- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.861
teşekkür ederim cnm.Giremiyorumm yaa ewlenmişssin bile.hayırlısı olsn cok sevindim.Sıra bizde inş :))
Evet tatlım çok yoruldum çok bunaldım patlamak üzereyimlunnam seni çok yoruyo bunlar
başka bi şey yapmaya izin yok be kuzu anca ayaklar işte seninki de eminim karşı nasılsa aynı kafadan benim nişanlımla
Vaaay orjinal gelinimizGelinlinliğimin siparişini vermiştim.Temmuzda dikmeye başlayalım diye.Kına kıyafetlerimle birlikte.Son zamanlar zayıflarsın ondan dikimi düğüne yakın tutalım dediler.1 haftaya kadar başlayacak dikimlerim :))) Ayakkabıda fikir değiştirdim neon pembe bir ayakkabı ve Eki Görüntüle 744333 Eki Görüntüle 744334 bu şekilde bir çiçek düşünüyorum.Ayrıca kuşağımda bu şekilde pembe olacak.Kombin edince çok hoşuma gitti.
düğün 15 eylül mü ? yanlış mı hesap yaptımmerhababir eylül gelini daha demek hayırlı uğurlu olsun
Merhaba canımmm.Teşekkür ederimm çok sağol:)) Herkesin hayırlısı olsun inşşşş :)))
Evet tatlım çok yoruldum çok bunaldım patlamak üzereyim
Aynen kuzum ya sadece kimsenin olmadığı gözden ırak yerlerde denize girebilirim güneşlenebilirim. Zaten benim derdim denize girmek yüzmek değil pek sevmem. Sadece güneşlenebileyim yeter. Geçen yaz bi yere gitmiştik gölde sandal kiraladık bayağı uzaklaştık sonra sıvadım kolları paçaları güneşlendim
Vaaay orjinal gelinimizÇok hoşlar tatlım ben çok beğendim. Ama o ayakkabıları düğün gecende giymek sabır güç herşey ister Platformları yok mahveder ayaklarını Gelinliğin fotoğrafı yok mu tatlım ya çok merak ettim
düğün 15 eylül mü ? yanlış mı hesap yaptımeğer öyleyse düğündaşız dicektim de
iyi fikir başka çare yok bizimde öyle bi şey yapmamız lazım demek ki denize açılıp rahatça güneşlenmek, tuttum bunu
Vaaay orjinal gelinimizÇok hoşlar tatlım ben çok beğendim. Ama o ayakkabıları düğün gecende giymek sabır güç herşey ister Platformları yok mahveder ayaklarını Gelinliğin fotoğrafı yok mu tatlım ya çok merak ettim
ne cok eylul gelini varmiss yaa
evde kaliyommm alann yokkk ühüü :120:
Yok bu sadece renk amaçlı koydum.Öyle olmayacak direk:))))) malesef tarif ettim istediklerimi sadece ama şöyle anlatabilirim.Abartısız üst tarfa straplez -dantel olacak.Çok az dantelin belli yerlernde taşlar.Uzun bir duvak olacak.Sadece hayal tülden prenses etek olacak.kafamda çiçekten taç istiyorum.Ondan taşlı bir gelinlik istemiyorum.Eki Görüntüle 744336 Eki Görüntüle 744337 arkadan bu şekil çapraz.ama saçlarım salık olacak.zaten benimde sarı.
pembegelin de var yine 15 eylül ne güzel her birimiz başka bi yerde mutluluğunu yaşıyo olacakDoğru doğru bi kaç kişi daha vardı.Aynı günde muradımıza erices:)))) 15 eylül hayatım :)
ne cok eylul gelini varmiss yaa
evde kaliyommm alann yokkk ühüü :120:
pembegelin de var yine 15 eylül ne güzel her birimiz başka bi yerde mutluluğunu yaşıyo olacakallah hayırlısıyla göstersin o günleri
kız dur minnakım ne evde kalamsı kim 22 yaşında evde kalıyomuşsenin mavi gözlü prensin alıcak ki hele şu okulu bitireydin
Bnm eylülde ilk konuşmam.11 eylülde. nikahımıda istediğim gibi 11 eylüle aldım.Düğünüm 15 eylül.İstenmem eylül:) önemli bir ay bnm için :)))))
Hmmmm hayal ettimde süpeeeeeeeer senin iki düğünün olacaktı dimi tatlım nişanlında saçlarını açık ve taçlı istiyodu yanlış hatırlamıyosam peki diğer düğünde de mi salıcaksın saçını birinde gelin topuzu yapsaydın kız
Yok benim tek düğünüm olacak.Ama kınam biraz şen şakrak olacak.Dansöz falan ayarladım baya kopucaz:) kınamdada 3 elbisem var nasıl yaptrsam sacımı 3 üne uygun bilmiyorum.Onda biraz karışık kafam.:44:
kıy nikahı kız valla bak bende askerliğini yapmasına izin vermedim önce düğün diye karar verdik yetti ömrümüzden gidiyo ayrı gayri 13 eylülde 6. yılımıza giricez yetsin artık. okul da biter askerlikte yapılır ama artık ayrılığa katlanıcak gücüm yokhay ben bu okulunn...
son senemde mezuniyete bi kac ay once basicam nikahi valla
yetti garii canimdan bezdimm
Yok benim tek düğünüm olacak.Ama kınam biraz şen şakrak olacak.Dansöz falan ayarladım baya kopucaz:) kınamdada 3 elbisem var nasıl yaptrsam sacımı 3 üne uygun bilmiyorum.Onda biraz karışık kafam.:44:
anammm biri dansozz mu dediii
ayy ne guzel bende istiyommm
gelim mi bende oynamaya
Yugoslav canım.Nişanlımda selanik kısaca göçmeniz.Ama genel olrak arnavut diyorlar.Ewet bizde öyle ama ben uğraşamam 3 tane yeter dedim. :))Boşnaklar daha düşkün bize göre.Yani göçmenlerin arasındada farklılık var.
Sen Arnavut fln mısın kuzum Arnavutlar kına da 7 kıyafet değiştiriyodu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?