• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

barışmalar güzel oluyor ama :21::21: hımm ne güzell canımm yaşlarınızda yakınmış zatenn :nazar:
Barışmalar güzelde biz kavgaları biraz abartıyoruz çok yıpratıyoruz birbirimizi:ssz:
aminn canımm inşallahh :16: pek bir heves ettim bak şimdi bizim anneleri de mi buluştursamm :9::9:
Valla tatlım evlilik için tarih fln kesinleşmedikten sonra tanıştırmakla pek bişey olmuyo:50:
kuzu annen hangisi demesen bile ben anlardım valla çok benziyosun annene :107: maşallah çok yakışıyosunuz canım sevgilinle allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:16:

Evet güzelim annemle resmem kopyayız:1: Aminnnn cnm hepimizin inş

:3: heyecan ve mutluluktan kısacık anlatmış ne yapsınn :9:
uff çok sıcakk kızlarrr :82:
olsun o kadar da dimi :1:

napysun yavrum. ne var ne yok? :12:

Kızlar albüm yaptım başı açık olan benim annem diğeri kv. Eylül ile Muky için eski fotoları da koydum

Fıstığım, Allah nazarlardan saklsın, bayılıyorum sana.
annenin de maaşallahı var :51:
hep böyle bi tablo görmek isteriz. :12:

Barışmalar güzelde biz kavgaları biraz abartıyoruz çok yıpratıyoruz birbirimizi:ssz:
bizimde öyle canım benimki kavgalarda çok abartır kırar yanii :50:
Valla tatlım evlilik için tarih fln kesinleşmedikten sonra tanıştırmakla pek bişey olmuyo:50:

öyle evett bizim daha o kadar çok var kii ayyy :25:

Evet güzelim annemle resmem kopyayız:1: Aminnnn cnm hepimizin inş

evett evett maşallahınız varr :21:

günaydın nazarımm:3:

geç kaldım bugün biraz işe patronda şansa gelmniş benden önce. şu sigorta işlerine bakan geldi yanıma bordroyu imzalatıyo bana imzalarken patrondan mesaj var dedi hayırdır ne mesajı dedim haberim yok içerde olduğundan. niye böyle geç geliyo falan dedi. adım gibi eminim bu bi tarafından uydurdu gözü yemiyo direkt kendi düşüncesini söyleyemiyor. dedim ki gelsin bana söylesin bi kere hergün bu saatte gelmiyorum.(ki gerçekten işe dahi gelemeyecektim bugün yataktan kalkamadım felç geçirmiş gibiydim dün sabah 8 den akşam 9 a kadar bitmedi evin temizliği ki c.tesi iki odayı temizlemiştim düşünün ne kadar kötü haldeydi ev). ayrıca dedim imam osurursa cemaat s.çar biliyosun dedim. sen de 10,30 a kadar gelmiyosun erken gel ben de erken geliyim. kıyas yaptığın şeye bi bak dedi. ne varmış kıyasım da sen de benim gibi maaşlı elemansın yok diyosan ki ben ortağım hissedarım o zaman söyle bilelim. defoldu gitti oturdu yerine. şimdi içeri geçicem patronun yanına inşallah bi laf der de işten ayrılıyorum derim alırım çantamı çıkarım. çekemem kimsenin kahrını

hımm hadsiz işte:20: canımm sıkma canını boşverrr değmez bilee :41: kendilerini bir şey sanar bazı insanlar amaa cevabını vermişsinn zatenn :41: iyi demişsin vallaa :46:
temizliğin bitti mi bari canımm :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizimde öyle canım benimki kavgalarda çok abartır kırar yanii :50:

öyle evett bizim daha o kadar çok var kii ayyy :25:

evett evett maşallahınız varr :21:

Benim kırması ayrı dert hiç yoktan kavga çıkarıyoruz. İkimizde aşırı derecede kıskancız başlıca sebep zaten o oluyo. Bi de kızlar şu son 1-1.5 aydır kavgalarda hep kendini haklı görüyo ben nerdeyse konuşamıyorum bile. Söylediğim herşeyi ters anlayıp başka yere çekiyo( o da benim aynı şeyi yaptığımı düşünüyo) Haksız olduğuna onu ikna edemiyorum. Napıcam ben:ssz:

Sağ ol bitanem benim:54::54: İnş böyle tablo görücez inşallaaaaah. Sen nasılsın kuzum ne var ne yok

Yaniii :1: napıyım kuzum çalışıyorum öyle biraz acıktımm amaa :56: sen napıyosunn :55:

Allaha şükür bende çok iyiym kızlar.
Ama şu internetim habire gidip geliyo! :47:
demin 1 paragraf yazmıştım net gittin, nasıl sinir olduuummm :95:

Benim kırması ayrı dert hiç yoktan kavga çıkarıyoruz. İkimizde aşırı derecede kıskancız başlıca sebep zaten o oluyo. Bi de kızlar şu son 1-1.5 aydır kavgalarda hep kendini haklı görüyo ben nerdeyse konuşamıyorum bile. Söylediğim herşeyi ters anlayıp başka yere çekiyo( o da benim aynı şeyi yaptığımı düşünüyo) Haksız olduğuna onu ikna edemiyorum. Napıcam ben:ssz:

ufff kışkançlık bizde de var canımm yaa , benimki de yoktan yere tartışma çıkartırr :19: hımmm valla bilemiyorum canım benmki de hep kendini haklıymış gibi görür niye böyleler anlamak güç gerçekten :50: son zamanlarda çok mu streslisiniz gerginsiniz artık bir zaman sonra iki tarafında alttan alma potansiyeli düşüyo :ssz:

ufff kışkançlık bizde de var canımm yaa , benimki de yoktan yere tartışma çıkartırr :19: hımmm valla bilemiyorum canım benmki de hep kendini haklıymış gibi görür niye böyleler anlamak güç gerçekten :50: son zamanlarda çok mu streslisiniz gerginsiniz artık bir zaman sonra iki tarafında alttan alma potansiyeli düşüyo :ssz:

Bence bende sorun yok bütün suç sert erkek sevgilimde:1:

Back
X