Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

benimkide okuldayken ilk yıllarında sorardım kızlar nasıl çok mu bölüm mimarlık olunca bi sürü kız vardır mini giyiyolar mı bakıyo musun falan derdim yok be aşkım hepsinin pantolonları 90 lar modeli der dalga geçerdi. bi gittim anam ne görim ortalık kız kaynıyo kıyafet süs püs desen son model. tabi kızlar baktıkça sokuluyorum iyice sevgilime kız ama benm sevgilim kızlarla tokalaşmayan cinsten hee o derece ama gözlerin de öyle olsun derdim ben ona bir erkeğin tesettürü gözlerindedir derdi namıslı sevgülümm benüm

tünaydııınnn hatunlaaarr

hoşgeldin hatunnn naber?

iyiy gidiyo ya çok eğlenceli mutluyum çok şükür bekarlık sultanlık falan değilmiş kızlar ya,evlenin evleniiiinn

ohh mutluluğunuz daim olsun

iyidir bacım sen nasılsın

Yaaa ama kudurtma bizi böyle evlilik evlilik diye adamların başının etini yiycem sonra
Senin adına çok sevindim tatlım allah mutluluğunuzu daim etsin

teşekkür ederim canım ya valla ben 6 yıl yedim başının etini..zaten benimki senin yüzünden evlendik diyoRabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu

slm kızlarr beni hatırladınız mı ? uzun zamandır giremiyodum kk ya..malumevlendim ev işleri yemek vs.girsemde 5 dk sonra çıkmak durumunda kalıyodum..daha yeni düzenimi kurdum..sizde ne var ne yok,özlediniz mi beni
merhaba biz tanışmadık ama ossun kaynasırız hemen allah mutluluğunuzu daim etsin darısı bizim evliliklerin böyle güzel olmasına

ohh mutluluğunuz daim olsun

iyidir bacım sen nasılsın
iyi işte c.tesi çalışan biri ne kadar iyi olursa artık

merhaba biz tanışmadık ama ossun kaynasırız hemen allah mutluluğunuzu daim etsin darısı bizim evliliklerin böyle güzel olmasına

dmi haklısın valaaa

Neyseki daha sivri sinekler basmadı ortalığı. Bi de onlar çıkınca halimiz ne olucak yaa. Ben gecede 40 kere uyanıp sinek avlıyorum evin içinde

bizim burda ilaçlıyolar her akşam

istahsiztospaa kullanıcısından alıntı

amin canım ya hakkaten ctesi de pazar gibi tatil olsa ne güzel olur..çalışmıyorum ama ctesi tatil olan iş bulsam çalışcam hemen

amin canım ya hakkaten ctesi de pazar gibi tatil olsa ne güzel olur..çalışmıyorum ama ctesi tatil olan iş bulsam çalışcam hemen

anca devlet memuru olcaksın yoksa özelde c.tesi mesaisi olmayan yer bulmak zor oldu bu devirde biz de katlanıyoruz işte yine şükür ya işim olmasa bütün gün sıkıntıdan patlardım heralde. hayır evli olsam yine bi meşgalem olur evin temizliği yemeği ütüsü bilemem neyi gün geçer ama bekar olunca zor zaman geçmez o yüzden evlenene kadar devam edicem çalışmaya sonraaaa keyiff

seninde az kalmış evlenmene..hayırlısı olsun canım..son zamanlar biraz telaşlı geçer stresli olur,üzmeyin sakın birbirinizi..var mı eksiğin,yapılcak bişiler falan,yardımcı olurum valla seve seve:)

iyidir boncuum snden naberr ?

yok kız 10buçukta kalktım ben
İyiym bende Allaha şükür, yemek yedim, çıkmamak üzere geldim

Hep yalan işteee
yook aşkım, bakmıyorum aşkım, görmüyorum aşşkııım .
benim herüfün çok fazla kız arkadaşı bile yoktur, olamaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…