Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Şimdi sen de benim içime su serptin valla beğenmeyince bozulursun diye korkmuştum:1:

arkadaşın çiçekli şeylerden hoşlanıyor snırım.:27:
sen kendi beğendiklerini ekle tosbiğim.:3:

ee evlenmek kolay değil. :12:
çok iyiyiz Alla şükür allah bozmasın..:16:
son 141 :72:

kuzularım ben 2 haftadan fazla oldu yemek takımını alalı sitede bulamadım benim aldığım modeli bikaç ayda bi güncelleniyomuş siteler öyle demişti adam bulamadım nette diyince. gelinlikte bile sade ve şıkı ararken bu kadar karışık modeller almış olamam dimi:1::1: paket yapıp adrese kargolattı aldığım mağaza şekerler, benden önce evime gitti yemek takımlarım tencerelerim :1: hele bi gidiyim çekerim resimlerini gösteririm:21::21:

oleyyy yeni fotoğraflarımıda buldum ekledim birsürü fotoğrafım olduuuuuu :) kuzum göndermedim zaten buraya ekledim oradan bakabilirsin.

eyüple olanıda birtane koydum şimdilik silmiyorum onada bakın belki aranızda karakter analizi yapabilen vardır :P:P:P

anammm anammm pek yakışmışsınız maşşalah allah daim ve her zaman mutlu etsin inşallah...:nazar:

kuzularım ben 2 haftadan fazla oldu yemek takımını alalı sitede bulamadım benim aldığım modeli bikaç ayda bi güncelleniyomuş siteler öyle demişti adam bulamadım nette diyince. gelinlikte bile sade ve şıkı ararken bu kadar karışık modeller almış olamam dimi:1::1: paket yapıp adrese kargolattı aldığım mağaza şekerler, benden önce evime gitti yemek takımlarım tencerelerim :1: hele bi gidiyim çekerim resimlerini gösteririm:21::21:

heyecanla bekliyoruz:D

bu arada kızlar hepinize ayrı ayrı görmeden ama hissederek çok ısındım.onun için bir özelliğimi söylemek isterim.bir kaçınız biliyorsunuz ben göçmenim Kahireden ve küçüklüğümden beri tarot bakıyorum ama hobi olarak değil bildiğiniz ders verme seviyesinde.çok sevdiklerimin dışında kimseye bakmam.çok sıkıştığınız ve Allah korusun bunaldığınız birşey olduğunda bana özelden sorabilirsiniz ve ben de kart açılımı yaparım size.ama tabi yanımda olmadığınız için elimden geldiğince hissederek yorumlarım :)

ben senin beğendiklerin sanmıştım :27:
topikçe hemfikiriz :21:
merakla bekliyorum senin takımı :24:

bu arada kızlar hepinize ayrı ayrı görmeden ama hissederek çok ısındım.onun için bir özelliğimi söylemek isterim.bir kaçınız biliyorsunuz ben göçmenim Kahireden ve küçüklüğümden beri tarot bakıyorum ama hobi olarak değil bildiğiniz ders verme seviyesinde.çok sevdiklerimin dışında kimseye bakmam.çok sıkıştığınız ve Allah korusun bunaldığınız birşey olduğunda bana özelden sorabilirsiniz ve ben de kart açılımı yaparım size.ama tabi yanımda olmadığınız için elimden geldiğince hissederek yorumlarım :)

beni görmüştün kuzum hatırlar mısın gerçi blmiyorum :1: gamzeliyim :17:

morincim mor şalın da yakışmış kapalılık çok yakışmış maşallah sana :nazar:

beni görmüştün kuzum hatırlar mısın gerçi blmiyorum :1: gamzeliyim :17:

morincim mor şalın da yakışmış kapalılık çok yakışmış maşallah sana :nazar:

hımmm sanırım hatırlıyorum balım ama net değil özür dilerim :( bu forumlardada bunu sevmiyorum hiçbirimiz fotomuzu koymuyoruz..

Back
X