah mutluluğunuzu daim etsin inş yavrum:nazar::nazar::nazar:

Günaydın tatlım ctesi olanlar iyiydi ama dünkülere girmedim tatlım:ssz:

ben girdim de noldu kuzum salladım çıktım:27::27: bi de geçiyomuşum oyy ne tatlı olur:37:

sude merhaba, allah mutluluğunuzu daim etsin:16: ben geldiğimde sen balayındaydın ama ayakkabı muhabbetinden adını duymuştum. benim de kına gecem seninki gibi olacak başka bi şehre gelin gideceğim için öyle düşündük senden detayları öğrenmek isterim:61:

ben girdim de noldu kuzum salladım çıktım:27::27: bi de geçiyomuşum oyy ne tatlı olur:37:

sude merhaba, allah mutluluğunuzu daim etsin:16: ben geldiğimde sen balayındaydın ama ayakkabı muhabbetinden adını duymuştum. benim de kına gecem seninki gibi olacak başka bi şehre gelin gideceğim için öyle düşündük senden detayları öğrenmek isterim:61:

tabi canım ne istersen merak ettiğin herşeyi anlatırım :)
Ayyy sen şimdi evli bi kadın oldun öyle mi:16: Allah mutluluğunuzu daim etsin inş yavrum:nazar::nazar::nazar:

aynen yavt-rum birileri ile konulşuyoruzya mesela bişey anlatıyoruz hala nişanlımda falan diyoruz daha eşi,m demeye ağzımız alışmadı :)

aynen o etek işte çok beğeniyorum bankacı şekerime de yakışır diyorum hani:21::21:

keşke doğum kontrol hapı kullanmasan canım yani ben çok karşıyım buna kendi vücuduna zarar veren bi şeyi kullanmak yerine kocan ona zarar vermeyen yöntemle korunsun daha iyi:ssz::ssz:
:

Canım ben zaten kısa süreliğine kullanıcam ben.uzun vadede değil yani.Sadece 2 ay kadAr. Sonra da başka yöntemlerle korunacaz artık:)

Oyy, güzel geçmesine çook sevindim. :16: Hep böyle , çooookk mutlu olun :16:
Ama albüm yap göreliim acucuk :1:

sudeeeeeeee :3::3:

hoşgeldiiiiiiin nasıl geçti düğün balayııı :23::23:
hemencecik albüm yap görelim seniii :52::52::52:
çok güzeldi herşey canım :)

bu arada canlar selaaam sudeyi görünce heyecan yaptımm :1::1::1:

Oyy, güzel geçmesine çook sevindim. :16: Hep böyle , çooookk mutlu olun :16:
Ama albüm yap göreliim acucuk :1:

amin arkadaşım.

kızlar albüm için fotoğrafçıdan fotoları bekliyorum 2 tane geldi fotoğrafçı biri kuaförde çekti deiğeri dış çekimde o yüzden almadık daha onlardan alıyım yaparım :)

kızlar ben geldım ... gorusmeyıde btırdım bgn , ıkı tane sacma sapan kadın vardı orda konustuk sohbet gbı ıns olmustr
sızı cok ozledım sabah 8.30 dan berı ayaktayım yollardayım cok yorgnum herseyı atlattk artık dua edın olsun mesaı olacakmıs cok ve mesaılerı ısın btınımınden 20 dk once haber verecekelrı zaman oluyormus bnde herseye evet dedım yaparım dedım umarım olur

kızlar ben geldım ... gorusmeyıde btırdım bgn , ıkı tane sacma sapan kadın vardı orda konustuk sohbet gbı ıns olmustr
sızı cok ozledım sabah 8.30 dan berı ayaktayım yollardayım cok yorgnum herseyı atlattk artık dua edın olsun mesaı olacakmıs cok ve mesaılerı ısın btınımınden 20 dk once haber verecekelrı zaman oluyormus bnde herseye evet dedım yaparım dedım umarım olur

canım inşallha mutlu olursun istediğin gibi olur herşey.
ne işi bu

yapıkredı cagrı merkezıne baslıcam cnm olursa
evlenmıssın :38: Gozun aydın mutluluklar dılerım nasıl gdıyor

inşallah olur cnm ,
evet evlendim valla nasıl gidiyo daha anlayamadım iş başı yaptım bugün zaten tatildeydik i dün evdeydikki oda sabah benim aileme kahvaltıya ordanda onun ailesine yemeğe derken evde vakit geçirmedik hiç. bakalım nasıl gittiğini görcez ilerde :)

inşallah olur cnm ,
evet evlendim valla nasıl gidiyo daha anlayamadım iş başı yaptım bugün zaten tatildeydik i dün evdeydikki oda sabah benim aileme kahvaltıya ordanda onun ailesine yemeğe derken evde vakit geçirmedik hiç. Bakalım nasıl gittiğini görcez ilerde :)
resımlerını koydunmu buraya yda faceye bnde gormek ıstıorum canım

Back
X