- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
- #15.501
ayy her yorumdada hayat hikayemi anlatircasina uzzuuuuuunn uzuunnnnnnn yaziyorum ayolll :26:
cenem dustuu yineeee

cenem dustuu yineeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guzell demis baban yaaa aslinda hicbir anne baba bu vebalin altina girmek istemez ama annem hep yapma etme kizim diyorda mecbur kabullenecek yani...
tatlim sevgilim mardinli degil bir ilk bulusmayi orda yaptik sadece memleketinde bulussak goren duyan olmasin diye rahat olalim diye
bohcayida aile ici yapsak benim 7-8 bohca hazirlamam gerekiyor annesine babasina kiz kardesine(biz evlenene kadar belki evlenir damada bohca), abisine yengesine belki bebisleri olur abisinin onada yapilabilir biiirrdeee sevgilimeee etti 8 bohca
bizim tarafi sayinca bi ben varim birde annem var babamla annem bosandi bende pek gorusmuyorum babamla zaten bohca isine dahil edilmez geriye kalan bir ihtimal dedemle ananem kaliyor belki onlara hazirlarlar
haksizlik olur diye dusunmuyorum hediyelesmek tabikide cok guzel birsey her genc kiz gibi bende herseyim tam olsun adetlere uyulsun guzel anilarimiz olsun acisiyla tatlisiyla istiyorum ama bakalim
maddi yondende dusunuyorum daha okuyorum ceyiz hazirliklarina okulum daha bitmeden baslamis olmamiz gerekiyor
nisandi tanismaydi bohcaydi ister istemez masraf yapilacak ufacik seyler bile nekadar pahali
bende haliyle calismiyor olcam daha mezun olmicam cunku banada maddi acidan tek bakan annem suanda baska sehirdede okuyorum kira oduyorum yani benim harcligimdi okul harciydi fln
kesinlikle cok masraf olcak altindan nasil kalkicaz bilmiyorum :26:
dedemede ben nasil acilcam bilmiyorum hic oyle gorucu olaylari olmadi bende gelmesinler istemem fln da demedim haliyle
olsaydi yine bir yerden konu acilirdi iste yine istemeye gelcek birileri benimde gonlum var gibisinden
ama maalesef ben herseyi sifirdan ortada hicbirsey yokken(tabi dedem oyle biliyor) birden bire konuyu acmak zorunda kalcam
kiz nebilimm bi an gozum korktu sandim ki yemek takimi okadar tutuyor![]()
ayy her yorumdada hayat hikayemi anlatircasina uzzuuuuuunn uzuunnnnnnn yaziyorum ayolll :26:
cenem dustuu yineeee![]()
tabi bunları da düşünmek zorunda insan canım ama içini rahat tut allah bi kolaylığını veriyor ben çok inanıyorum buna hem her bütçeye göre güzel şeyler var. ama tabi ki nişanlınla konuşup kendi aranızda anlaşabilirsiniz. illa herkese bohça yapılacak diye bi şey yok mesela bizim buralarda pek yapılmıyo artık hatta ablam evlendiğinde yapılmamış öyle bohça sarma işlemi. napmışlar alışverişe çıkılmış ablama almışlar alınanları ablam enişteme almış o kadar. ama benim nişanlımın ailesinde önemsendiğini görünce yapmak istedim nasıl yapılacağı hakkında en ufak bi fikrim olmadığı halde çok güzel bi bohça hazırladım nişanlım çok beğendiğini söyledizaten ne tarz sevdiğini biliyorum güzel oldu ama o zaman yaşadığım stresi anlatamam:18::18:
siz istedikten sonra aileler illaki kabul ediyo canım hiç korkma su akar yolunu bulur misali bi girdin mi devamı geliyo. hem görücü mörücü olaylarının olmaması daha iyi ben çok çektim sıkıntısını babama söyleyemiyodum başka birini beklediğimi her gelene hayır diyiince dikkat çekiyodu sorguluyodu beni. sonra yüzüme vurdu işte yalan söyledin bana benden gizledin demek bu yüzden istemedin falan saydı böyle.
o kadaR TUTANI da var canım korkutmak gibi olmasın amabizim buralarda yani türkiyede çeyiz kampanyaları oluyor 1500-2000 lira arası değişiyo içinde misafir yemek takımı, çkb seti, tencere seti var. bazıları ek olarak kahvaltı seti veriyo. yani güzel şeyler var canım. ben çelikte aryıldız yemek takımında porlandı tercih etmeye karar verdim porland biraz pahalı ama bi maaş gözden çıkardım artık allah pişman etmesin.
beni de alıştırıcaksın bu gidişle kızım roman yazarız artık![]()
yanii canimm dogru diyorsun zaten gorucu gelse dedem buyuk ihtimal kapidan iceri sokmazdi bizim kiz okuyor hadi bakalim nass
erkeklerdende boyle seyler konusunda agzindan laf almak cok zor
gecen sene abisi evlendi sevgilimin simdi sorsam kiza neler yapildi edildi bohcadir odur budur ben bilmem der
ben bir istemeye gittiklerinde biliyorum iste annesi onceden haber salmis kizin annesine sizi gorucu gelcez kizinizi istemeye diye
babalar hic evde bile yokmus herseyi kadinlar aralarinda hallettiler
iste sevgilimin annesi kizi istemis soz yuzugunude takmis sevgilimin abisi bile yoktu istemede
2 hafta sonra fln da nisan yaptilar tabi kizin evinde yapildi nisan iste tepsi tepsi baklavalar tatlilar cikolatalar vesayre
nisanda sevgilimin abisi yine yoktu sirf kadin vardi sadece kiza nisan alyansini takmislar
ha bu arada kizin tektasinida kayinvalide aldi yaniii sevgilimin annesi aldi
valla biraz garipsemedimde degil acikcasi ne istemede ne nisanda damat yok anneler anlasmis babalar onceden he demis razi gelmisler zaten bizim eltiyi bildigin annesinden istediler
bende bukadarini biliyorum iste nezaman alisverise cikilmis gelin hanimla neler alinmis neler yapilmis hic bilmiyorum sevgilim saolsun hic birsey bilmiyor garibim![]()
oyyyyyyyy öldüüümm, bittim, yandııımmmm, bu ne sıcaaaaaaaaakk
anca bitti işlerim.
siz ne konuşuyosunuz bakim fısır fısır.
sağ kulağım hiiiiiç çınlamadı![]()
arkadaşlar bende yeni üye oldum kimseyi tanımıyorum burda. ankarada öğretmenim RAMda çalışıyorum. evliyim ve yeni bir hamişimama kimseyi tanımıyorum. iş yerinde ara ara giriyorum. beni de alın aranıza... forumu kullanmayı öğretin bana da
![]()
oyyyyyyyy öldüüümm, bittim, yandııımmmm, bu ne sıcaaaaaaaaakk
anca bitti işlerim.
siz ne konuşuyosunuz bakim fısır fısır.
sağ kulağım hiiiiiç çınlamadı![]()
aminn canim insallah gule gule mutlu gunlerde kullanin
bende gecen gunlerde sanki ceyiz telasindaymisim gibi duduklu tencerelere bir goz atmistim
fissler en iyisi en kalitelisi diyolar tabi dedikleri kadarda parasida buyuk yanii
tatlim ne yapim valla dokuyorum bende icimi neyim var neyim yok anlatiyorum
arkadaşlar bende yeni üye oldum kimseyi tanımıyorum burda. ankarada öğretmenim RAMda çalışıyorum. evliyim ve yeni bir hamişimama kimseyi tanımıyorum. iş yerinde ara ara giriyorum. beni de alın aranıza... forumu kullanmayı öğretin bana da
![]()
ayyy çok teşekkür ederimanam herkess evliiii
canim hayirli olsun bebisin tez zamanda kucagina almak nasip olur insallah
hos geldin bu arada![]()
kuzum erkekler hep öyle ben de çok sordum nişanlıma nasıl yapılıyo ne almışlar yenegene yengen ne almış abine ama cık yaniyy bilmiyorum diyodu hep sinir oluyodum yengemi ara sor demez mi bi deallahtan şimdi çeyiz konusunda yardımcı oluyo kız tarafı ne alıyo diye bi öğren dedim annesine sormuş öğrenmiş. adetler faklı mesela onlarda kız tarafı yata odasını komple kız alırmış bizde kız oturma odası alır onlarda kız tarafı beyaz eşya almazmış mesela öyle değişik anlayacağın hepsini konuşmak lazım. ama o nasıl olmuş anlamadım ki abisi kızı ya da kız abisini görmedi mi acaba düğün günü mü bi araya getirecekler
kız çok eskide kaldı sanıyorum ben böyle şeyleri ama varmış daha demek ki. bak mesela benim nişanlımın ailesi de haremlik selamlık oturur ama biz gelince öyle olmadı. beni isterlerken karşılıklı oturuyoduk bile nişanlımla
nişanda yüzükleri kayınbabam taktı. bizde de baklava getirir erkek tarafı onlarda nişan pastasıymış burada bizim adete uyuldu baklava getirildi. söz, nişan çikolatalarım on numaraydı ayıptır söylemesi
nişan çiçeğim mesela yavrum benim nasıl özene özene getirmiş kardeşimle beraber gittiler almaya anlatıyo kardeşim
ama şöyle genel olarak sana kıza ne alındıklarını yazıyım saten sabahlık 6 parçadan oluşuyor, iç çamaşırı, kaşkorse, pamuklu pijama, çorap, terlik, ayakkabı, nişan elbisesi, çanta, sandık aldılar ikili biri makyaj için küçük onun içine kozmetik, kişisel bakım ürünü artık ne kullanıyosan, parfüm dolduruyorsunbavulda almışlardı. günlük kıyafet, hırka da almıştık ayrıca. unuttuğum bi şey kaldı mı bilmiyorum ama geneli böyledir. bir de işte bohça, havlu seccade takımı var 3 lü onun içine de pike takımı yaptırmış kayınvalidem, kenarı el işi olan el havluları, yüz havlusu, birkaç eşarp, lif gibi bi şeyler koymuştu.
ayyy çok teşekkür ederimiyi cevap verdiniz yoksa ne bahtsızım dicektim
![]()
aslında evlilik panosunu da eklemeye çalıştım ama olmadıhoşbulduk ben 2012 şubatta evlendim :) yani 1 yıl 4 ay 8 gün oldu
![]()
hoş geldin şekerim bizde piskoyla laflıyoduk buralarda çok sıcak allahtan klima var dışarı çıktım ya öğlen yandım yanii
saol canım benim inşallah seninde içine sinen beğenerek alacağın çeyizlerin olurdüdüklü de almam lazım ya hatırlattın bak:44:
hoş geldin ben mukmukebebiş kaç aylık kaç yıllık evlisin? ben de yakında evlenicem inşallah çeyiz hazırlığındayım
![]()
maşallahallah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. ayıptır sorması yemek takımını hangi markadan almıştın memnun musun? ben evli birini bulunca direkt bu soruyu soruyorum da
![]()