• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Pisipisi biz tanışmışmıydık şekerim ben yazdıkların seni tanımış oldum sende beni tanı 24 yaşındayım bekarım çalışıyorum. Bi de seninle komşuyuz Edirneliyim:34:

anammmm topragimm diyeyim artikkk :21: boyle acaip bi yakinlik hissediyorum :16:
gocmenlik varmi tatlimm
dugun felan fistik yokmu ufukta :21:

mapustaydım yenı cıktım
ıyı sayılırım
kızlar bu aksam tatar ramazan varrr
:52::52::52:

gözün aydın :1::1:

görüşemiyoruz ki bre hatun:ssz:
senin çizelgene takıldı gözüm.. 5 ay yazıyordu seni tanıdığımda. şimdi 3 ay. . vay anam vaaay. :ssz:
zaman geçiyormuş..

evet ya hiç gecmeyecek gibi gelıyo ama geciyo :1:
salonu tuttugumuzda 7 buçuk ay vardı simdi kalmış 3 ay :27:
coğu gtti azı kaldı :16::16::16::16:

dinlemiyor valla bizimki annesine soylemis okadar mesafe geldigimi
nasil geldi ki demis bizimkide cok bilmis ask neler yaptirmaz ki demis
anneside yapistirmis ensesine tokatiiii :52::52::52:

ayy yok benimki sır küpü bi şeycik anlatmazdı hatta geldiğimi hiç söylemez hep ben gidiyorum derdi o da çok sıkıştırdığında annesi o benim peşimde koşuyo sansın diye aslında yalan da değil hani az koşmadı başta peşimden:37::37:

cancazim kasimda 22 olacam daha 21 bucuk ben ama bucugu at iste caktirmaa ufagiz dahaa :1: :9:

küçültme kız kendini :1::1: bak bana ben de 23,5 um ama 24 diyorum kaç aydır hem daha iyi fazla söyle yaşını aa hiç göstermiyosun desinler :27::27:

mukmukem senle futbol takımı kurarız bacım
kalecıler sen ve ben bıde cocuklar hahha :60:

aynen canım ben de nişanlımda kalabalık ev istiyoruz bol çocuklu inşallah 5 e kadar yolu var:52::52:

ay 3e razi edemiyom 5 desem heralde kalpten gider herifim :9::9::9:
ama azmettim 3 yapacam ilki tek oburleri ikiz olmaz ikizlerden biri icerde kalsin diyemez ki :27::27::27:
ettiii uuuccccc :1::1::1:

ayy yok benimki sır küpü bi şeycik anlatmazdı hatta geldiğimi hiç söylemez hep ben gidiyorum derdi o da çok sıkıştırdığında annesi o benim peşimde koşuyo sansın diye aslında yalan da değil hani az koşmadı başta peşimden:37::37:

küçültme kız kendini :1::1: bak bana ben de 23,5 um ama 24 diyorum kaç aydır hem daha iyi fazla söyle yaşını aa hiç göstermiyosun desinler :27::27:

hehehe mukmukcum guzel taktik kizz zaten ufacicik birseyim gorsen ruzgarda ucacam :9::9::9:

inşallah ya okulbiteydi hazırlıklara baslayaydım iyiydi de işte bitmedi bi türlü :1::1:

hoşbuldum canım sende gelin adayısın heralde demi :27:

evet canım ben de büyük ihtimal kasımda gelin olacam :16: şu sıra çeyizle uğraşıyorum çok zormuş hakikaten erkek tarafı daha kolay bence ıvır zıvırı kız tarafına vermişler hep ama daha zor bence:44:

mukmukem senle futbol takımı kurarız bacım
kalecıler sen ve ben bıde cocuklar hahha :60:

dimi anacım ikimizden maşallah bi takım çıkar:27::27: eskiler nasıl da yapıyomuş 9-10 tane helal olsun valla benim annem 10 kardeş babam 9 :52::52:

anammmm topragimm diyeyim artikkk :21: boyle acaip bi yakinlik hissediyorum :16:
gocmenlik varmi tatlimm
dugun felan fistik yokmu ufukta :21:
Bizde göçmenlik yok tatlım ama bende yakın hissettim kendimi bi de çalıştığım yerin tam karşısına Bulgar pazarı kuruluyo tüm gün içiçeyim yani Bulgarlarla. Senee inş evlilik istiyoruz ama kısmet işte zmn ne gösterir bilemiyorum:16:

evet ya napım teker teker anlatamıom :27::27:

Sen bunları kenara not et gerektiğinde copy paste yaparsın:1::1:

evet canım ben de büyük ihtimal kasımda gelin olacam :16: şu sıra çeyizle uğraşıyorum çok zormuş hakikaten erkek tarafı daha kolay bence ıvır zıvırı kız tarafına vermişler hep ama daha zor bence:44:

dimi anacım ikimizden maşallah bi takım çıkar:27::27: eskiler nasıl da yapıyomuş 9-10 tane helal olsun valla benim annem 10 kardeş babam 9 :52::52:

hmm daha zamanın cok cnm ya bnmki eylülde ben bile daha baslamadım nerdeyse :52:

Bizde göçmenlik yok tatlım ama bende yakın hissettim kendimi bi de çalıştığım yerin tam karşısına Bulgar pazarı kuruluyo tüm gün içiçeyim yani Bulgarlarla. Senee inş evlilik istiyoruz ama kısmet işte zmn ne gösterir bilemiyorum:16:

olur insallah tatlimm Allah gonlunuze gore versinn :16::16:

hehehe mukmukcum guzel taktik kizz zaten ufacicik birseyim gorsen ruzgarda ucacam :9::9::9:

yavrum accık kilo al kız dediğin azıcık ele avuca gelmeli:52::52::66:

ay 3e razi edemiyom 5 desem heralde kalpten gider herifim :9::9::9:
ama azmettim 3 yapacam ilki tek oburleri ikiz olmaz ikizlerden biri icerde kalsin diyemez ki :27::27::27:
ettiii uuuccccc :1::1::1:

helal sana ikiz olacağını bile düşünmüş yavrum benim kim tutar seni yanlışlıkla da 4 ü 5 i yaparsın sen de bizim gibi 5 e tamamlamış olursun:21::21: ayy ben de sanki 5 tane doğurmuş gibi konuştum ama allah izin verirse doğurucam:16: yavrularım benim civcivlerim oyyy:1::1:

hmm daha zamanın cok cnm ya bnmki eylülde ben bile daha baslamadım nerdeyse :52:

valla hiç deme öyle canım zaman çok çabuk geçiyo bi bakıyosun günü gelmiş. bi de benim sorunum çok şeyi aynı anda aynı derecede beğenip neyi alacağıma karar verememek ya da çok seçenek içinden hiçbirini beğenmemek :37: istiyorum ki hani büyük şeyleri aradan çıkarayım ıvır zıvır öyle çok içime sindi sinmedi derdi olmaz. daha kolay hallederim gibi geliyo. ben de muhtemelen gelinliği diktiricem canım ya da beğendiğim model üzerinde oynama yaptırıcam :31:

bnm babamlar 7 kardes 2 tanede olmus dogdukltan sonra nasıl doguruyolarmıs demı :D

sen zaten benı hıc sevmıyon artık
:43::43::43:

şşşşttttt kimse duymasinn :27::27:
tobe tobe gorende 50 sınde sancak

annemler kayınvalıdem ceyizi haleetti baya ben gidince mobilyayı begenıcem aileler alıcaklar bi de gelinliğime kesin karar verip diktiricem sonra kocişime kavusacagım günü beklicem tatlım :16::16::16:
simdilik tatili beklıyorum sadece :14:

aklına, gönlüne yatan varsa karar verme aşaman daha kolay olur. önceden gezdin nasılsa. hemencik hallolur. sıkıntı yapmayasın kendine.
ne zman çıkıyosun tatile?

yavrum accık kilo al kız dediğin azıcık ele avuca gelmeli:52::52::66:

helal sana ikiz olacağını bile düşünmüş yavrum benim kim tutar seni yanlışlıkla da 4 ü 5 i yaparsın sen de bizim gibi 5 e tamamlamış olursun:21::21: ayy ben de sanki 5 tane doğurmuş gibi konuştum ama allah izin verirse doğurucam:16: yavrularım benim civcivlerim oyyy:1::1:

kiz meselaciktan :1: teker teker yapsam herif istemez ki iki birden geldi mi yapcak biseyi yok :1:
itiraz ediyorum hakim beyy ben tek yaptim bunlar cift geldii :9::9::9:
birde bana demez mi 3 olursa ucuncuyu anana gondercez o baksin :26::26:
odun tam cam yarmasiiiiiiii :52::52::52:
bocuk gormus hatun gibi kafasina kafasina vuracam akli basina gelsinn :27::27:

Back
X