• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

boşuna ağlaştın burda.:1:
n zaman geliyorsun sevdiceğinin yanına :21:

oo tatlim en son 2 haziranda pazar gunu yanindaydim tek gunluk
sinavlarim basliyor simdi sonra ramazan geliyor bayram geliyor gorusemicez
eylulde yine istanbula cagircaklar egitimden 2 gunluk isten biraz daha erken izin alabilirse en yakin eylulde tekrar bulusmayi dusunuyoruz iste
eylulde olmazsa artik Allah buyuk bakicaz iste buldugumuz ilk firsatta bulusmaya calisiyoruz zaten

oo tatlim en son 2 haziranda pazar gunu yanindaydim tek gunluk
sinavlarim basliyor simdi sonra ramazan geliyor bayram geliyor gorusemicez
eylulde yine istanbula cagircaklar egitimden 2 gunluk isten biraz daha erken izin alabilirse en yakin eylulde tekrar bulusmayi dusunuyoruz iste
eylulde olmazsa artik Allah buyuk bakicaz iste buldugumuz ilk firsatta bulusmaya calisiyoruz zaten

Siz nasıl tanıştınız?
Bi de ailene ne diyorsun Türkiye'ye gelirken? Hep böyle şeyleri merak ederim :1:

Siz nasıl tanıştınız?
Bi de ailene ne diyorsun Türkiye'ye gelirken? Hep böyle şeyleri merak ederim :1:

:52::52::52:
meraklik bir durum yok tatlimm cunku hiiccc birsey demiyorumm haberleri yokkk :22:
universitem baska sehirde o yuzden haberleri olmuyo yoksa bizimkilerin dibinde olsam hayatta bir yere adimimi atamam
internetten tanistik tatlimm su meshur facebook araciligiyla
7 ay surekli hep konustuk onu gormeyince ben meraklaniyodum ben yokken o beni butun gun bekliyodu girimde konusalim :1::1:
klasik internet vakkasi yanii
sonra benim dogum gunumden 20 gun sonra teklif etti :16: 2010 du o zaman
sonracimaaa 1 yil sonra o gelemedigi icin mardinde bulusmaya karar verdikk o zaman gittigimde annem biliyordu
tabi sevgilimle bulusmaya degilde unide okuyan turkiyeden arkadaslarla istanbula gitcez gezmeye dedim :52::52: bak bak yalana bakk :1:
neyse bulustuk oyle mardinde bir hafta sonu o bulusmadan sonrada daha cok bi baglandik birbirimize
o bulusmadan sonra ayrilik cok zoorrduu yaa her bulusmadan sonra ayrilik zor ama o ilk oldugu icin sanki yavas yavas kanim cekiliyodu ikimizde oluyoruz sanmistik
bu arada annemde yazin beraber istanbula gidelim diyor :1:
afedersin benim pasaport muhur yiye yiye yalama oldu
annem evlat katili olcak diye korkuyor degilim :52::52::52:

hoşgördüüümm:12: Kuzum şafak 165 lakin mehtap sadece 2 :12::12::12:

annemmm eylül gelini olcaksın he :16: çooook sevindim kiiiii:16:

ben de çok mutluyum canım inşallah bi aksilik çıkmazsa eylülde gelin olucam :21::21::21:

biz nişanlanmadan önce herkesi mayısta düğün diye kandırdık :1: :1: Geçen gün aralık olsun dedi beyim dün akşamda kasım mı olsa acaba her konuşmada öne çekiyor iyice sersemledim bende ama çokta hoşuma gidiyor :21: Bu hafta görüşüp konuşup kararımızı vericez bakalım kısmetimiz ne zamn

daha iyi ya uzatmanın bi manası yok tabi eğer önceniz varsa. Nasıl tanıştınız görücü usulü mü yoksa sevgili miydiniz öncesinde ?

canimmm ben ceyiz duzecek duruma geleyim zaten hersey yoluna koyulmusturrrr demekk :52::52:
Insallah bakk herseyi sorcam sizeee

sor anacım ben de bulduğum her tyeni evli kadını illallah ettirene kadar soruyorum her şeyi:52::52: Adetler farklı oluyo bizim o yüzden çok karıştırıyorum:27:
günaydın güzellikler :16:
Nasılsınız :32:

günaydın gelin hanım ben de eylül gelini olucam biliyo musun:16::16:

meraklik bir durum yok tatlimm cunku hiiccc birsey demiyorumm haberleri yokkk :22:
universitem baska sehirde o yuzden haberleri olmuyo yoksa bizimkilerin dibinde olsam hayatta bir yere adimimi atamam
7 ay surekli hep konustuk onu gormeyince ben meraklaniyodum ben yokken o beni butun gun bekliyodu girimde konusalim :1::1:
sonracimaaa 1 yil sonra o gelemedigi icin mardinde bulusmaya karar verdikk o zaman gittigimde annem biliyordu
tabi sevgilimle bulusmaya degilde unide okuyan turkiyeden arkadaslarla istanbula gitcez gezmeye dedim :52::52: bak bak yalana bakk :1:
neyse bulustuk oyle mardinde bir hafta sonu o bulusmadan sonrada daha cok bi baglandik birbirimize
o bulusmadan sonra ayrilik cok zoorrduu yaa her bulusmadan sonra ayrilik zor ama o ilk oldugu icin sanki yavas yavas kanim cekiliyodu ikimizde oluyoruz sanmistik

ben şurdan 2 saatlik yola gidemiyorıum , kız ülke değiştiriyor :52: bi de mardine .. saatlercee yoool :52:
sakın ayrılmayın siz, emeğe bakar mısınız yahu. :ssz:
Maaşallah canım, Allah sizi kem gözlerden korusun:nazar:

kız hele bi evlenin lokma döktürücem o kadar mesafeye aynı ben 5 yıl çektik o hasreti ne de güzel anlarım seni gizli saklı görüşmeler çok oldu bizim de hele okul bitince iyice zor oldu işten izin al ailene yakalanmayacağın yerler bul. ola ki babam iş yerine geldi naparım peheyyy nasıl da şeyler atlattım bilseniz:27::27:

ben de çok mutluyum canım inşallah bi aksilik çıkmazsa eylülde gelin olucam :21::21::21:

daha iyi ya uzatmanın bi manası yok tabi eğer önceniz varsa. Nasıl tanıştınız görücü usulü mü yoksa sevgili miydiniz öncesinde ?

sor anacım ben de bulduğum her tyeni evli kadını illallah ettirene kadar soruyorum her şeyi:52::52: Adetler farklı oluyo bizim o yüzden çok karıştırıyorum:27:

valla du bakalim adetler fln araya girince neler olacak
bohca meseleleri oluyordu isteyen yapiyor isteyen yapmiyor diye
zaten cok uzagiz ben valla isteme soz nisan ayni gun olsun ohh rahatliyim diyorum :1::1:
40 kere gel git yapmicam ya ben istesinler yarim saat sonra takalim nisani olsun bitsin ama dimi :21::21:

öyle miii :1:
cok sevindim canım hayırlı olsun :nazar:
bnmkinden önce olmasın ama kacında eylülün :27::27:

gunaydinn canimm
sukur iyiyiz :21: seni sormali

bnde iyiyim tatlım barışmıssınız sevindim demiştim sana yıpratma kendini o kadar boş yere düzelir diye :16:

ben şurdan 2 saatlik yola gidemiyorıum , kız ülke değiştiriyor :52: bi de mardine .. saatlercee yoool :52:
sakın ayrılmayın siz, emeğe bakar mısınız yahu. :ssz:
Maaşallah canım, Allah sizi kem gözlerden korusun:nazar:

saolll canimm benimmm Allah butun sevenleri kotuluklerden kem gozlerden korusunn :nazar::nazar:
tatlimm emek vermeden olmuyor valla
cuma sabahi mardinde olcam diye bulgaristandan carsamba aksami yola ciktim
persembe sabah ezaniyla birlikte istanbula vardim
mardin otobusu oglen 13:00 da
okadar saat otogarda bekledim
bizimki onceden istanbulda yasiyan kuzenine kargoyla bana telefon karti gondermisti yol boyunca konusalim diye
beklerken otogarda birde kuzeni geldi yanina baskalarinida devreye soktuk yaniiii :1::1:
sonra yolda belde hep konustuk zaten istanbul mardin 20 saat yol
tam mardine 1 saat yol kaldi mardine baska yolcu yokmus diye beni mardine giden baska otobuse bindirdiler
ki benim normalde geldigim otobus mardine tek benim icin girmesinde yoluna devam etsin diye son durak mardin degildi cunku
neyseee sevgilim kizdi gitti sikayetci olduu
biz sizin firmaya guvenerekten sizi seciyoruz nasil boyle bir sorumsuzluk olur ustelik yalniz bayan
neyse ben mardine vardim tabi diger otobusle
patrona kadar gitmis sikayet patron bu otobusun soforunu aramis
otobus sonra bos bos mardine yari yoldan geri dondu tabi icinde mardin yolcusu yoktu tek bendim benide baskasiyla gonderdiler
ama oh olsunnn :1: nasil mutlu oldumm dedim bu adam beni omru boyunca sahiplenir korur kollar yapis sunun yakasina :52::52:

kız hele bi evlenin lokma döktürücem o kadar mesafeye aynı ben 5 yıl çektik o hasreti ne de güzel anlarım seni gizli saklı görüşmeler çok oldu bizim de hele okul bitince iyice zor oldu işten izin al ailene yakalanmayacağın yerler bul. ola ki babam iş yerine geldi naparım peheyyy nasıl da şeyler atlattım bilseniz:27::27:

ayyy canimmm son bulusmada degilde bir oncekinde anneme yakalaniyordum bende
telefonumu yurt disina acik tutuyorum turkiyedeyken annem aradiginda kapali olmasin diye
ama tabi faturaya yansiyacagi icin acmiyorum da annem arayip duruyor
benim ev arkadasimi dahi aramis adresi almis evin bizim kiz panik olmus :52::52:
sonra tabi geri dondum ben unutuldu gitti kirk yalan uydurdum iste sarjimi bi arkadasima vermistim telimin sarji yoktu kapanacakti o yuzden acmiyordum
istanbul otobusunden indim tam dedim annemi ariyim
annem diyor nerdesin be kizimm
nerde olcam anne ders uzadi istee okuldan geliyorumm :52::52:
Allahimmm sen gunah yazmaaaaa

öyle miii :1:
cok sevindim canım hayırlı olsun :nazar:
bnmkinden önce olmasın ama kacında eylülün :27::27:

bnde iyiyim tatlım barışmıssınız sevindim demiştim sana yıpratma kendini o kadar boş yere düzelir diye :16:

evet tatlimmm arada sevgi olunca elbet duzeliyorda iste benimde cok zoruma gitmisti ama sukur hersey yolunda :16:

saolll canimm benimmm Allah butun sevenleri kotuluklerden kem gozlerden korusunn :nazar::nazar:
tatlimm emek vermeden olmuyor valla
cuma sabahi mardinde olcam diye bulgaristandan carsamba aksami yola ciktim
persembe sabah ezaniyla birlikte istanbula vardim
mardin otobusu oglen 13:00 da
okadar saat otogarda bekledim
bizimki onceden istanbulda yasiyan kuzenine kargoyla bana telefon karti gondermisti yol boyunca konusalim diye
beklerken otogarda birde kuzeni geldi yanina baskalarinida devreye soktuk yaniiii :1::1:
sonra yolda belde hep konustuk zaten istanbul mardin 20 saat yol
tam mardine 1 saat yol kaldi mardine baska yolcu yokmus diye beni mardine giden baska otobuse bindirdiler
ki benim normalde geldigim otobus mardine tek benim icin girmesinde yoluna devam etsin diye son durak mardin degildi cunku
neyseee sevgilim kizdi gitti sikayetci olduu
biz sizin firmaya guvenerekten sizi seciyoruz nasil boyle bir sorumsuzluk olur ustelik yalniz bayan
neyse ben mardine vardim tabi diger otobusle
patrona kadar gitmis sikayet patron bu otobusun soforunu aramis
otobus sonra bos bos mardine yari yoldan geri dondu tabi icinde mardin yolcusu yoktu tek bendim benide baskasiyla gonderdiler
ama oh olsunnn :1: nasil mutlu oldumm dedim bu adam beni omru boyunca sahiplenir korur kollar yapis sunun yakasina :52::52:

Şaka gibi ya :27: o gün bugündür adama yapıştım bırakmıyorum diyosun he :9: aferin çocuğa. :46:

tabii caniimmmm :1:
birde bulusunca bana yemekler yapiyor diyor bana degerimi bill :27:
diyorum sefasini suruyorum simdi sonrasinda mutfaga adimini atmazsin :1:

her erkek yemek yapmaz hakkaten :1: ama evlendikten sonra mutfağa girmeyebilir :27:
mesleği neydi seninkinin? ne okuyordu daha doğrusu?

Back
X