Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bende bulgaristanliyimmmm
merabaaaa

hahah merhabaaaaaa :)) göçmenler candır.Hepimiz kardeşiz o ayrı.Balkan müziklerine adetlerine hayranım ama.İyiki göçmenmişiz diyorum.Hee başka bi yerden olsaydık oranın adetleri güzel gelirdi belki.Her düğün Her gelin güzeldir:))

aynen canimm yaa bende 6. sinifa gecince 6. yilimiza girmis olcazz
ben diyorum o ara nikahi basim sonra mezuniyetten sonra dugunu yapariz
ben herifi garantiye alim de sonra nikah stresiydi yok evlenebilcez mi ay sorun cikacak mi derdi olmasin basimda rahat rahat hareket edim deee hayirlisi istee...
ben boyle hayal ediyorum gecende benimkine dedim kafmda br nikah tarihimiz bile var diye 5. yildonumumuzde nikah tarihimiz olsun dedim
gulumsedi guzel fikir tarih guzelmis dedi ama sanki ben ondan daha cok hevesliymisim gibi duruyor
arada hadi konusuyor iste bankaya girdi birikim yapcak altin alcak her ay fln esyalarimizi evimizi dusunuyor yavastan
ama boyle tarih konusunda dugun dernek konusunda hep ben daha hevesli duruyorum
bende geri cekcem artik kendimi zaten ne pacalari siviyorum daha teklif yok birsey yok

Ewet ewet:))) Ne demekk gel tabiii:)) 1 kere oluyor kızlar arasında nasılsa.İyice filmi koparalım dedim :))

aynen canimm katiliyorum valla
benimde kinam bulgaristanda olcak dugunu sevgilimin memleketinde yapcaz mecbur
kinayi dugun gibi yapasim var hic bitmek bilmeyen birsey olsun dansozlu fln herkes kurtlarini doksun
hisim arkaba tanidik dugunumu goremicekler bari boyle bir kina yapalim istiyorum ama bakalim
isler ciddiye binince buyukler neye karar kilcak

he canim oylee
ben daha bulgaristandayim ama turkiyeye yerlesemedim
kismetse evlenince artikk
her memleketin adeti guzeldir yaa hayran kaliyorum valla

he canim oylee
ben daha bulgaristandayim ama turkiyeye yerlesemedim
kismetse evlenince artikk
her memleketin adeti guzeldir yaa hayran kaliyorum valla

İnşallah inşallah herşeyin hayırlısı.Tabiki herkes unutulmayacak birşey yapmak istiyor.Ben hafife almıyorum açıkcası.Özeniyorum çok.Herkesin kalbıne göre versin allah.

şekerim biz daha çok kuruyoruz ama zamanı gelince çok da güzel istiyolar onlarda evliliği çocuk biliyo şimdi düğün yapmanın imkansız olduğunu o yüzden ağırdan alıyodur. yoksa birikime başlamış işte ne güzel 3 yıla kadar istediğiniz her şeyi gönlünüze göre alırsınız şimdi seni de kocaman öpüyor ve yola koyuluyorum

Sizin mesailer bitmedi mi daha cene çalıyorsunuz burda
tam zamanı bebek ben çıkıyorum görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

aynen canimm haklisin erkekler daha cok dizginliyor kendini isin rahat ettirme kismindalar onlar
biz kelebek gibi ucusuyoruz haydi gorusuruz canimm

oyy komsum kiyamamm tez gecsin 1 saat o zaman
yat dinlen hemencikk

Vallahi o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi bi yatıp 1 sene uyanmayasım var. Ama o zmn burda ne konuşuyosunuz diye merak ederim. Siz de gelin yaz uykusuna yatalım biz. Erkekleri özlemek konusunu açmak yok ama baştan anlaşalım

Hmm anladım güzelim bizim Arnavut gelinimz var o öyle yapmıştı bi de annesi genç kızlara rengarenk şalvarlar dikmişti çok hoştu. Dansöz fln bende gelmek isterdim valla ne kadar eğlenceli olucağını tahmin edebiliyorum[/QUOTE]

Çok isterdim gelmenizi.Burda hem heyecanlı-hem mutlu-hem gergin dönemde konuşmak,Bir şeyler paylaşmak çok iyi geliyor.İyki varsınız kuzularımmm

Ben varım özellikle bu yaz yapalım ve ben kışa doğru kalkayım hersey gecmiş bitmiş olsun

Çok isterdim gelmenizi.Burda hem heyecanlı-hem mutlu-hem gergin dönemde konuşmak,Bir şeyler paylaşmak çok iyi geliyor.İyki varsınız kuzularımmm[/QUOTE]

Bende hatırlıyorum seni Allah tamamına erdirsin inşallah cok az kalmış
Hangi şehirdeydin sen canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…