- 21 Ocak 2013

- 25.045

- 866

- 168

- 34

- Konu Sahibi prospectingkit
 - #19.121

canım sana şunu söyleyebilirim ancak hata yapıyosun. hala ondan medet umarak çok büyük hata yapıyosun. sana tüm bunları yaşatırken hala seni cezalandırdığını düşünerek kendine çok büyük haksızlık yapıyosun. aşk bu değil sevmek bu değil senin içinde geçerli bu canım. sana bunları yaşatıp hala biz neyiz diye beklemen bana çok uzak bi tavır. aşkımdan ölsem dahi bu şekilde davranılmasını kendime yediremem ben deli gibi sevsem bile ben arkama bakmam. diyeceksin ki başına gelmediği için bilemezsin. ama inan bana başıma gelmesine gerek yok bu senin kişiliğinle alakalı eğer kaldırabileceğine inanıyorsan söyleyeceğim her şey boş gelir ama ben senin üzülmene dayanamıyorum bu sekilde yazık sana gerçekten sana yaşattıklarına ben katlanamıyorum sen de katlanma bu eziyete lütfen bırak hayat snei daha nice güzel insanalrla karşılaştıracak
haklısın canım ama en çok ağırıma giden böyle olması işte haketmediğim halde bunları yaşıyor olmam iştee
bende yediremiyorum tabiki ama hala şoktayım bilmiyorumm
dün akşam bir akrabamızın kınasına gittim kendimi o kadar kötü hissettim ki kıskandım resmen nişanlısı da geldi kızın resmen ağzının içine düşücekk ne güzel dedim içimden allah mutlu etsin dedimm :2:
ne hissettiğimi bilmiyoırum ona karşı boşluk oldu içimdee hele ki gezdiğini eğlendiğini görüncee bir tek ben üzülüyorum demek kii , çok haklısın canımm tek üzülen benimm seven insan özleyen insan gelirdiiii