Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kaç kurtul bakalım aşkmdan istediğin yre git
Kmle konşsan kme dokunsan beni bulacaksın
Yatagına yattığın an düşüncelerin beni çagırıcak
Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak

Aşk bir yarış aramızda ödül mtluluk
Hiç farktmez sen yada ben kazanmalıyız

Lay La Lay Lalay ben güneş sen ay annemde seviniyor
Ha ha ha hahay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor

sabahtan beri dilimdesin be şarkı

iki taraf çok kıskanç olunca daha beter oluyomuş onu anlamış oldum imdi
kız bu erkekler hep öyle kendilerine her şey serbest olucak iş bize gelince biz hastayız. adamı bi hasta ederim görür günü
gerçi ben bu sıra rahatım okuldayken daha sıkıntılıydı benim için kıskançlıklarım çoktu şimdi evden işe işten eve arada sohbetlere gider onlarda pazar sabahları namazdan önce. dün işte anneannesine gitti o kadarcık okulu bitti de çevresi değişti rahata erdim.

nazarımmm en rahatı sensin kışla sınırları içerisinde bilmem kaç tane adamla beraber kız yok hiç ohhh

nazarım nerelerdesin yoklamaya geç kalıyosun kaçtır canım

aman canım akıl sır ermiyor bu erkekleree
kendide bukadar kıskanç olduğu halde dahada uzatsaydı gösterirdim ben ona gününü

yaaağğğğriiiim çarşıya çıktı canım.onunla ilgilendim biraz
anca gelebildim.
yok kıız,çarşıya çıktığında bile yokluyorum sürekli 'kız var mı kız var mı' diye var ama hepsi kör topal diyo

kendide bukadar kıskanç olduğu halde dahada uzatsaydı gösterirdim ben ona gününü

Aynen iki tarafında kıskanç olması çok kötü cnm ya bizde de aynı durum var. Yeri geliyo birbirimze hayatı resmen zindan ediyoruz. Ama napalım seviyoruz uleeeeeen

söyle canım söylee bende candan erçetin dinliyorumm

giiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttt iş işten geçmedeeennn giiiiiiiiiiiiitttt
çooookk geç olmadan vakiiiiitt
günahıma girmedeenn katilim olmadann giiitttt

hiiişşştt tamam sus ezan okunuyo
sarı şekerimmm, yeeğğğruummm
tünaydııınnn hatunlaaarr

Oytt marmişim, naber?

slm kızlarr beni hatırladınız mı ? uzun zamandır giremiyodum kk ya..malumevlendim ev işleri yemek vs.girsemde 5 dk sonra çıkmak durumunda kalıyodum..daha yeni düzenimi kurdum..sizde ne var ne yok,özlediniz mi beni

slm kızlarr beni hatırladınız mı ? uzun zamandır giremiyodum kk ya..malumevlendim ev işleri yemek vs.girsemde 5 dk sonra çıkmak durumunda kalıyodum..daha yeni düzenimi kurdum..sizde ne var ne yok,özlediniz mi beni

vaaayyyy taze gelin nasıl gidiyor evlilik

allahım allahıııımmmmmmmmmmmmmmm :95::95::95::95::95:

bnde evlenmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…