Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

sende ozlemiceksen sorun yok tatlimm

Ediyorum kuzum ama sabah namazını bıraktım yine vicdan azabı çekiyorum ama öyle işte

Süpersin seeen

Sabah namazı ve yatsı cok sevap biliyorsun kuzum kalkmaya çalış arada kalkamadığın zamanda kazasını kılarsın cok sevindim senin adına bende kılıyorum Allah razı olsun neslihandan o teşvik etmişti beni

Ediyorum kuzum ama sabah namazını bıraktım yine vicdan azabı çekiyorum ama öyle işte

Allah kabul etsin canlarimmm
bende yeni eve tasindim bu evin kiblesini bulamiyorum
ramazanda geliyor kesintisiz 5 vakit namaz kilcam insAllahh

iyi karşıda değilsin 1 saatlik mesafe var aramızda :)))[/QUOTE]

Aynen canım İstanbul bulusması yapalım bir ara

Ay canım inşallah ya telefonun ne model şimdi ben bi program indirdim mesela baya özelliği var birtanesinde kıbleyi buluyor direk ve hiç şaşmadı şimdiye kadar

Ay canım inşallah ya telefonun ne model şimdi ben bi program indirdim mesela baya özelliği var birtanesinde kıbleyi buluyor direk ve hiç şaşmadı şimdiye kadar

canim telefonum galaxy ace soyle programi bi bakim varsa indirim ben
internetten buluyorum surekli kible saatlerini ama tabi bu siteler nekadar guvenilir ben nekadar dogru bulmusum kibleyi bilmiyorum
Allah gunah yazmasin bir kac kez kildim tam emin olmadanda olsa :26:

Son düzenleme:
Neslihan bitanem benim beni de sabah namazına teşvik etmişti allah razı olsun. En kısa zmnda yine başlamak istiyorum tatlım zaten ramazanda geliyo sahura mecbur kalkıcam o zmn hayatta atlamam sabah namazını. Bende senin adına çok sevindim yavrum. Hele bu aralar bol bol dua etmenin namaz kılmanın sana çok faydası olacak. Rabbim sana sabır metanet verecek inş.
durmuyonuz ki ama
aksam oldu mu pirrr ucuyonuz hepiniz
Evde netim olsa geceleri de bırakmam sizi ama yok giremiyorum kuzum

dusun dusun yavrumm
ozlemeden olmuyor ki hicc nekadar sinir etselerdee
Aynen tatlım ne onlarla ne onlarsız.

Kuzum sana kolay yolunu söyleyeyim çanak antenlere bak. Çanaklar her zmn kıbleyi gösterir ben öyle buluyorum

Aynen tatlım ne onlarla ne onlarsız.

Kuzum sana kolay yolunu söyleyeyim çanak antenlere bak. Çanaklar her zmn kıbleyi gösterir ben öyle buluyorum

aa canim hic bilmiyordum hemen camdan disari baktimm bitane canak gordummm
gercekten kibleyi mi gosteriyor bunlar simdi guveneyim mi ben bu canaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…