- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi prospectingkit
- #18.521
ayy ben neden hep c.tesi günü görüşücekmişsiniz gibi konuşuyorum heppazar günüydü dimi
canım sen c.tesileri çalışıyo musun normale var mı mesain?
ben napım kuzu ya düğün hazırlıkları yetişmicek diye bi korku kapladı içimi şurda ne kaldı 2,5 ay ben daha gelinlik bile bakmadımdün organizasyon için birileriyle görüşmüş nişanlım fiyat falan araştırması yapmış ama daha istediğimiz gibi bi yer bulamadık salon düğünü yapmak istemiyoruz şöyle açık hava olsun istiyoruz kır düğünü yemekler pişirilsin hem eğlenelim hem yiyelim zaman daraldıkça ben de darlanıyorum valla. şu bi hafta geçsin nişanlım gelsin inşallah istediğim bi gelinlik bulurum hiç uğraşmam daha istenbula gidip
daha evin mobilyası falan seçilecek tamam bunlar o kadar dert değil beğendik mi yeter ama ne bilim işte telaş yaptım
![]()
evet ama daha bilmiyor pazar buluşacağımızı
evet canımm sen bir yandan modeller bak bence araştır beğendiklerini nişanlına göster resimlerini ( mobilya , ev eşyaları için ) , o gelince de direk alırsınız zamandan da kazanmış olursun tatlım merak etme allah kolaylığını verir ama az da kalmış tabii
internetten de araştırma yapılabilir öncesinde , kır düğünü , açık hava mekanları çok fazla zaten istanbulda olacaktı düğün dimi yer çok ama rezervasyon olarakta dolabilir canımm aslında baya bir öncesindne yer bakmaya başlasaydınız keşke ,
internetten organizasyon firmalarının numarasını alıpta görüşmekte fayda var , gelinlik için de sen oralarda ki modevleriyle görüşüp istediğin tarzda gelinlği dikebilecek bir yer bulmalısın canımm diktirme uzun sürüyo biliyorsun provası falan