- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi prospectingkit
- #18.081
Kuzum onun aklını başına getirecek en iyi şey ayrılık. Hele bi ayrıl bak nasıl eski ilgili haline dönüyo. Ama tabiki bunu yapabilmek için çooook büyük cesaret ve kararlılık gerek. Onu istediğin zmn silebileceğini gördüğünde kıstırır kuyruğunu dolanır peşinde. Bak yanlış anlama sakın sana bunu yap demiyorum. Çünkü küçükte olsa geri dönmeme ihtimali bile olabilir. Sadece bunun işe yarayacağını bildiğimden düşündüklerimi söyledim. Ama sakın sen bunu yapma balım
canım biz senin anlattıklarından yola çıkarak yorum yapabiliyoruz ancak ama sana ne hissettiğini anlamamız çok da mümkün değil bunu en iyi sen anlayabilirsin. tabi objektif olmalısın olmasını istediğin şeyi değil de gerçekten ne hissettiğini ölçmelisin. ters köşe yap artık onu sandığı gibi eylul ağlayıp sızlayıp affetmesin onu, sürtsün burnunu eylul onun.
aslına bakarsan lunnam sen haklısın valla böyle umursamaz bi adam geri dönmeyebilir diye şüphelerim var. O geri dönmeyip sen ararsan onu hepten kaybetmiş olursun. Eylül cepte der bundan sonra. Ama bu şekilde de yanında kalsan ne kalamasan ne kafasına göre yaşıyo. Ya canım seviyo beni diyebiliyosan gerçekten lunnanın dediği yapılabilir bence
bir kez onun yüzündne ayrılık yaşadık o zaman çooook pişman olmuştu barışmak için yapmadığı şey kalmamıştıı barışdıktan sonra da baya bir zaman çook iyiydi sonra yine böyle oldu iştee
sürtücem canım gerçekten ben geri adım atmıyorum ama ben böyle yaptıkça o daha da beter yapıyoo , bak sen bir şey yapmadıkça düüzelmiycek bu durum dedim dedim beni eskisi gibi sevmediğini gösterdin bana dedim düzelmesin o zaman dedi sadeeeceee
çok tuhaf hissediyorum kandırlımış ama hala bastırılmaya çalışılıyo gibi hissediyorum hala üste çıkmaya çalışıyo o kadar alışmış ki benim alttan almamaaa şimdi baş kaldırmama daha çok sinirleniyoo :2:
bilmiorum ben ayrılırsam barışmak istese de inadından gururundan barışmaz diye düşünüyorumm ve yine bni suçlar bu seferr allahımm yaşadığım şeylere bakk böylemiydik bizzzzz