• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Benim cvbımı tahmin ediyosunuzdur herhalde. Büyük ihtimalle kapanıcam.

Yemek dersen en güzel biber dolması yaparım. Ama Genel konuşursak böreğimin üstüne tanımam:51:

seninki belli zaten kuşum:1:
biber dolman niye güzel ki
bizimkilerden ne farkı var:27:

relax guzelim kendini bize ver adamda pineklesin dursun orda neyle ugrasiyorsaaa
ıstıyosa suan kızlarla gezıyo olsun umrumda bıle deıl
ben sevdgımden sınırlenmıyorum yda beklemıyorum
cvp versınde agzının payını verım dıye
cok kotuyum yaa:27::27::27:

bnde bilmiyorum hoş kocişimin yada ailesinin öyle bi baskısı yok biliolar zaten kendimce dikkat ettigimi kısmet artık :27:

anası yapar siz de gidip yersiniz o zmn canım ne takıyosun kafana :27:
ben diyorum bnmkine ben öyle serbetli tatlılar falan yapmayı bilmem ya hazır alırız yada ablanlar yapar biz gider yeriz :9:
sen simdiden daha her dedigi yemege falan kafayı takarsan işin zor olur o adamla :34:
rahat davran cevabını ver öyle annesinin yemeklerini övmesin :1:

kiz zaten hamarat degilmisim cok usengecmisim bilmemne
damarima basiyor o dediklerinin hepsini yedircem ona gorur o

bnde bilmiyorum hoş kocişimin yada ailesinin öyle bi baskısı yok biliolar zaten kendimce dikkat ettigimi kısmet artık :27:

anası yapar siz de gidip yersiniz o zmn canım ne takıyosun kafana :27:
ben diyorum bnmkine ben öyle serbetli tatlılar falan yapmayı bilmem ya hazır alırız yada ablanlar yapar biz gider yeriz :9:
sen simdiden daha her dedigi yemege falan kafayı takarsan işin zor olur o adamla :34:
rahat davran cevabını ver öyle annesinin yemeklerini övmesin :1:

içinden gelerek kapanmakdıktan sonraa, neye yarar zaten.
neyyyse, sizin oraların nesi meşhur:27:

seninki belli zaten kuşum:1:
biber dolman niye güzel ki
bizimkilerden ne farkı var:27:

Aslında farkı yoktur ama ben ilk biber dolması yapmayı öğrendim en çok onu yaparken zevk alıyroum ve zevkle yiyorum o yüzden bana daha güzel yapıyomuşum gibi geliyo galiba:1: Biber dolmasını çerez gibi ısıra ısıra yerim valla:56:

haddını bıl adam deseydınnn:20::20::20:
kırmızı nerelerde acabaaa
kızlar aksam ewe gderken pc gecmısını slıyomsnzzz:26:

Aslında farkı yoktur ama ben ilk biber dolması yapmayı öğrendim en çok onu yaparken zevk alıyroum ve zevkle yiyorum o yüzden bana daha güzel yapıyomuşum gibi geliyo galiba:1: Biber dolmasını çerez gibi ısıra ısıra yerim valla:56:

ilk ya. o yüzden demekki.:1: ellerine sağlık fıstığım.:21:

ıstıyosa suan kızlarla gezıyo olsun umrumda bıle deıl
ben sevdgımden sınırlenmıyorum yda beklemıyorum
cvp versınde agzının payını verım dıye
cok kotuyum yaa:27::27::27:

ben telefonu actim simdi
kapattigim an bana yazmis zatende ben simdi gordum
cevrim ici duruyodum o yazma bb diyince
bana yazmis ki kimle konusuyorsan konus tmm mi yazma banaaa sen yazmaa bb demis yine
adam besbelli istiyor pesinde kosayim o yazma desede ben yazarim
ben bb dedigim halde ona hala ii yazmaaa diye avazi ciktigi kadar bagiriyor
bende patladim doktum icimi dedim "kimseyle yazmiyorum cevrim ici bile degildim kiminle konusacam
sen beni kiskirtiyorsun devam ettigim bise yok sen beni umursamiyorsun 2 gundur suratim asık goruyorsunn yinede kilini bile kipirdatmiyorsun salladigin yok hic benii 4 saat bana yazmayan birisi olarak ben bile sana boyle yapmadim benim ne kadar uzuldugumu hic gormuyorsun bile gozlerin korelmis yazikkk sen boyle olmaya devam et beni kaybedince rahatlarsin"dedimm :43::43::43:

Afiyet olsun demeyi isterdim ama biliyosun şartlar işte:1: İstersen bi kargo kadar uzağımdasın unutma

Ayy az kalsın göz kırpıcaktım farkedince heyecan yaptım korktum:9::9::9:

yemiş kadr oldum:27:
aferi aferin unutmuyosun. ama aştım artık o smileyi sanırım:12::12:

Yok kız fırefox ayarlarını o şekilde yaptım
bn ynede kont edıyorum snradan
ben telefonu actim simdi
bana yazmis ki kimle konusuyorsan konus tmm mi yazma banaaa sen yazmaa bb demis yine
bende patladim doktum icimi dedim "kimseyle yazmiyorum cevrim ici bile degildim kiminle konusacam
sen beni kiskirtiyorsun devam ettigim bise yok sen beni umursamiyorsun 2 gundur suratim asık goruyorsunn yinede kilini bile kipirdatmiyorsun salladigin yok hic benii 4 saat bana yazmayan birisi olarak ben bile sana boyle yapmadim benim ne kadar uzuldugumu hic gormuyorsun bile gozlerin korelmis yazikkk sen boyle olmaya devam et beni kaybedince rahatlarsin"dedimm :43::43::43:
ya bde ınatlasıyooo adama bak kac ysnda bu

ben telefonu actim simdi

Keşke bişey yazmasaydın kuzum ya 2 dk önce ne konuştuk seninle:20:

allahm allahım laflara bak sanki kendisi cok mu biliyo herseyi :9:

içinden gelerek kapanmakdıktan sonraa, neye yarar zaten.
neyyyse, sizin oraların nesi meşhur:27:

yani oyle tabi
bizde genelde sebze agırlıklıdr canm yemekler malum her mevsim her sebzeyi taze olarak yetiştirebiliyoruz
oyle mantıdır içli köftedir agır yemekler yok pek fazla :27:

Back
X