- 5 Nisan 2013
- 540
- 183
- 123
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.901
Çok isterdim gelmenizi.Burda hem heyecanlı-hem mutlu-hem gergin dönemde konuşmak,Bir şeyler paylaşmak çok iyi geliyor.İyki varsınız kuzularımmm
Evet biraz yoğun çalışıyorsun ama napıcaksın kuzum hayat ..
Sen namaza devam ediyor musun bebeğim ?
Vallahi o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi bi yatıp 1 sene uyanmayasım var. Ama o zmn burda ne konuşuyosunuz diye merak ederim. Siz de gelin yaz uykusuna yatalım biz. Erkekleri özlemek konusunu açmak yok ama baştan anlaşalım
Bende hatırlıyorum seni Allah tamamına erdirsin inşallah cok az kalmış
Hangi şehirdeydin sen canım ?
sende ozlemiceksen sorun yok tatlimm
İstanbul canımmm.sen??
Ediyorum kuzum ama sabah namazını bıraktım yine vicdan azabı çekiyorum ama öyle işte
Ben Neciyim burda doktor civanım :)
Lunna alıntı yapamamışım bir daha kendine öyle söylersen diline biber sürerim
Bende neresinden :)
durmuyonuz ki ama
aksam oldu mu pirrr ucuyonuz hepiniz
Hmmmmmmmmmmmmm bi düşünmem lazım:26:
Bayrampaşa :)) senn
Ediyorum kuzum ama sabah namazını bıraktım yine vicdan azabı çekiyorum ama öyle işte
Süpersin seeen
Sabah namazı ve yatsı cok sevap biliyorsun kuzum kalkmaya çalış arada kalkamadığın zamanda kazasını kılarsın cok sevindim senin adına bende kılıyorum Allah razı olsun neslihandan o teşvik etmişti beni
Levent bende :)
Allah kabul etsin canlarimmm
bende yeni eve tasindim bu evin kiblesini bulamiyorum
ramazanda geliyor kesintisiz 5 vakit namaz kilcam insAllahh
Ay canım inşallah ya telefonun ne model şimdi ben bi program indirdim mesela baya özelliği var birtanesinde kıbleyi buluyor direk ve hiç şaşmadı şimdiye kadar
Neslihan bitanem benim beni de sabah namazına teşvik etmişti allah razı olsun. En kısa zmnda yine başlamak istiyorum tatlım zaten ramazanda geliyo sahura mecbur kalkıcam o zmn hayatta atlamam sabah namazını. Bende senin adına çok sevindim yavrum. Hele bu aralar bol bol dua etmenin namaz kılmanın sana çok faydası olacak. Rabbim sana sabır metanet verecek inş.Süpersin seeen
Sabah namazı ve yatsı cok sevap biliyorsun kuzum kalkmaya çalış arada kalkamadığın zamanda kazasını kılarsın cok sevindim senin adına bende kılıyorum Allah razı olsun neslihandan o teşvik etmişti beni
Evde netim olsa geceleri de bırakmam sizi ama yok giremiyorum kuzumdurmuyonuz ki ama
aksam oldu mu pirrr ucuyonuz hepiniz
Aynen tatlım ne onlarla ne onlarsız.dusun dusun yavrumm
ozlemeden olmuyor ki hicc nekadar sinir etselerdee
Allah kabul etsin canlarimmm
bende yeni eve tasindim bu evin kiblesini bulamiyorum
ramazanda geliyor kesintisiz 5 vakit namaz kilcam insAllahh
komsumm kaldik mi ikimiz bas basaa
seninde mesain bitiyor gider dinlenirsin
Aynen tatlım ne onlarla ne onlarsız.
Kuzum sana kolay yolunu söyleyeyim çanak antenlere bak. Çanaklar her zmn kıbleyi gösterir ben öyle buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?