- Konu Sahibi prospectingkit
- #16.941
Bende iyiym kuzum her gün çalışıyorum her gün çalışıyorumBu arada hayırlı cumalar canlarım
Hmm sen göster biz de gösteririz![]()
lunnam sana ve diğerlerine de hayırlı cumalar olsun inşallah:107:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiym kuzum her gün çalışıyorum her gün çalışıyorumBu arada hayırlı cumalar canlarım
özel mesajla olmuyor mu :44: tanıdık çıkmayalım bir dee![]()
aynı be, pazar gelsiiiiinnnBende iyiym kuzum her gün çalışıyorum her gün çalışıyorumBu arada hayırlı cumalar canlarım
bizim buraya ne demeli ahh ahh adananın sıcağında kavruluyoruz ama süperim ben de nişanlım iki haftaya geliyo bi müsait olsun gün belirlicez 5 mi 6 mı diye kavuşmaya az kaldı
bak bak cadıya bakşişko olarak kabul etmiyorum kendimi bana ne 70-80-90 lar napsın ben şişkoysam
![]()
Ya bende dünden beri telden pcye mail atmaya çalışıyorum mukime fotoğraf atıcaktım ama mail gelmiyo![]()
benim de netm gidiyo hep :44:
dün giremedim hiçç,sıkıntıdan öldüüümmm![]()
aynı be, pazar gelsiiiiinnn
hayırlı cumalar canıııımm
biz balıgetliyizzzz![]()
Boncuğum sen hala skype kullanmıyosun dimi
kullanmıyorum canım.kulp , face yeterlii
![]()
Doğru diyosun tatlım işleri sallamak için yeterli etken var![]()
hahasads
tüm günümü kk da geçiriyorum resmeeen![]()
senn hepten salmışsın be kardeşiimmmaynen ya o kadar işim birikti ki anlatamamşimdi 4 ve 5. ayları işlemem lazım p.tesi kdv.leri bitirecek ön muhasebedeki ben 16 mükellefin 4 ve 5. aylarının mahsuplarını işlemem lazım
![]()
ben attımmsıra sizde kızlarrr![]()
senn hepten salmışsın be kardeşiimmm
benim zaman snırlaması olmayan ,özlük dosyası işi var. canım n zmn isteerseee o zmn yparm
nereye attın?:44::44:
senn hepten salmışsın be kardeşiimmm
benim zaman snırlaması olmayan ,özlük dosyası işi var. canım n zmn isteerseee o zmn yparm
nereye attın?:44::44:
gönder mailini atayım canımm lunna, mukmuke ye attım![]()
kız ben bi ayda, 3 ayı işlemiş kızım ama dur daha o şevk gelmedi hele bi gelsin arı gibi çalışırım![]()
Deli olaciiiiiiiiiiiiiim fotoğraflarımı alamıyorum![]()