• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hadi yazmadi yandigim konuda bi aciklama yapmayi bile cok goruyor
2 gundur suratim asık goruyor yinede bu konuda tek bir kelime bile etmiyor
keyfi bilir valla insan ne ekiyorsa onu bicermis baktim duzelmiyor
onun yaptiginin aynisini ben yaparim bakalim o nekadar sabirli olacak
kız bosverrelım sunları ya ne takıyon sen de kafana azcuk benı ornek alın be ya:27:

hadi yazmadi yandigim konuda bi aciklama yapmayi bile cok goruyor
2 gundur suratim asık goruyor yinede bu konuda tek bir kelime bile etmiyor
keyfi bilir valla insan ne ekiyorsa onu bicermis baktim duzelmiyor
onun yaptiginin aynisini ben yaparim bakalim o nekadar sabirli olacak

öyle tebi kısasa kısas hangi dilden anlıyosa öyle konuscan yoksa düzelmez bu erkek milleti :1::1:

Tatlım aradığında aç bu kadar uzatma tmm şimdi sinirlisin ama kötü olmasın sonra o da sinirlenirse daha kötü olmasın herşey. Hazır seni arıyo msj atıyo düzeltmeye çalışırken sende yapıcı ol. Daha çok sarpa sarmasın

inşallah sakinleşirsem açarım canım ama şimdi pek konuşasım yok öyle sakin falan konuşursak kavga ederim biliyorum kendimi. o da biliyo heralde hatalı olduğunu o yüzden arıyo

callısıyorum yazdm sadece ,
oda yazmıskı sımdıde buzdolabı geldı ne demelı buna
aman cokta ıpımde ya
mal otesı
:27:

adam şimdiden nişan alışverişine başlamış sen totosuna tekmeyi basıcam diyosun ayıp kız ayıp:27:

tamam sen psikopata bağlamadan bebiş muhabbetini kapatıyoruz.:1:

ohh karnım tok, sırtım pek, çişim de yok :27:
gel keyfim geeel :12:

benim karnım aç keyfim yok ölsem mi ki ben napsam:25:

canimm ne diyim bilemedim valla
bak yuzune kapatmissin ama yinede ariyor msj atiyor bence mesajlari seni yumsatacak aranizi duzeltecek yonundeyse kapatma telini biraz sakinles oyle konusursunuz guzel guzel... nisanlicigin yinede ariyor yanii :16:
ben yuzune kapatsam benimkinin inat damari tutar heralde hic aramazz bileee :31:

o arar canım ama beni böyle çileden çıkartır önce sonra arar. evlenince çok döverim bence ben bu çocuğu heralde:41::41: alıştırdım canım ben en başından o yüzden kızmıyo artık ya da kızsa da demiyo bana bi şey biliyo deli damarım tutarsa ağzımdan olmıcak sözler duyacağını.

tatlısım bı sakın ol kız
ıcındekılerı solemıssın rahatlamıssın bıraz kendını dınle sımdı
oda pısman olmus bak senı sevıyorum yazmıs adam

zelem laf değil icraat istiyorum şimdi o bana bi şey anlatsa bunları biliyorum işim var demem dinlerim sonuna kadar işim varsa da hatta iki elim kanda olsa yine önceliği ona veririm aşkım bi şeyden yana rahatsızlığını dile getiriyo derim 10 kerede söylese dinlerim 10 kere yanağımdan öpse sıkılmaz ama 10 kere bi lafı işitince mi mız mızlanacak öperlerrrrrr sonra hıh:19::19:

hergun dunya savası cıksın dımı :27:
dövüşürsünüz hergün , akşam barışırsınız :23::23:
aaaa inanamıorummmm cok az kalmışşşş ne güzellll :32::32:
heyecanlısındır sen simdi :23::23:

bnmde son 20 günüm kaldı yaşasınnn :21::21::21:

ayy ivit ivitt. bak gene heyecanlandıımm :17:
çarşamba saat 5 de yarimi almaya gidiyoruuum:10: akşam 10 a kadar beraberiz. :12:
20 gün saydığımı hatırlıyorum bak şimdi 4. geçeeerrrr. :12:

adam şimdiden nişan alışverişine başlamış sen totosuna tekmeyi basıcam diyosun ayıp kız ayıp:27:

zelem laf değil icraat istiyorum şimdi o bana bi şey anlatsa bunları biliyorum işim var demem dinlerim sonuna kadar işim varsa da hatta iki elim kanda olsa yine önceliği ona veririm aşkım bi şeyden yana rahatsızlığını dile getiriyo derim 10 kerede söylese dinlerim 10 kere yanağımdan öpse sıkılmaz ama 10 kere bi lafı işitince mi mız mızlanacak öperlerrrrrr sonra hıh:19::19:
bn senı cok ıı anlıyorum canım ama bu erkeklerın hepsı mal yanı artık ban yıcem mal demekten ama oleler gercekten
ayrıca nısan alısverısı yapmıyo kıraya verıyo evlerını onlar ıcın alıyo kendısı

boncukkk bn dovusmek ıstemıyorum burnu surtulsun okuzun yeter yazmadım yıne cvp :27:

kız bosverrelım sunları ya ne takıyon sen de kafana azcuk benı ornek alın be ya:27:

tatlimm ne yapimm agrima gidiyor
ben bu adamla evlendigimizin cocuklarimizin hayalini kuruyorum
kaldi ki ben bu okuzun gozlerine dalip dalip kendimi kaybediyorum
simdi bir anda boyle kestirip atmak zor geliyor yanii
ayriligi kesinlikle dusunmuyorum ama akli basina gelmesi lazim bir sekilde
boyle dusuncesizlige sorumsuzluga goz yumamam :31:

dövüşürsünüz hergün , akşam barışırsınız :23::23:

ayy ivit ivitt. bak gene heyecanlandıımm :17:
çarşamba saat 5 de yarimi almaya gidiyoruuum:10: akşam 10 a kadar beraberiz. :12:
20 gün saydığımı hatırlıyorum bak şimdi 4. geçeeerrrr. :12:

ne güzel ne güzelll :16::16:
tadını cıkarın doya doya aşk tazeleyin :27:
inşallah hemen gecer ya çok özledim kiii :43::43:

tatlimm ne yapimm agrima gidiyor
ben bu adamla evlendigimizin cocuklarimizin hayalini kuruyorum
kaldi ki ben bu okuzun gozlerine dalip dalip kendimi kaybediyorum
simdi bir anda boyle kestirip atmak zor geliyor yanii
ayriligi kesinlikle dusunmuyorum ama akli basina gelmesi lazim bir sekilde
boyle dusuncesizlige sorumsuzluga goz yumamam :31:
cok haklısın ama napmalı bunlara bılemıyorumkı
hepsı aynı yaa
bı care ılac fılan bulalım okuzluge en ıyısı
ınsanlıga yararımız dokunur

son 4 gün:21::21::21::21::21:

onu en iyi sen bilirsin, şimdi bende kendimce taktikler veriyorum tabi :1:
kuzum üzme ama kendini düzelceksiniz zaten, boşuna gerilmeyin lütfeen :54:

hahahahah :52: niye kız, insan sevgülüsüyle evlenmek istemez mi :27: umursamaz umursamaz takılırsınız :52:

öyle de be canım çok dokundu işim var demesi:25: zaten 1 ay 25 gün oldu daha gelemedi bu yüzden de doluyum sevgiliyken daha rahat görüşüyoduk güya nişanlandık. yok ya neyse boş ver düşünmicem artık geliyosa hoş gelmiyosa kendi bilir kasıma çok var daha isterse hiç gelemesin millet asker yolu gözlüyo ben de öyle sayarım

bn senı cok ıı anlıyorum canım ama bu erkeklerın hepsı mal yanı artık ban yıcem mal demekten ama oleler gercekten
ayrıca nısan alısverısı yapmıyo kıraya verıyo evlerını onlar ıcın alıyo kendısı

boşver kuzum ban yemeğe değmez kapatıyorum sevgili nişanlı mevzusunu her şey olacağına varır. bi şeyin üstüne ne kadar düşersen o kadar ters teper sana. biz yine düzeliriz biliyorum ama açmam hiçbi şeyin mevzusunu bundan sonra su akar yolunu bulur misali bizim su ne tarafa giderse işte:ssz:

Son düzenleme:
ama 10 günlüğüne değil 7 günlüğüne geliyor 2 gün yol zaten. :5: neyse isyan etmicem.
bunada şükür. :ssz:
çok özleştik bee. şu mesafeler var ya.. :ssz:

tmm yazıorum senımı kırcam boncuk :D

bana bak, sen bunu seviyosun bence baya baya :23:
baksana mesaj atmadan duramıyosun :23: hadi hadiiiiiii :27:

öyle de be canım çok dokundu işim var demesi:25: zaten 1 ay 25 gün oldu daha gelemedi bu yüzden de doluyum sevgiliyken daha rahat görüşüyoduk güya nişanlandık. yok ya neyse boş ver düşünmicem artık geliyosa hoş gelmiyosa kendi bilir kasıma çok var daha isterse hiç gelemesin millet asker yolu gözlüyo ben de öyle sayarım

boşver kuzum ban yemeğe değmez kapatıyorum sevgili nişanlı mevzusunu her şey olacağına varır. bi şeyin üstüne ne kadar düşersen o kadar ters teper sana. biz yine düzeliriz biliyorum ama açmam hiçbi şeyin mevzusunu bundan sonra su akar yolunu bulur misali bizim su ne tarafa giderse işte:ssz:

o yüzden nişanlılık evresine hiç sıcak bakmıyorum işte. sevgiliyken daha rahat. :31:
sabırlı ol, sinirlerin yatışsın biraz. akşama düzelirsiniz :16:

ama 10 günlüğüne değil 7 günlüğüne geliyor 2 gün yol zaten. :5: neyse isyan etmicem.
bunada şükür. :ssz:
çok özleştik bee. şu mesafeler var ya.. :ssz:

bana bak, sen bunu seviyosun bence baya baya :23:
baksana mesaj atmadan duramıyosun :23: hadi hadiiiiiii :27:

olsun o da yeter canm ya 7 gün doya doya görüşürsünüz :12:
askerlik bitince hep beraber olucaksınız zaten inşallah :16:

10 numara 5 yıldız oldum suan hahahha :60: gulun bakım :60:

hayırlı olsun güzelim 5 yıldızlı otel tadında havalanırsın artıkın :27:

canım sayılı gün çabuk geçer ne güzel işte ne zaman görüşeceğinizi biliyosun en azından. inşallah günü gelince çok güzel vakit geçirirsiniz o mesafeler böyle saçma sapan sebepler yüzünden her türlü şeyi yaptıryo insana.

cok haklısın ama napmalı bunlara bılemıyorumkı
hepsı aynı yaa
bı care ılac fılan bulalım okuzluge en ıyısı
ınsanlıga yararımız dokunur

bulalim tatlim bulalimm oncede biz faydalanalimm
bak ne konustukk eee napiyon yazmisti 1 saat once cvp vermedim bende
o: pfffff ???????
ben:hic oturuyom sen napiyosun
o:hc
ben:useniyon yazmaya heralde hic i bile hc diye kisaltiyosan. yorma tatlim o parmaklarini o zaman
o:gec yazan sensin
ben:korle yatan sasi kalkarmisss

hala kendi triplere giriyor yaaaaa ben basimi hangi duvara vurayimm offfff

Back
X