• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kendim ağda yapıyorum , hiç zorlanmıyorum çok şükür.
Eğer zorlanırsan kremler var alırsın kuzucum , hem günahı olmasa bile ben utanırım :17:

Ben günah olduğunu hiç bilmiyordum her ay gidiyorum. :26: Kendin nasıl yapıyorsun ki tatlım ben öldürseler çekemem onu ordan. İlk başladığımda 2 kişi giriyordu ağdama. Biri yapmaya biri ellerimi tutmaya:9::9:

kendim ağda yapıyorum , hiç zorlanmıyorum çok şükür.
Eğer zorlanırsan kremler var alırsın kuzucum , hem günahı olmasa bile ben utanırım :17:
azcık bi yerini kndim alamıyorum ki tahmin ediyosunuzdur :9: ennn ince yer:18:
krem bi işe yaramıyo jilt gbi:ssz:

belediye ye bağlı bir şirkette canımm sen pekii :48:

ben şahıs şirketnde mhasebcym canm

Ben günah olduğunu hiç bilmiyordum her ay gidiyorum. :26: Kendin nasıl yapıyorsun ki tatlım ben öldürseler çekemem onu ordan. İlk başladığımda 2 kişi giriyordu ağdama. Biri yapmaya biri ellerimi tutmaya:9::9:
yinede yanlış yönlendirmek istemem bide siz araştırın kızlar , ilk aldığımda illaki acı hissettim ama artık alıştık ohh miisss :27:

yavru acı hissetmemen için kremler var onlardan al dene ben sana detaylı anlatırım :51:

Son düzenleme:
yinede yanlış yönlendirmek istemem bide siz araştırın kızlar , ilk aldığımda illaki acı hissettim ama artık alıştık ohh miisss :27:

yavru acı hissetmemen için kremler var onlardan al dene ben sana detaylı anlatırım :51:

hee emlaaa:28:
nım nım nım. denemek lazımm. konuşuruz:23:

.....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
şaka maka,inşallah iyiy geçiniriz:ssz:

son 1 buçuk saat.:21:

* ay ben aşağı mahalle (annem öyle der:52::52::52:) için ağdaya gitmk istiyorum ama çekiniyorum:17::17:
niye ben 6 da çıkıyorum yaaa:ssz::ssz: aşağı mahalle hee:27::27: benim d eaklımda yaa ama utanıyorum gitmeye:44:

nazarım iyi güzel ağdaya gitmek istiyosun ama her ne kadar ağdayı yapacak kişi bayanda olsa göbekle diz arası bayanda avret yeri olarak kabul edildiği için haram olduğunu okumuştum bi yerde.Bende gitmeyi düşünüyodum sonra vazgeçtim , sende bi araştır istersen
haram olduğunu bilmiyodum ama korkudan gitmiyorum ben de:26:

tabiki ederim kuzucum bakalım aramalarını bekliyorum bi umut, kutlarız tabii :7: Bizede ancak meyve suyu yakışır be gülüümm :7:

Değil mi sonuçta kendimi en güzel şekliyle ifade edebildim,gayet iyiydi yani bi arkadaşa çok sert davranmış bana hep gülümsedi yinede çok umutlanmak istemiyorum .. İnşallah bende zeliş gibi huzuru bulurum,o kuzumda çok sabretti bak mükafatını aldı . Rabbim benimde benim gibilerinde yardımcısı olacaktır elbet :16:
amin canım amin allah sende zeliş gibi gönlündne geçeni yaşarsın:16:

kızzz mukmukee hepsine toplu cevap veriyosun valla yarım sayfa tutuyoo :1:

oyy kıyamam ben izin alabiyorsan al tabii acısını çıkartın ayrı kaldığınız günlerinn :21::21:

aminn canımm inşallahh:16: öyle evet tek avuntum bu zatenn:132: tartışmaya fırsat olmıycak hasret gidermekten inşallahhh:16::16:
anacım napım hızınıza yetişemiyorum hepsini alıntılayıp öyle toptan yazıyorum:27::27: isterse izin vermesin valla oyarımmm:47::47:

izin alma gibi bi drumun varsa al tabi ki,:16:
gezin,dolaşın,öpüşün:21:
alırım canım istedim mi izin alırım ben vermezse koyarım postayı gelmiyorum işe derim biter gider:27::27: ha şimdi çıkmışım işten ha 2 ay sonra far etmez bana ama ona fark eder:27::27: hasretim sevgilime kaç zamandır zaten iş miş umrumda değil:14::14:
lunna ben kendim yapıyorum ama tamamlayamıyorum bi türlü:26:

ben şahıs şirketnde mhasebcym canm

nazarım aynı durumdayız bende o kadarını yapabiliyorum anca ya ama düğüne kadar halletmem lazım:26::26:

:

gelin hanım biz senle aynı gün evlenicez ya hayırlısıyla inşallah bi de bakıyomuşuz ki bebiş haberini de aynı zamanda veriyoruz:21::21: ikimizde bebek mevzusunu ertelemek istemiyoruz ayy keşke balayı dönüşü bi de baksam ki hamileyim ne güzel olurdu :16::16:

ben o kadar erken düşünmüyorum canım :1:
kasım aralık gibi falan istiyorum hayırlısı tabi
rabbim isedgimiz zaman nasip eder inşallah bekletmeden :34:

yeni konumuz ağda mı kızlar :9::9:

yaa bende lazere gitme istiyorum ama hem güvenemiyorum korkuyorum bir şey olur diye bir de çok sağlıksız diyee :18:
valla bende bişey yok:26: ama diğer bölgeler için gideceğimi sanmıyorum:31:
niye ben 6 da çıkıyorum yaaa:ssz::ssz: aşağı mahalle hee:27::27: benim d eaklımda yaa ama utanıyorum gitmeye:44:

alırım canım istedim mi izin alırım ben vermezse koyarım postayı gelmiyorum işe derim biter gider:27::27: ha şimdi çıkmışım işten ha 2 ay sonra far etmez bana ama ona fark eder:27::27: hasretim sevgilime kaç zamandır zaten iş miş umrumda değil:14::14:

nazarım aynı durumdayız bende o kadarını yapabiliyorum anca ya ama düğüne kadar halletmem lazım:26::26:

bende utanıyorum,kndim baya alıştım ama.
yani düğüne ne kaldı, daha rahat alışverişini yaparsın hem.
her halukarda nişanlınlasın,anlaşıldıııı:16::16:

niye ben 6 da çıkıyorum yaaa:ssz::ssz: :

olsun kız bir saatten bir şey olmazz :37:

haram olduğunu bilmiyodum ama korkudan gitmiyorum ben de:26::
duymuştum da bende korkudan gidememmm :24:

anacım napım hızınıza yetişemiyorum hepsini alıntılayıp öyle toptan yazıyorum:27::27: isterse izin vermesin valla oyarımmm:47::47::

hee iyi yapıoysun bende zor yetişiyorumm :1: al tabii izinn şimdi almıycan da ne zaman alıcann :70:

Back
X