Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

lunnam seni çok yoruyo bunlar

başka bi şey yapmaya izin yok be kuzu anca ayaklar işte seninki de eminim karşı nasılsa aynı kafadan benim nişanlımla
Evet tatlım çok yoruldum çok bunaldım patlamak üzereyim

Aynen kuzum ya sadece kimsenin olmadığı gözden ırak yerlerde denize girebilirim güneşlenebilirim. Zaten benim derdim denize girmek yüzmek değil pek sevmem. Sadece güneşlenebileyim yeter. Geçen yaz bi yere gitmiştik gölde sandal kiraladık bayağı uzaklaştık sonra sıvadım kolları paçaları güneşlendim
Vaaay orjinal gelinimiz Çok hoşlar tatlım ben çok beğendim. Ama o ayakkabıları düğün gecende giymek sabır güç herşey ister Platformları yok mahveder ayaklarını Gelinliğin fotoğrafı yok mu tatlım ya çok merak ettim

iyi fikir başka çare yok bizimde öyle bi şey yapmamız lazım demek ki denize açılıp rahatça güneşlenmek, tuttum bunu

Vaaay orjinal gelinimiz Çok hoşlar tatlım ben çok beğendim. Ama o ayakkabıları düğün gecende giymek sabır güç herşey ister Platformları yok mahveder ayaklarını Gelinliğin fotoğrafı yok mu tatlım ya çok merak ettim[/QUOTE]

Yok bu sadece renk amaçlı koydum.Öyle olmayacak direk:))))) malesef tarif ettim istediklerimi sadece ama şöyle anlatabilirim.Abartısız üst tarfa straplez -dantel olacak.Çok az dantelin belli yerlernde taşlar.Uzun bir duvak olacak.Sadece hayal tülden prenses etek olacak.kafamda çiçekten taç istiyorum.Ondan taşlı bir gelinlik istemiyorum. Eki Görüntüle 744337 arkadan bu şekil çapraz.ama saçlarım salık olacak.zaten benimde sarı.

iyi fikir başka çare yok bizimde öyle bi şey yapmamız lazım demek ki denize açılıp rahatça güneşlenmek, tuttum bunu

Yok bu sadece renk amaçlı koydum.Öyle olmayacak direk:))))) malesef tarif ettim istediklerimi sadece ama şöyle anlatabilirim.Abartısız üst tarfa straplez -dantel olacak.Çok az dantelin belli yerlernde taşlar.Uzun bir duvak olacak.Sadece hayal tülden prenses etek olacak.kafamda çiçekten taç istiyorum.Ondan taşlı bir gelinlik istemiyorum.Eki Görüntüle 744336 Eki Görüntüle 744337 arkadan bu şekil çapraz.ama saçlarım salık olacak.zaten benimde sarı.[/QUOTE]

Hmmmm hayal ettimde süpeeeeeeeer senin iki düğünün olacaktı dimi tatlım nişanlında saçlarını açık ve taçlı istiyodu yanlış hatırlamıyosam peki diğer düğünde de mi salıcaksın saçını birinde gelin topuzu yapsaydın kız

Hmmmm hayal ettimde süpeeeeeeeer senin iki düğünün olacaktı dimi tatlım nişanlında saçlarını açık ve taçlı istiyodu yanlış hatırlamıyosam peki diğer düğünde de mi salıcaksın saçını birinde gelin topuzu yapsaydın kız[/QUOTE]

Yok benim tek düğünüm olacak.Ama kınam biraz şen şakrak olacak.Dansöz falan ayarladım baya kopucaz:) kınamdada 3 elbisem var nasıl yaptrsam sacımı 3 üne uygun bilmiyorum.Onda biraz karışık kafam.:44:

Doğru doğru bi kaç kişi daha vardı.Aynı günde muradımıza erices:)))) 15 eylül hayatım :)
pembegelin de var yine 15 eylül ne güzel her birimiz başka bi yerde mutluluğunu yaşıyo olacak allah hayırlısıyla göstersin o günleri

ne cok eylul gelini varmiss yaa
evde kaliyommm alann yokkk ühüü :120:

kız dur minnakım ne evde kalamsı kim 22 yaşında evde kalıyomuş senin mavi gözlü prensin alıcak ki hele şu okulu bitireydin

hay ben bu okulunn...
son senemde mezuniyete bi kac ay once basicam nikahi valla
yetti garii canimdan bezdimm

Yok benim tek düğünüm olacak.Ama kınam biraz şen şakrak olacak.Dansöz falan ayarladım baya kopucaz:) kınamdada 3 elbisem var nasıl yaptrsam sacımı 3 üne uygun bilmiyorum.Onda biraz karışık kafam.:44:[/QUOTE]

Sen Arnavut fln mısın kuzum Arnavutlar kına da 7 kıyafet değiştiriyodu:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bnm eylülde ilk konuşmam.11 eylülde. nikahımıda istediğim gibi 11 eylüle aldım.Düğünüm 15 eylül.İstenmem eylül:) önemli bir ay bnm için :)))))

benim icinde kasim oyle yaa
daha isteme nisan yok tabi ama dogum gunum kasimda yil donumumuz kasimda
bende buyuk ihtimal kasim icin ayarlicam nikahi Allah izin verirse tabi bir kac yil sonra simdilik imkansizdaaa

anammm biri dansozz mu dediii
ayy ne guzel bende istiyommm
gelim mi bende oynamaya

hay ben bu okulunn...
son senemde mezuniyete bi kac ay once basicam nikahi valla
yetti garii canimdan bezdimm
kıy nikahı kız valla bak bende askerliğini yapmasına izin vermedim önce düğün diye karar verdik yetti ömrümüzden gidiyo ayrı gayri 13 eylülde 6. yılımıza giricez yetsin artık. okul da biter askerlikte yapılır ama artık ayrılığa katlanıcak gücüm yok

Yok benim tek düğünüm olacak.Ama kınam biraz şen şakrak olacak.Dansöz falan ayarladım baya kopucaz:) kınamdada 3 elbisem var nasıl yaptrsam sacımı 3 üne uygun bilmiyorum.Onda biraz karışık kafam.:44:

Sen Arnavut fln mısın kuzum Arnavutlar kına da 7 kıyafet değiştiriyodu:26:[/QUOTE]

Yugoslav canım.Nişanlımda selanik kısaca göçmeniz.Ama genel olrak arnavut diyorlar.Ewet bizde öyle ama ben uğraşamam 3 tane yeter dedim. :)) Boşnaklar daha düşkün bize göre.Yani göçmenlerin arasındada farklılık var.

bende bulgaristanliyimmmm
merabaaaa

Sen Arnavut fln mısın kuzum Arnavutlar kına da 7 kıyafet değiştiriyodu:26:

Yugoslav canım.Nişanlımda selanik kısaca göçmeniz.Ama genel olrak arnavut diyorlar.Ewet bizde öyle ama ben uğraşamam 3 tane yeter dedim. :)) Boşnaklar daha düşkün bize göre.Yani göçmenlerin arasındada farklılık var.[/QUOTE]

Hmm anladım güzelim bizim Arnavut gelinimz var o öyle yapmıştı bi de annesi genç kızlara rengarenk şalvarlar dikmişti çok hoştu. Dansöz fln bende gelmek isterdim valla ne kadar eğlenceli olucağını tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…