- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.081
Evet cnm ya yazık valla inş herşey yoluna girer. Sen daha çıkmıyomusun bebek
yok be kuzum daha 4 e kadar buradayım hem zaten patron gelmedi bile nasıl bi şey bu anlamıyorum gerçekten
Yaşasın 4e kadar bana arkadaş var
accık daha sevindiriyim seni o zaman şeker 4 ten sonrayı bulacak gibi geliyo bana ama du bakalım
ee anlat bakalım kv den hiç yorum yok mu sevgiline bi şey dememiş mi memnun ayrılmıştır eminim ama ossun direkt ağızdan duymak daha hoş
Annemi çok sevmiş bundan sonra kankim benim demişDünde işyerime uğradı kv annen bişey diyo mu benimle ilgili diye soruyo
oyy maşallah fıstığım inşalalh hep böyle tatlı tatlı geçinirler özellikle de seninle hep iyi kalır inşallah
biliyo musun bazı kv leri gerçekten anlamıyorum neden oğlunun sevdiği kıza kötülük yapıp fitne fesatla aralarını bozmaya çalışırlar? düşünüyorum acaba oğlum olsa yapar mıyım aynı şeyleri?
yapmam diyorum canımdan can olan insanın üzülmesine dayanamam o mutluysa nasıl bozarım mutluluğunu.
kadınları anlamak zor diyolar ya erkekler ben kendi cinsimi anlayamıyosam onlar anlamamakta çok haklı
Evet tatlım ya sen gelinine kötü davranarak sonuçta evinin içindeki huzuru yok ediyosun kendi oğlunu da üzüyosun. Bazı insanların işi gücü kötülük. Allah onlardan korusun bizi.
amin canım. bazen diyorum ki bi insan ne kadar görmezden gelebilir ki ne kadar kötüye iyilikle karşılık verebilir? ben heralde yapamazdım o yüzden allah kimseye böyle dertler vermesin ne diyim.
Ayy bende dayanamazdım bi de benim canım bişeye sıkılsın ya da karşımdakinden hoşlanmayayım hemen belli ederim. Müşterilere bile. Elimde değil sevmediğim insana iyi davranamıyorum konuşup yüzüne gülemiyorum. Kv ile aram bozulursa işler bayağı karışır herhalde.
Napıyorsunuz işçiler
ben de pek takınamıyorum o maskeyi neyse o şekilde davranıyorum. ama bizim gibiler yaranamıyo accık rol yapmayı bileceksin bu devirde böylesine kul köle olunuyo. etrafımda 2 örneği var iki kv nin de iki gelini var. gelinlerden biri kv nin kölesi gibi diğeri misafir gibi gelir gider. kim daha çok değer görüyo misafir gibi gelip giden gelinler. ne kadar çok ödün verirsen o kadar az kıymet görüyosun. oysa ki tam tersi olamalı.
hadi bunları geçtim arkdaşım 2 sene olacak evleneli kv sinin evine her gün gidecek temizliğini yapacak ama yine memnun değil ki ondan başka 4 gelin daha var ama arkadaşım son gelin en küçük gelin sanki mecburmuş gibi iş bekliyolar ondan hele bi iş yapmasın gör bak nasıl tavır takınıyolar yazık kocası da yurtdışında. temmuzda işlemlerini başlatıp alacakmış yanına kocası, bi de kocası yanında olmasa nasıl katlanır ki o hayata. çok zor şeyler var allah yaşatmasın ama gördükçe ders alıyorum nasıl başlarsan öyle gider diyorum.
Napıyorsunuz işçiler
Kızlar Eylül ne yaptı acaba çok merak ettim:26:
Kızlarr dün mesaj atmadı , dün akşam faceye resim koymuş cafelerde,bende çook sinirlendim kötü oldum biz bu hadeyken sen geziyo musun yazıklar olsun sana falan dedim cevap bile atmadıı bugun de bende yarın buluşmıycak mıyız diye saydırdım yıne sabah bir mesaj attım halaaa ses yokk hiç atmadı o gun bugün yarın buluşacak mıyız bilmiyorumm çook moralim bozuk iki dakika haber vewrmk için girdim çıokıyorum yine inşallah buluşuruz ama bilmiyorumm ümidim kalmadıı görüşürüz canımm kendinize iyi bakınnn
Senin dedikodunu yapıyoruz napalım. Boncuğun yine aklı bi karış havada bi görünüyo bi kayboluyo diyoduk
inşallah canım yoksa böyle nereye kadar dayanır insan. lunnam o değil de var mısın beraber eylüle kızmayaAyyy arkadaşının durumuna çok üzüldüm cnm yazık gencecik yaşta hizmetçilik etmek için evlenmiş olmuş resmen. İnş kocasının yanına gider de bundan sonra keyfini sürer evliliğinin.
Kızlarr dün mesaj atmadı , dün akşam faceye resim koymuş cafelerde,bende çook sinirlendim kötü oldum biz bu hadeyken sen geziyo musun yazıklar olsun sana falan dedim cevap bile atmadıı bugun de bende yarın buluşmıycak mıyız diye saydırdım yıne sabah bir mesaj attım halaaa ses yokk hiç atmadı o gun bugün yarın buluşacak mıyız bilmiyorumm çook moralim bozuk iki dakika haber vewrmk için girdim çıokıyorum yine inşallah buluşuruz ama bilmiyorumm ümidim kalmadıı görüşürüz canımm kendinize iyi bakınnn
yavrum güya modemi değiştirdik net gidip geliyo diye ama hala gidiyo :44:
sorun kabloda mıdır nedir anlamadık ki :44:
inşallah canım yoksa böyle nereye kadar dayanır insan. lunnam o değil de var mısın beraber eylüle kızmaya
eylül eylül naptın sen be kuzumartık tutamıcam kendimi istersen kız bana ama valla sığır bu çocuk uğraşma daha fazla allahını seversen yazık kendine çektirdiğin çile. görüşmeyi düşünüyo olsa cevap verirdi kuzum bunun aklı 15 karış havada. daha arayıp sorma hiç bitirmek istiyo olsa bile böyle davranmaya hakkı yok azıcık erkek olsun adam olsun çıksın karşına desin ki eylül ben artık devam etmek istemiyorum bitirelim bu nasıl bi gamsızlık anlamıyorum vallahi uğraşılacak adam değil emeklerine yazık eylülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?