Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bu tamamlaşmalara çok sinir oluyorum ! tamam yazıyor karşınadki bizde tamam diyelim ki, karşıdaki devam etsin konuşmaya bak bak
canım, cevap verme bence. üstüne düştüğün için böyle yapıyor..

henüz tam evli modunda olmadıgımız için hala sevgili gbi mesajlasıyoruz canım ama artık daha cok konusmayı tercih ediyoruz msj kesmiyo

ama ben düğünden sonra da işe gttiginde mesaj atarım kocişime ya cok seviyorum beklenmedik anlarda gelen romantik mesajları

gitme hicc ayagina ben gittim de noluyor kadir kiymet bilmiyor hicc

oyy kuzum benim sana telefon yasak tmm mı kesinlikle msj atmıyosun aramıyosun etmiyosun çatlasın meraktan nasıl öyle umursamaz olunuyomuş görsün beyimiz

canim dedigin gibi yapmistim bikeresinde onun yaptigi gibi umursamaz oldum bazi konularda
yine ben sucluu ciktim bana diyor sen artik beni sevmiyorsun boyle degildin sen
ben eski piskoyu istiyorum o beni cok seviyordu falan demeye basladi
nasil evirip cevirdiyse lafi yine ben gonul almak zorunda kaldim
adama ne yapsam hep kendi hakli yaaa Allah sabrimi versin valla isim cok zorrrrr

üstüne gtme canım
o arayana kadar bekle oralı olma

şahsen bende evlenmiş olsm, alışkanlık ya işten çıktım eve gidiyorum falan derim , o potansiyele sahibim
merak ediyorum açıkçası sevgilyken böyle olanlar, evliyken nasıllar :26: bize şimdi öyle geliyor da evlenince nasıl olcak bakalım.
ben mesajlaşmayı seviyorum. tabi konuşmayı daha çok

gelin arabamızın arkasına ;
' Elveda 12.000 sms ! yazdırcaz

bende bende
inşallah hep simdiki gibi heyecanla devam eder aşklarımız
sıradan bi hayata dönüşmemesi için elimizden geleni yapmalıyız bnce aşk bitmemeli hiç

kız yeeter artık saldırma su cocuga sessız kal
bn bgn sessızım bakım nolcak sende saldırıyon bnm aksıme

ne saldirmicam kizz iki laf edip gonul almayi cok goruyor
sanki hickimseyim benn
ciddi dusunmuyorsa benle gitsin yoluna ozm olmaz boyle yapim edim pisko sineye ceksinn
ben insan evladi degilmiyim hep beyfendimiz mi haklii
valla sinirden titriyorumm agladim aglicam zatenn

bnde ole dıyorum ama bn ayrılırımbu gdısle ıns senınkı duzelır cnm ya

biz pembişle aşklarımızı yaşıyoruz, zelişle piskom isyanlarda,olmuyor böyleee
kızlar sevgili muhabbetini kapatalım en iyisi

bu tamamlaşmalara çok sinir oluyorum ! tamam yazıyor karşınadki bizde tamam diyelim ki, karşıdaki devam etsin konuşmaya bak bak
canım, cevap verme bence. üstüne düştüğün için böyle yapıyor..

oyy kuzum benim sana telefon yasak tmm mı kesinlikle msj atmıyosun aramıyosun etmiyosun çatlasın meraktan nasıl öyle umursamaz olunuyomuş görsün beyimiz

üstüne gtme canım
o arayana kadar bekle oralı olma

kapattim teli zatenn...sinirim gecsin acarimm
beni nekadar uzdugunun farkinda bile degill
cook yuz vermisim cookkkk

bnde ole dıyorum ama bn ayrılırımbu gdısle ıns senınkı duzelır cnm ya

hakkimizda hayirlisi tatlimmm
boyle buyuk kavgalarda hep ben kurtardim zaten iliskiyi beyfendimize kalsa yediremiyor o buyuk gururunaa
gururu kurtaracak onuu sankii anasi gelsee kurtaramaz elimdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…