• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

öyleyim valla canım annem kızıyodu rezil ediceksin bizi diye dedim ne rezilliği asıl o utansın sırtımdan mı geçinecek. kız bi çalışanlarına cimriliği yoksa gidiyo alışveriş yapıyo kendine iki üç parça bi şey bilmem kaç binlik fatura getiriyo. e benim hakkımı mı yedirecem ona yok ben de o göz çok şükür ararım hakkımı :21: bi müdür var onun sigortası var bi de benim. diğer 3 kişinin yok kuzum

kotuymus tatlim yaa onlarinda gozunu acsaydin haklarini istesinler
para yemek kolay geliyor tabi siz calisin o yesin ohh ne guzel
iyi yapmissin tatlim susunca saygili olim diyincede iyice insani enayi belliyolar

Günaydın günaydın günaydın canlarım ne güzel bi gün :21:

günaydın tatlımm niye yoksun bu aralar be canım pek az girer oldun:ssz:

kotuymus tatlim yaa onlarinda gozunu acsaydin haklarini istesinler
para yemek kolay geliyor tabi siz calisin o yesin ohh ne guzel
iyi yapmissin tatlim susunca saygili olim diyincede iyice insani enayi belliyolar

canım görüyolar hepsi valla başta üzülüyodum onlar için ama baktım herkes patronun ardından konuşuyo karşısına geçince sus pus bi tek ben sivriliyorum aralarında göze batıyorum destek olmuyolar bana bıraktım başkasının hakkını savunmayı kendimi bilirim dedim. patron dedi ki hiçbi elemanım senin gibi yapmadı bu zamana kadar. dayanamadım söyledim çünkü kimse yüzünüze karşı konuşmuyo hep arkanızdan konuşuluyo ama beni ilgilendirmez kendi maaşımı sigortamı bilirim dedim daha da kimseyi dahil etmedim memnun olmayan gitsin konuşsun patronla. istiyolar ki ben diş göstereyim hepsi nemalansın. yok öyle bi dünya:19::19:

günaydın canım :54: ben iyiyim de şu stajyerler olmasa daha iyi olucam gözümün içine içine bakıyolar çağırıyım diye ama görmezden gelmeye çalışıyorum off bi ay nası geçicek böyle bilmiyorum:ssz::ssz:
sende at ıslerı stajyerın basına kendın otur cnm
olmazmı ole ?
valla bn staj yaparken canıma okuyorlardı

Cnm ya benimkiyle aramız bozuktu o yüzden hiç bişey yapasım gelmiyodu içimden. O yüzden girmiyodum. Düzelttik çooook şükür:16:

Günaydın balımmm ben bugün çoook iyiym sen nasılsn
valla ıyı sayılırım cnm
mıgren ılacı kullanıyorum artık basım pek agrımyo ama aptal gbıyım uyusukluk uykulu bı hal var uzerımde ole ıste:ssz:

sende at ıslerı stajyerın basına kendın otur cnm
olmazmı ole ?
valla bn staj yaparken canıma okuyorlardı

kuzum öyle verebileceğim bi iş yok ki benim işim hep etayla ön muhasebe olsam al fatura diz derim z raporlarını diz bilmem ne bi şeyler verirsin ama benim işim full bilgisayarda bilgisayarı da ona verecek halim yok:1::1: oturuyo işte karşımda aman ya ne stajı allah aşkına zaten hazır defter var her gelene onu veriyolar kendi defterine yazıyo patron da imzalıyo kaşeliyo gidiyolar ben hiç yapmamıştım bile geliyodum 1-2 saat ondan sonra eve gidiyodum.

Cnm ya benimkiyle aramız bozuktu o yüzden hiç bişey yapasım gelmiyodu içimden. O yüzden girmiyodum. Düzelttik çooook şükür:16:

Günaydın balımmm ben bugün çoook iyiym sen nasılsn

canım benim demek ki geçen bikaç gün içinde hepimiz sorun yaşadık sevgilimizle çok şükür yine hepimiz düzelttik arayı:16: allah daim etsin inşallah:16:

Tatlım bu nasıl migrenmiş böyle 10 günü geçti. Banka yüzünden strese girdin de ondan mı oldu acaba
banka + aöf sınavları o yuzden bole oldu ama gectı sımdı gecen pazartesı gorusmeden snra doktora gtmıstım ılacları kullandım ılk gunler dha beter basım agrıdı ama ıı yım smdı cok sukur bıraz uyusukluk var ıste sanırım bu sekılde bas agrımasını engellıyo mıgren beyın samarlarının genısleyıp daralmasıdr buda beynı uyustruyo demekkı etkısı ole yanı

kuzum öyle verebileceğim bi iş yok ki benim işim hep etayla ön muhasebe olsam al fatura diz derim z raporlarını diz bilmem ne bi şeyler verirsin ama benim işim full bilgisayarda bilgisayarı da ona verecek halim yok:1::1: oturuyo işte karşımda aman ya ne stajı allah aşkına zaten hazır defter var her gelene onu veriyolar kendi defterine yazıyo patron da imzalıyo kaşeliyo gidiyolar ben hiç yapmamıştım bile geliyodum 1-2 saat ondan sonra eve gidiyodum.

canım benim demek ki geçen bikaç gün içinde hepimiz sorun yaşadık sevgilimizle çok şükür yine hepimiz düzelttik arayı:16: allah daim etsin inşallah:16:

Hani burçlarda oluyo ya ay geri çekiliyo venüs araya gidiyo bilmem ne:9: Ondan oldu galiba. Neyse şükürler olsun Rabbime onun kokusunu tekrar duyabildim. Düzelmycez diye çok korkmuştum:16:

anladım tatlım ... bn stajdayken 2-3 sınıfı bırlestrıpde atarlardı basıma o.pular butun ogretmenler bayandı dedıkodu yapıolardı mutfakta bıde ustune 75 verdı s.refsz mudur hala cok sınırlıyım hakkımı helal etmıyorum onlara

Son düzenleyen: Moderatör:

banka + aöf sınavları o yuzden bole oldu ama gectı sımdı gecen pazartesı gorusmeden snra doktora gtmıstım ılacları kullandım ılk gunler dha beter basım agrıdı ama ıı yım smdı cok sukur bıraz uyusukluk var ıste sanırım bu sekılde bas agrımasını engellıyo mıgren beyın samarlarının genısleyıp daralmasıdr buda beynı uyustruyo demekkı etkısı ole yanı

Sen şimdi hep kafan güzel gibi mi geziyosun Zeloşum:9:

[video=youtube;YasnL6UhB04]http://www.youtube.com/watch?v=YasnL6UhB04[/video]
Dön banaaa ask da dur banaaa
gıderek dahada dagılır kalbım her yana
don bana , yapma zorlama
bırını yenıden tanıyıp bosuna alısıp sevmeye degmez
:ssz:

Sen şimdi hep kafan güzel gibi mi geziyosun Zeloşum:9:
kız valla oyle :60:
aksam babam geldı bnım bı uykum gelıyo
dedım yemek yaptım sna yersın bn uyuyorum
agzım yırtılıyo esnemekten o derece
eskıden gece uyanıyodum uyuyamıyordum sımdııı
uyuyorum uyansamda sabak 7,36 da kalktım 7,48 de gecen arabaya yetstım dusun :27::27::27:

Hani burçlarda oluyo ya ay geri çekiliyo venüs araya gidiyo bilmem ne:9: Ondan oldu galiba. Neyse şükürler olsun Rabbime onun kokusunu tekrar duyabildim. Düzelmycez diye çok korkmuştum:16:

oyy canım benim allah nazarlardan saklasın:nazar:
ama koku dedin yüreğime işledi resmen nasıl özlemişim canımın içini ahh ahh sanırım 7 temmuza kadar da burnumda tütücek kokusu:14:

anladım tatlım ... bn stajdayken 2-3 sınıfı bırlestrıpde atarlardı basıma o.pular butun ogretmenler bayandı dedıkodu yapıolardı mutfakta bıde ustune 75 verdı s.refsz mudur hala cok sınırlıyım hakkımı helal etmıyorum onlara

aman aman canım ben iki kişiye tahammül edemezken 2-3 sınıf karşısında kriz geçirirdim:9::9: canım benim tekrar geçmiş olsun baş ağrısı hakkaten çekilmez bi şey. bi de şu aöf lerden geçsek ne güzel sürpriz olacak bana:21::21:

aman aman canım ben iki kişiye tahammül edemezken 2-3 sınıf karşısında kriz geçirirdim:9::9: canım benim tekrar geçmiş olsun baş ağrısı hakkaten çekilmez bi şey. bi de şu aöf lerden geçsek ne güzel sürpriz olacak bana:21::21:
sen hangı bolum okuyorsun canım ?
kacıncı sınıftasın ?
ben bunalıma gırdım 10 gndur ıgrenc bırsey ya dha yenı yenı gecmeye baslıyor
ıns bnde gecerım banka dıploma olmadan kenıd bunyesıne almıyor

Back
X