• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bnm mal bırazdan msj atar
bnde ona cvp atmıyım catlasın dımı
sız ne dıonuz kızlar:23:

yaşıtız biz kuzum bunla biz ilk sevgili olduğumuzda 17 yaşında bebeydi daha elimde büyüdü :ssz: şimdi bir büyüdü bir büyüdü yani:37: şimdi bana der az büyü artık aşkım çocuk gibisin bık bık bık unuttu kendi çocukluklarını hemen:19:

ayyh sinir oluyorum şuna haklısın diyip aynı terane haklısın deme bana diye bi giriyorum kes sesinden çıkıyorum boşaltıyorum bütün sinirimi haklısın demesin bana ben zaten biliyorum haklı olduğumu düzelt kendini canımı ye :ssz:

biz de ilk zamanlarda sorun yaşamıştık böyle her ne yapıyosam haber verirdim baktım o benim kadar sallamıyo söylememeye az mesaj atmaya başladım hemen anladı bi şeylerin olduğunu noldu falan dolandı peşimde ben bi şey demiyorum tabi bi şey yok diyorum bu sefer nereye gitse haber verir oldu şimdi o huyundan kurtulduk ama hala telde yanında biri varken konuşmaz dün mesela iş çıkışı arıyım dedim durağa çıkana kadar açtı telefonu bilmem ne abiyle inşaata bakıyoruz dedi inanamadım doğru mu diyo şaka mı yapıyo bi test ediyim dedim seni seviyorum çocuk dedim eyvallah dedi :1::1: anladım yanında o bilemem ne abinin olduğunu tamam şekerim öptüm nanakını dedim kapattık telefonu:27::27:

canimcim zaten biri yaninda oldugunda benlede askim canim diye konusmaz ona zaten surat yapmam
cekinir yani normal simdi baskalarinin yaninda benle telefonda cilvelesecek hali yok ya
ama benim yapmami istedigi seyler var ama kendi bu istediklerini yapmiyor
haber vermek gibi surekli konusmak gibi
ben yazmayinca yarim saat bile olsa hemen nerdeydin niye yazmiyon ii tmm diyip surat asilir
ama beyfendi 4 saat yazmayabiliyor sonrada bir aciklamayi bile cok goruyor
tek taraflida olmuyor ezdirmem ben kendimi
dedim ki ona ben sana karsi sorumluluklarimi biliyosam sende bana karsi bileceksin
ha sorumluluklarinin oldugunu unutuyosan yada umursamiyosan o zaman ben basimin caresine bakacam dedim
nasil bakcan ki ayrilcan mi benden dedi sustum tabi 2 bucuk yillik iliskiyi pat diye bitiremiyor insan
ki beni cok seviyor biliyorum bukadar mesafeye ragmen ne aldatmisligi var ne yan gozle birisine bakmisligi var durustlugune inaniyorum guveniyorum sonuna kadar
ama gel gorki bazen huyunu hic sevmiyorumm :31::31::31:

aynen bnmkıde boyle ıste
hep haklısın sonra hopp yıne aynı
bıraz snra msj atar bnde 2 saat snra cvp atcam

ben de yarım saat daha bekleyip öyle atıcaktım en son işe gelirken yazdığı mesaja cevabımı:1::1:

aynı yaşta olmak ne güzel dimi aynı senenin çocuğu olmak :16:
ben seni merak ediyorum, foto neyin göndersene yahu :17:

güzel tabi canım ben zaten hep derdim benden büyük birini istemem sıra bana gelene kadar kim bilir neler yaşamıştır falan diye düşünürdüm :26: çok şükür allah gönlüme göre verdi:16: du bakım en son mail kutumda nişandan fotolar olması lazımdı ama bende seni isterimmm:17:

canimcim zaten biri yaninda oldugunda benlede askim canim diye konusmaz ona zaten surat yapmam
cekinir yani normal simdi baskalarinin yaninda benle telefonda cilvelesecek hali yok ya
ama benim yapmami istedigi seyler var ama kendi bu istediklerini yapmiyor
haber vermek gibi surekli konusmak gibi
ben yazmayinca yarim saat bile olsa hemen nerdeydin niye yazmiyon ii tmm diyip surat asilir
ama beyfendi 4 saat yazmayabiliyor sonrada bir aciklamayi bile cok goruyor
tek taraflida olmuyor ezdirmem ben kendimi
dedim ki ona ben sana karsi sorumluluklarimi biliyosam sende bana karsi bileceksin
ha sorumluluklarinin oldugunu unutuyosan yada umursamiyosan o zaman ben basimin caresine bakacam dedim
nasil bakcan ki ayrilcan mi benden dedi sustum tabi 2 bucuk yillik iliskiyi pat diye bitiremiyor insan
ki beni cok seviyor biliyorum bukadar mesafeye ragmen ne aldatmisligi var ne yan gozle birisine bakmisligi var durustlugune inaniyorum guveniyorum sonuna kadar
ama gel gorki bazen huyunu hic sevmiyorumm :31::31::31:
yanına brı gelınce yazmıyolar ya neden acaba yazsa nolur yanı yarım saatte bır msj atsın ama atsın
atmayınca sahsen herseyden huy kapan bn baskasıylamı beraber dıe dusunmuyo degılım yanıı

ben de yarım saat daha bekleyip öyle atıcaktım en son işe gelirken yazdığı mesaja cevabımı:1::1:
sn attınmı msj
bn atmıyım merakından catlasın
cıddı oldgumu anlasın
napıyosun dıe sorarsa kafa dınlıodum dıcem ıyıce kudursun:1:

bnm mal bırazdan msj atar
bnde ona cvp atmıyım catlasın dımı
sız ne dıonuz kızlar:23:

bizim yarim saat onceki diyalog:
ben:gunaydin
okuz:gunaydin naber?
ben:iyilik saglik senden naber
okuz:iyidir nolsun egitimdeyim
ben:ii bakalim dinle dersini konusuruz sonra
okuz:tmm
ben:tmm

aksam kavga ettik biliyor canim skiliyor
herif can atiyor aramizi duzeltecek diye goruyon dimi :52::52:
peehhh heyy Allahimmm sen sabir verrr

güzel tabi canım ben zaten hep derdim benden büyük birini istemem sıra bana gelene kadar kim bilir neler yaşamıştır falan diye düşünürdüm :26: çok şükür allah gönlüme göre verdi:16: du bakım en son mail kutumda nişandan fotolar olması lazımdı ama bende seni isterimmm:17:

bende beni gönderirim :1::1: dur mailimi gönderirim mesaj kutuna.

bizim yarim saat onceki diyalog:
ben:gunaydin
okuz:gunaydin naber?
ben:iyilik saglik senden naber
okuz:iyidir nolsun egitimdeyim
ben:ii bakalim dinle dersini konusuruz sonra
okuz:tmm
ben:tmm

aksam kavga ettik biliyor canim skiliyor
herif can atiyor aramizi duzeltecek diye goruyon dimi :52::52:
peehhh heyy Allahimmm sen sabir verrr
Mal bunlar be
tovbe yaa
bnmkıde aynen bole yapar bn hemen cvp verırsem
ama vermıcem gorsunnn:19:

yanına brı gelınce yazmıyolar ya neden acaba yazsa nolur yanı yarım saatte bır msj atsın ama atsın
atmayınca sahsen herseyden huy kapan bn baskasıylamı beraber dıe dusunmuyo degılım yanıı

canim ondan suphe etmiyorum ben guveniyorum
guvenimi sarsarsa zaten korkuyor benden bu konuda neler yapabilecegimi cok iyi biliyor
boyle yapmazdi normalde dedigim gibi cocukluk arkadaslarinin yaninda bile 5dk da bir hep yazar yanii
zaten zahmetli birsey degil programi acip mesaj atacak yani
ama bu yeni tanidigi arkadaslarinin yanindayken telefona bile bakmiyor
duymadim gormedim diyor bikeresindede telefonu egitim merkezinde unuttu
yaa bizim irtibatimizi saglayan o telefon zaten ha beni bir yerde unutmussun ha telefonu unutmussun fark yok diyorum
napimm dalginligima geldi diyor dedim kendinide bir yerlerde unutursun sennn
cok degistin diyorummm yok bende birsey diyor
ben degismedim sen takinti yapiyosun diyorr
aramizda konusulanlari dusundukce bile sinirlerim zipliyorrr
boyle birakamam ama yapcam birseyler ciddiyetimi anlasinn olmaz boyleee

canim ondan suphe etmiyorum ben guveniyorum
guvenimi sarsarsa zaten korkuyor benden bu konuda neler yapabilecegimi cok iyi biliyor
boyle yapmazdi normalde dedigim gibi cocukluk arkadaslarinin yaninda bile 5dk da bir hep yazar yanii
zaten zahmetli birsey degil programi acip mesaj atacak yani
ama bu yeni tanidigi arkadaslarinin yanindayken telefona bile bakmiyor
duymadim gormedim diyor bikeresindede telefonu egitim merkezinde unuttu
yaa bizim irtibatimizi saglayan o telefon zaten ha beni bir yerde unutmussun ha telefonu unutmussun fark yok diyorum
napimm dalginligima geldi diyor dedim kendinide bir yerlerde unutursun sennn
cok degistin diyorummm yok bende birsey diyor
ben degismedim sen takinti yapiyosun diyorr
aramizda konusulanlari dusundukce bile sinirlerim zipliyorrr
boyle birakamam ama yapcam birseyler ciddiyetimi anlasinn olmaz boyleee
bnmkıde dıokı senden baska kımse yok , olsa bu kdr yalvarmam sana
sen papucuma anlat o yalanları babama bıle guvenmem bn
sn cok haklısın canım
sızın durum cok cokkk farklı yanı
telefonu nasıl unutur yaa sacmalık bu

bn cok cazgırım yaa adam haklısın dıo hep :9::9::9:
Valla yanımda olsa o an yolarım sacını basını zaten sacıda az
Ay benim öyle vukuatlarım oldu geçen seferki olayı da biliyosun ama artık hep yapıcı olmaya çalışıyorum kendimi frenliyorum böyle de havaya giriyo kendini naza çekiyo ne olucak böyle hiç bilmiyorum:ssz:

gecmıste bıcok sey yasadıgmdan cesaretlıyım artık bırcok seye
sen sevıyorsun hem kolay olurmu ole bn sevmıyorum
Yaşanmışlıklar insanın kolundan tutuyo gitmene engel oluyo dediğin gibi sevgi de var kendime soruyorum onsuz yapabilir misin diye cvp hep aynı hayır yapamam her şeye rağmen seviyorum:ssz:
siddete hayirr diyorumm ama kavga edince hep sag elim uyusuyor sonunda patlaticam bir tane :52:

aynı yaşta olmak ne güzel dimi aynı senenin çocuğu olmak :16:
ben seni merak ediyorum, foto neyin göndersene yahu :17:

Sende benim canımsın . Sarı papatyam benimmm :29:
:54::54::54::54::54:

Bende isteriiiiiiim:32:

Back
X