• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Merhaba aramıza hoşgeldiniz :)

Nerde yasıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz yaş kaç :)

Yeni evli olmak nasıl bi duygu :)[/QUOTE

hoş buldum istanbulda yaşıyorum 21 yaşında aşkıma aşık biriyim evlilik nasıl bir duygu dersen evlende gör derim :)))

Aa neresinden istanbulun ?

Son cümle gözümü korkuttu yalnız :)
Daha sık gel topiğimize bekleriz :)

offf sevgilim hala çok ilgisiz davranıyor neymiş pek keyfi yokmuşş :50: benden çıkartamazsın dedim ama aynı halaa şimdi de gezmeklerde ben umrunda bile değilimm :14::14: saatte bir mesaj atıyor nerdeyse o kadar kötü kiii :43:

siz en son ne zaman yüzyüze görüştünüz canm ve bi daha ne zaman görüşeceksiniz
hani yanyanayken cok iyiyz demiştin ya acaba ara cok mu uzadı o yüzden sogukluk mu girdi :31:

siz en son ne zaman yüzyüze görüştünüz canm ve bi daha ne zaman görüşeceksiniz
hani yanyanayken cok iyiyz demiştin ya acaba ara cok mu uzadı o yüzden sogukluk mu girdi :31:

daha geçen h.sonu buluştuk ve haftaya h.sonu buluşucaz canım ,canım sıkkın diye yapmadığı kalmadı :14:üzülmem bile umrunda değil o kadar kötü davranıyor ki tersliyor hepp :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
daha geçen h.sonu buluştuk ve haftaya h.sonu buluşucaz canım ,canım sıkkın diye yapmadığı kalmadı :14:üzülmem bile umrunda değil o kadar kötü davranıyor ki tersliyor hepp :43:

hmm sık sık görüşebiliyosunuz o zamn

insan keyfim yok dıye sevdigi kızı üzer mi bu nasıl bi iş ya :20:
ee sorun ne ki o zaman neden canı sıkkınmış allah aşkına sana bu kadar yansıtıyor:31:
sinirlendim simdi bence bırak biraz kendi haline cnm degerini anlayınca yine normale döner o cok üstüne düşünce iyice şımarmış anlasılan :20:

hmm sık sık görüşebiliyosunuz o zamn

insan keyfim yok dıye sevdigi kızı üzer mi bu nasıl bi iş ya :20:
ee sorun ne ki o zaman neden canı sıkkınmış allah aşkına sana bu kadar yansıtıyor:31:
sinirlendim simdi bence bırak biraz kendi haline cnm degerini anlayınca yine normale döner o cok üstüne düşünce iyice şımarmış anlasılan :20:

yok şu an okul olmadığı için böyle görüşebiliyoruz okul zamanı en az 1,5 ayda bir falan

bilmiyomuş keyfi yokmuş ben tepkimi gösterdikçe daha beter yapıyor :14: üzüyorsun beni diyorum umrunda değil kii şimdi geziyo hala ilgili değil sinirden deli oldum canımm üstüne düşmüyorum dünden beri ama aynı değişen bir şey yokk :14: inadına mı yapıyor nedir ben ağlarken bile o kadar rahat kii :5:

yok şu an okul olmadığı için böyle görüşebiliyoruz okul zamanı en az 1,5 ayda bir falan

bilmiyomuş keyfi yokmuş ben tepkimi gösterdikçe daha beter yapıyor :14: üzüyorsun beni diyorum umrunda değil kii şimdi geziyo hala ilgili değil sinirden deli oldum canımm üstüne düşmüyorum dünden beri ama aynı değişen bir şey yokk :14: inadına mı yapıyor nedir ben ağlarken bile o kadar rahat kii :5:

erkek milleti işte :ssz:
tatlım üzme kendini bak kendin söylüyorsun sen aglıyorsun o hiç oralı degil geziyormuş
deger mi sence suanda oyle yapan biri için kendini bu kadar yıpratmana :19:
diyorum ya ilgi gösterme mesaj falan atma bi süre eve döndüğünde ararsa eger anlatırsın durumu
haftaya görüşene kadar değişmezse de buluşunca sen ona ilgisiz davranırsın görsün o zamn nasıl oluyormus:47:

erkek milleti işte :ssz:
tatlım üzme kendini bak kendin söylüyorsun sen aglıyorsun o hiç oralı degil geziyormuş
deger mi sence suanda oyle yapan biri için kendini bu kadar yıpratmana :19:
diyorum ya ilgi gösterme mesaj falan atma bi süre eve döndüğünde ararsa eger anlatırsın durumu
haftaya görüşene kadar değişmezse de buluşunca sen ona ilgisiz davranırsın görsün o zamn nasıl oluyormus:47:

aramaz kii özlemez sesimi hiçç :14: elimde değil üzülüyorum canım bir sorunumuz yokken böyle olmasına çok kırılıyorum , kandil günü beni bu kadar üzerek günaha bile giriyosun dedim öyle çünkü haksızlık ediyosun bana dedim tmam uzatma dedi mesela :14:
atmıyo ki zaten gezmekten fırsat olmuyo tabii :47:
aynen canım buluşunca nasıl pervane oluyo

aramaz kii özlemez sesimi hiçç :14: elimde değil üzülüyorum canım bir sorunumuz yokken böyle olmasına çok kırılıyorum , kandil günü beni bu kadar üzerek günaha bile giriyosun dedim öyle çünkü haksızlık ediyosun bana dedim tmam uzatma dedi mesela :14:
atmıyo ki zaten gezmekten fırsat olmuyo tabii :47:
aynen canım buluşunca nasıl pervane oluyo

haklısın tabi üzülme demekle olmuyo bazen insan kendine hakim olamıyor :ssz:
ama biraz mantığınla hareket et tatlım seni düşünmüyo sen kendini harap ediyorsun
sevmek sadece yanındayken sarılmak öpmek mi demek :41:

haklısın tabi üzülme demekle olmuyo bazen insan kendine hakim olamıyor :ssz:
ama biraz mantığınla hareket et tatlım seni düşünmüyo sen kendini harap ediyorsun
sevmek sadece yanındayken sarılmak öpmek mi demek :41:

evet canımm bende üzülüyorum işte şimdi o böyle yaparken diyelim ki birden karşısına çıksam beni görse eser kalmaz bu tavrından ama iştee :14:bende onu diyorum sevmek sadece yanındakyen iyi olmak değildir ki ama anlamıyor iştee hala canım sıkkın anlamıyo musun uğraşma benle diyoo :14: şu kandil günü insanı sinir hastası ediyo yaa :47:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X