- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.021
Boncuğum yarın sabah 10da otogarda ol yanına geliyorum
yedım valla mıgrenım gecmıyor 10 gun oldu hep dusunmekten ,bugün keyfini bozma hiç. boşver kuzu anı yaşa yahu. şans işte. sadece sabret. böyle düşünüp durursan valla kafayı yersin bu gidişle
gunaydın canlarım nasılsınız
gunaydinnn canlarrr
iskoliklere bak sen
cumarteside is mi olur ama yaaaa :26:
tatlim okul zaten yok kiiii
sinav donemindeyim sadece sinav gunleri gidiyom gicik olup geri geliyom
anamm aksamda siz ciktiktan sonra nasil uyudummm
kalktim benimkiyle kavga ettim sonra
bugunde keyifsiz keyifsiz takilacam
soryy.takım kurcaktınız dimi, hatırladım
şekerim şekeriiim,çok iyiym sen nasılsın
seninki azıtmış
doktor hanım yapmaz o kadar cocuk neyin
hoşgelin zeliş. süperim, sen nasılsın?
Size ibretlik olarak gönderildim ben
Hoşgeldin tatlım iyidir sen nasılsın
Gaza getirmeyin beni tam isyan modundayım zaten şimdi patronun karşısına dikilip çalışmıyorum uleynnn dicem
nıe kavga ettın adamla kız
bnde kavga ettım dun ohh sefamız olsun
luna da bır tane demıstı boncuk 3yok yavru zeleyle ben 5 demiştik pisko 3 demişti
nıe kavga ettın adamla kız
bnde kavga ettım dun ohh sefamız olsun
yedım valla mıgrenım gecmıyor 10 gun oldu hep dusunmekten ,
RAMAZANI TAM IZLEYEMEDIMbu kız da dertli heralde nassın ramazanım
siz niye kavga ettiniz bakım anlat hele
anacım aynı zamanda da kavga ediyoruz hepimiz uyumumuz süperben de dünden beri triplerdeyim canımı sıkıyo her şey bu sıra
bu kız da dertli heralde nassın ramazanım
hee karşı takımı kurmaya başla sen de istersen yavru
NAPACAN TAKACAN MECBURRRkimseye değil, kendine ediyorsun işte. yapma çocuumm.
luna da bır tane demıstı boncuk 3
bzmkı kendını haklo cıkarmıyo haklısın dıyor hep,yaaa herseyde kendini hakli cikariyor bende sinir oluyorum
dert yandim okadar bana ne dese begenirsin
sen cok takintilisin diyor
dedim bizi ilgilendiren konulari sen takmadigin icin hersey benim omzuma kaliyor
erken yaslanacaksin diyor bana
dedim kimin yuzunden acabaa
tam okuzzzz yaaaaa
sen niye kavga ettin kiz :26:
bn derım kuzum nasılsa koca yok ortalıgı bos buldum sallıyorumzeliş 10 diyor baksana bana gerek kalmıcak bu gidişle
soryy.takım kurcaktınız dimi, hatırladım
şekerim şekeriiim,çok iyiym sen nasılsın
seninki azıtmış
doktor hanım yapmaz o kadar cocuk neyin
hoşgelin zeliş. süperim, sen nasılsın?
Şaka mı? Ayy ben ciddiye alırım ama hemen
Sahi mi? Heyecan yaptım
bak saçmalamaya başladım bile sdjkhfjksdhfksh
bnm cocuk sızınkılerden kucuk olur orası kesın bu gdısle evlenemem bnatıyoz hepimiz bol keseden hele bi başlayalım da bakalım kaçar kaçar doğuruyoruz
sizin ilişkiniz ne tuhaf :26:
bzmkı kendını haklo cıkarmıyo haklısın dıyor hep,
ama yıne aynı yıne aynı mal kafa yaa
yakındır tekmeyı basmam
bn derım kuzum nasılsa koca yok ortalıgı bos buldum sallıyorum
ne bçim söz o kız. Yaparız evelallahkiz ben 3 istiyom yaparimda yaparimm vallaaa
ama benimki bitanecik diyor :26:
du bkalim zaten sag kalacak miyim evlenene kadarrr
Sen gaziosmanpaşaya yakınmasın kuzum yarın düğüne geliyorum oraya sende al beni birlikte gidelim karşılıklı göbek atarız
RAMAZANI TAM IZLEYEMEDIMBABAM GELDI KARDESIM GELDI YEMEK INDIR KALDIR ANAM EVDE YOKYA ISLER BNA KALDI
BN ILGISIZLIK YUZUNDEN BASTIM KALAYI YINE HERZMNKI GBI
zeliş 10 diyor baksana bana gerek kalmıcak bu gidişle
bnm cocuk sızınkılerden kucuk olur orası kesın bu gdısle evlenemem bn
ben be belirsizlikler yüzünden bi güzel patladım sonra tıraş olmaya gidiyodu tam konuşuyorum şöyle oluyo böyle oluyooo üzülüyorum amaaa bi baktım tamam dedi kapattı telefonu krizzzzzzzzzbeyfendinin berberi dükkanı kapatıyomuşta onu görünce gelmiş koluna girmiş dükkana yürümüşler adamın yanında seninle konuşmaya mı devam edeyim diyo sanki aşk yapıcaz telefonda de ki tamam sonra konuşuruz berbere geçiyorum şimdi kapatırım telefonu dimi ama ama cins biri varken yanında bemle konuşmaz ayıp duyanda ayıplı şeyler konuşuyoruz sanıcak allahım ya yine sinirlendim
yok kız bu çocuk beni sinirlendirmeye devam ederse yapmam 5 tane o soktu kafama 5 tane çocuğu zaten
arkadasım tanıstrdısizin ilişkiniz ne tuhaf :26:
nasıl tanıştın sen bu insan evladıyla?
ya erkekler bole mantıksız ısteben be belirsizlikler yüzünden bi güzel patladım sonra tıraş olmaya gidiyodu tam konuşuyorum şöyle oluyo böyle oluyooo üzülüyorum amaaa bi baktım tamam dedi kapattı telefonu krizzzzzzzzzbeyfendinin berberi dükkanı kapatıyomuşta onu görünce gelmiş koluna girmiş dükkana yürümüşler adamın yanında seninle konuşmaya mı devam edeyim diyo sanki aşk yapıcaz telefonda de ki tamam sonra konuşuruz berbere geçiyorum şimdi kapatırım telefonu dimi ama ama cins biri varken yanında bemle konuşmaz ayıp duyanda ayıplı şeyler konuşuyoruz sanıcak allahım ya yine sinirlendim
bnm cocuk sızınkılerden kucuk olur orası kesın bu gdısle evlenemem bn
İşte böyle diyenden korkucaksın benim kuzenimde evlenmem evlenmem diyodu halamlar artık biz ölünce şöyle yapar böyle yapar yalnız kalmasın diye kıza yatırım yapmaya başladılar sonra bi baktık kız 3 ay içinde parmağına taktı yüzüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?