- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi prospectingkit
- #19.421
hee allah senii yeni gelin olarak elbiselerinle ortalıkta süzüleceksin yaniiben de kendime elbiseyi daha çok yakıştırıyorum ve bol bol aldım geçen sonbaharda taze gelin olunca lazım olur diyerektentabiki mini elbiseler değil yoksa ben de tekerleklide ya da bastonlu geziyo olurdum

canım ne varmış fiziğinde Allah Allahh
çok şık güzel modeller var sadece deneyip kendini onlarla görmen lazım
canımm boşver sen kendini kızlara bırak vaktin nasıl geçtiğini anlamicaksın bile
resim çekmeyi unutmayın haa
birde kızlardan birine de işte 1-2 tane resim eklesin senide etiketlesin
sen eklersen dicek bak ben ekledim ya gıcıklığına yapıyor hala umursuyor falan der
kızlar seni etiketlesin sen sadece alta yorum yap ama oyle çok sırıtan yorumlarda değil hani
ay çok güzeldi çok eğlendim falan yine anlar kasten yaptığını...
ayakkabı muhabbeti yapabilirsiniz işte aklım kaldı keşke alsaydım gibisinden
ayy kızzz o elbise çok yakıştı sanaaa yadaaa böyle şeyler yaniii
o zaten keyfinin yerinde olduğunu onu umursamayı bıraktığını anlarrr
etekleri tutuşur ararr bile hatta neden olmasınnn
kızz sen beni görmemiştin dimii bende snei çok net görmemiştimm mail adresini atsana özeldenn

aynen öyle yapıcam canımm biraz da onun gördükçe içi içini yesinn dimi yaniii ohh işte
aynen öyle yapıcam canımm biraz da onun gördükçe içi içini yesinn dimi yaniii ohh işte 

ama içimde suçluluk duygusu oluyo neden bilmiyorum sanki halimden memnunmuş gibi gezmeler resim koymalar ne bileyim ne kadar safımmm yaa

öyle canım zaten bir şeyle uğraşınca vakit güzel geçiyoo bu arada sınav çok kolaydı kızlar inşallah yüksek bekliyorumm

heralde aynı evde yaşamaya başladıktan sonra bile evlendiğimze inanamıcam bi süre
 heralde aynı evde yaşamaya başladıktan sonra bile evlendiğimze inanamıcam bi süre