- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.061
canımmm
ossun bütün hafta çalıştın şimdi accık dinlen akşamı var daha yarını var çalışırsın kuzum:) yalnız bana uyarsan geçemezsin o sınavı çalış annem sen çalış:)kacmadımmm ders calısacam calısmıyoum tembelmıyım ben
ayy olmaz mı daha bi sürü eksik var bi de biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden sıkıntı çekiyoruz birazcık bu konuda. daha mobilya seçilecek, beyaz eşya perdeler halılar pihuvv gelinliğim bile ortada yok henüzseninde az kalmış evlenmene..hayırlısı olsun canım..son zamanlar biraz telaşlı geçer stresli olur,üzmeyin sakın birbirinizi..var mı eksiğin,yapılcak bişiler falan,yardımcı olurum valla seve seve:)
kızlar bizi bozar nazarımİyiym bende Allaha şükür, yemek yedim, çıkmamak üzere geldim
Hep yalan işteee
yook aşkım, bakmıyorum aşkım, görmüyorum aşşkııım .
benim herüfün çok fazla kız arkadaşı bile yoktur, olamaz da
o kart sesinle söylem şarkı diye kaç defa dicem
ıyı gıdıyor egıtımdeyız hala canımcım sen nasılsın aynen devammıGörüşemiyoruz annem, nasılsın?
Nasıl gidiyor yeni işin?
tarkan : adımı kalbine yaz sana gelsin
ossun bütün hafta çalıştın şimdi accık dinlen akşamı var daha yarını var çalışırsın kuzum:) yalnız bana uyarsan geçemezsin o sınavı çalış annem sen çalış:)
ayy olmaz mı daha bi sürü eksik var bi de biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden sıkıntı çekiyoruz birazcık bu konuda. daha mobilya seçilecek, beyaz eşya perdeler halılar pihuvv gelinliğim bile ortada yok henüzhaftaya nişanlım geliyo gelinlik mevzusunu hallettik mi diğerleri kolay ev hazır çok şükür temmuz sonu gibi ben gidicem yanına öyle seçicez evimizin eşyalarını. gelinlik için dün telaş yapıyodum merak etme diyo istanbulda adım başı gelinlik moda evi görüyorum eskiden dikkatimi çekmezdi ama şimdi bakıyorum dedi buluruz istediğin gibi bende salladım dert etmiyorum artık aslında burada bi gelinlik beğendim vitrinde gördüm ama henüz hiç gelinlik denemedim hangi model bana yakışır bilemiyorum hele bi gelsin bakalım gelinlik şov yapıcam nişanlıma bizim sıkıntımız şöyle ki açık bi gelinlik giymemi istemiyo ben de komple tesettür gelinlik giyemem sonuçta kapalı değilim şuan o yüzden ortası bi şey bakıcaz tanıdık moda evi var dedi hallederiz istediğin modeli dikerler dedi bakalım inşallah.
eksik olma canım valla tecrübelerinden yararlanmak isterim özellikle evlendikten sonra kızın çeyizi nasıl düzülüyo çok merak ediyorum yani her gelene gösteriliyo mu? bizim burada adetler farkı kızın çeyizi davullu zurnalı alınır kadınlar gelir görürler falan ama ben öyle bi şey yapmıcam anneme dedim sereriz çeyizimi bi odaya çağırırsın tanıdık göstermek istediklerini öyle görürler. ama evlendikten sonra nasıl olacak her gelene gösteriliyo mu cahilliğime ver canım:26::26:
kızlar bizi bozar nazarım
Devam yiğrum.
ıyı gıdıyor egıtımdeyız hala canımcım sen nasılsın aynen devammı
ders calısmam lazım lalallalalalaa
kalbimde başka ad var
Ben kızlardan korkarım abi.
Sadece arkadaşız laf.
Arkadaş ayaaaa g*t ayaaa
aynen canım öyle kızlar var ki valla evli adamı 10 kere boşatır o derece şeytanlar. ben eşeğimi sağlam kazığa bağlarım arkadaş istemem karı kız arkadaşlığı yapsın nişanlım, eşim her neyse. hem ben yapıyo muyum
Peeembe yiğrum kocasına kavuşmuştuur kiiiiii
konu bu olunca dayanamıyorum kiii:26::26:Eyvah, triplere girdin gene , şşşt tamam sakin ol. geçti gitti hoop
Peeembe yiğrum kocasına kavuşmuştuur kiiiiii
konu bu olunca dayanamıyorum kiii:26::26:
darısı başımıza be canım
Kızlar Eylül ne yaptı acaba çok merak ettim:26:
bugün sınavı vardı inşallah arayı düzeltmişlerdir de yarın görüşürler yazık kız çok üzülüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?