yavrumm bosuna dememisler yere yakindan korkacaksinn

normalde ben birseye kizinca sinirli sinirli konusuyorum guluyor bana ayy cok sempatik oluyosun diyor deliiii

kari kiz meselelerinde korkar istemedende bir sekilde bulasaa oyle bir meseleye
ilk zamanlarimizda cikmaya basladigimizda bir kiz musallat olmustu
daha biz cikmaya baslamadan bunlar konusuyolarmis bir sohbetleri varmis yanii
bizimkide iyi niyetlidir biraz saflik var mi desem ne desem
kiz bundan hoslanmaya baslamis hediyeler gondermis sadece sevgilimin resimlerinden almis vidyo yapmis slow bi sarkiya
vidyoyada seviyorum seni yazmis... bu olay daha cikmaya basladigimizdan 2 ay sonra fln oluyor
benim tepem atti tabi saydiriyorumm tuuu senin kalibina serefsizzzz 1 gram erkeklik yok sendeeeeee
guvendim birde sana saf saf kalibinin adami degilmissin fln..noluyoruz ya fln oldu bu
haberi yok tabi vidyodan fln Allah tarafindan ben facede dolanirken denk geldimm gozum dondu valla
neyse ben bu kizla msn de ekledim konustumm baya sakin sakinn kizin amacini anladim tabi bildigin ayirmakmis
salliyor kafadan yok biz konusuyorduk yakin zamana kadar bana sevgilim yok demistii ben ona mehtup yazdim kunye gonderdim parfumumun kokuus vardi mehtupta felann....ben nasil patliyorumm icimden ama kizada renk vermiyorumm boylelerine sakin kalip haddini bildireceksinn... kiz sonra kendini gosterdi zaten ayrilirsaniz bana haber ver dedi yuzsuz..
bende dedim tatlim haber veririm merak etme ama heralde dugun davetiyesini gonderirim canim dedim
haydi sana gule gule dedim sildim faceden msn den fln...bildigin hasta beyinliydi yaaa
sonra ustunden 1 yil gecti bu kiz yine benimkini bulmus faceden
benimkide cok korkar benden kendim ogrenirsem daha beter olcak biliyor zatende cokta durusstur Allah var goruyor
direk kendisi soyledi beni yine ekledi diye
bende aldim adresi kizin okkali bir mesaj gonderdim
dedim kizim gecen sene salakliklarina aldiris etmedik diye sahipsiz mi sandin sen sevgilimi
hala hangi akilla ekliyorsun zaten kendini kopek etmeye ne meraklisin tarzinda daha birsuru sey yazdim
sevgilimede kopyaladim gosterdim abooo dur bi yutkunayim dedi kendiside tirsti

kiz sana cevap vermez bu msj dan sonra ödü b*kuna karismistir dedi

dedim keyfi bilir ben diyecegimi dedim
oylede oldu zaten direk facesini sildi kapatti o gun bugundur de kizdan ses seda yok
sevgilimde biliyor cooooookkk kiskanc oldugumu hic oyle olaylara dahil olmaz yanii
korkuyorum yapabileceklerinden diyor... dedim kork zaten
erkekleri basi bos birakmaya gelmiyo valla