• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

babaannenin şanına 10 tane doğurabilen torun yakışır zaaten şekerim ama elini çabuk tut:1:

işte muhasebeyi sevmiyosun ama tam muhasebeci kafası hemen altına odaklan:27::27:

8 kilo heyy maşallah nasıl çıkıyo o bebek öylee:27::27::37::37:
20 tane doktor 16 saatte dogurtmus kadını ole cıkmıs pıyasaya:27:
bn sımdı 20 yasındayyım sımdı baslasam 30 a kdr cocuk dogurmakla ugrassam anca yanı :D
altınseverım ben :21:

merhaba kızlarr....
Merhaba hoşgeldin şekerim nasılsın daha öncede gelmiştin dimi tanışmıştık sanki
heyy maşallah cinsiyete bile karar verilmiş:52::52: sevgilin az uyanık değil tabi kızın derdi çok olur ondan kız istemiyo haniii:9:

Bizde böyle kızım sevgilim söylüyo ben doğuruyorum erkeğimin sözünden çıkamam:49:

:9: kiz sevgilimde dogulu ordaki adetlerdede biraz fazla takmak takistirmak var
gecen yaz sevgilimin abisi evlendi gelinin iki koluda dirseklere kadar bilezik doluydu boynunda yakalarinda bir okadar daha :53::53:
tabi ben renk vermiyorum bizimkine gormemisler gibi rezil olmim diye yoksa cenem fln duserdi yaniii
pek oyle altincida degilim hani ama okadar parildayan sariyada insanin gozleri kamasiyor yahuuuuu :52::52::52:
bende doğuluyum cnm
bıtane petrol kralının oglunu fılan bulcam bnde taksınlar altınları bol bol
bulent ersoy gbı dolanırım etrafta :27:
canimm onlar tatli mi tatli dogarlarda
Allah gostermesin bebislerin bazi organlari gelismemiste olabilir :26:
evet ama ne tatlı olur ucuz dımı :)

Benimki kız istemiyo kız doğurmycam ben:19: 1 tane olsun benim olsun en fazla 2 tane yeter kızım çok çocukla kafayı bozarım ben:1:
bnde erkek dogurcam ıns kızların derdı bıtmıyo bee

Kıyamam sana cnm benim gel yanaş azıcık sarılıcam içim titredi:14:

Yediklerimizden fln değil o hassaslık. Annemiz babamız bize prenses gibi davranıyo el üstünde tutuyo ondan hiç zora gelemiyoruz. Önceden öylemiymiş doğurup doğurup tarlaya salarlarmış:1:

yazık bana cidden ömrüm hasretle geçti ama az kaldı kavuşucam inşallah sevdiceğime:25::25:

aslında çok haklısın ömrümüz boyunca tarla mı gördük çapa mı yaptık hayvan mı baktık bırak ineği danayı kedi bile bakamıyorum ben:9:

20 tane doktor 16 saatte dogurtmus kadını ole cıkmıs pıyasaya:27:
bn sımdı 20 yasındayyım sımdı baslasam 30 a kdr cocuk dogurmakla ugrassam anca yanı :D
altınseverım ben :21:

20 tane doktor bi bebeğe karşı :9::9: çocuk esaslı çocukmuş ortalığı ayağa kaldırmış bu büyüğünce başbakan bile olur:52:

Merhaba hoşgeldin şekerim nasılsın daha öncede gelmiştin dimi tanışmıştık sanki

Bizde böyle kızım sevgilim söylüyo ben doğuruyorum erkeğimin sözünden çıkamam:49:

kadın dediğin böyle olur helal sana tam bir türk kadını:54: ohhh alnından öptüm:27::27:

16 saattt heyy massaAllahh :53:
kadının canı cıkmıstr catalda durmaktan ya bacakları tutulur ınsanın bee

20 tane doktor bi bebeğe karşı :9::9: çocuk esaslı çocukmuş ortalığı ayağa kaldırmış bu büyüğünce başbakan bile olur:52:
bebek esaslı tabı ılerde dev adam bıle olablır bu gdısle 8 kılo yanııı kadın nasıl cıkardı onu hakkaten :D

bende doğuluyum cnm
bıtane petrol kralının oglunu fılan bulcam bnde taksınlar altınları bol bol
bulent ersoy gbı dolanırım etrafta :27:

evet ama ne tatlı olur ucuz dımı :)

nerelisin tatlim tam olarak?
kizlarin nesi var bee
ne guzel kelebekler gibi giydirirsiniz tokasidir sacidir oyy yavrummm :16:
Allah iki meyvedende tattirsin canlarr cumlemizeee :nazar:

bebegin hayali bile cok güzel ama dogurması cok zordur eminim allah hepimizin yardımcısı olsun valla :34:
inşallh nasip olur anne olmak da nasıl bi guydu oldugunu anlarız :16:

kadının canı cıkmıstr catalda durmaktan ya bacakları tutulur ınsanın bee

bebek esaslı tabı ılerde dev adam bıle olablır bu gdısle 8 kılo yanııı kadın nasıl cıkardı onu hakkaten :D

sağlam kadınmış maşallah :44:

nerelisin tatlim tam olarak?
kizlarin nesi var bee
ne guzel kelebekler gibi giydirirsiniz tokasidir sacidir oyy yavrummm :16:
Allah iki meyvedende tattirsin canlarr cumlemizeee :nazar:

aynen ya kızların giyimi kuşamı daha bi şeker oluyo saçı başı derken oyy çok şeker bi de bi şirin oluyolar bi cilve yirimmm:16: iki cins de istiyorum ben allah nasip eder inşallah

O zmn bizim kızları da kanka yaparız olur mu:13:

yazık bana cidden ömrüm hasretle geçti ama az kaldı kavuşucam inşallah sevdiceğime:25::25:

aslında çok haklısın ömrümüz boyunca tarla mı gördük çapa mı yaptık hayvan mı baktık bırak ineği danayı kedi bile bakamıyorum ben:9:

kadın dediğin böyle olur helal sana tam bir türk kadını:54: ohhh alnından öptüm:27::27:
Aynen bende iğne görünce bile bayılıyorum bütün gün oturuyorum ama eve gidince ayy offf sızlanıp duruyorum. Eskide yaşasaymışız ne olurmuşuz bilmem:1:

Oyyyy ne güzel öptün öyle:21::21::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X